Jeg søger stilling som lærer eller voksenunderviser i Hele Danmark

Jeg har arbejdet som tysklærer siden 2006, og jeg har fundet mig godt til rette som tysklærer! Je...
Jeg har arbejdet som tysklærer siden 2006, og jeg har fundet mig godt til rette som tysklærer! Jeg vil imidlertid også gerne undervise i mine andre linjefag!
Erfaringer:

Uddannet tysklærer med 18 års erfaring, bachelor i tysk, erhvervssproglig korrespondent i engelsk og tysk, flittig, anerkendende, og med gode vibes og godt humør



Erfaren, uddannet

Tysklærer med ildsjælhed og gode vibes




Jeg tillader mig at sende motiveret ansøgning, idet jeg tænkte, atI måske står og mangler en erfaren, uddannet lærer her efter sommerferien, og trods ferietid og frihed tænkte jeg, at jeg kan sende en ansøgning til jeres velestimerede skole

Jeg kan oplyse, at jeg brænder for tysk, o.a. , og at og kører også gerne langt for et skema godt belagt med tysk, o.a.! Jeg er også glad for mine øvrige linjefag, engelsk. Musik vil jeg gerne undervise i, men bare det skal fylde hele skemaet. Er fleksibel og nem at komme i dialog med.

Jeg er mor, svigermor og farmor til snart 4 børnebørn her til oktober. Det er en gave! En dyr(bar) en af slagsen .

Igennem årene har jeg opnået en del grunderfaring som lærer, og har fundet mig godt til rette som tysklærer o.a., og jeg har fundet fred med, at man ikke altid når helt i mål med alle sine drømme! Men drømme kan jo genopdages.

Jeg søger imidlertid grundlæggende nye udfordringer, og jeg mener, at jeg kan gøre en forskel i tyskfaget, blandt andet! Jeg har en musikalsk tilgang til faget, til mine fag, og ved, at jeg har ramt rigtigt, når jeg kan se lyset i øjnene.

I min fritid er min lille familie i højsædet, hundene og naturen. Jeg går op i mit arbejde og i min familie! Jeg hører lydbøger , ser News og følger meget med i, hvad der rører sig i verdenen! Laver sund mad, og går lidt op bæredygtighed! Jeg elsker at køre ned igennem Tyskland mod Schweiz og Østrig, Wien!

Det ville glæde mig, hvis l finder min ansøgning fornuftig og autentisk



Det ville glæde mig at høre nærmere fra jer!



Mvh



Margit Toft Andersen

Uddannet lærer



Hvedemarken 129, Rinkenæs

6300 Gråsten



20190926_145226DYGTIGEVOKAL (1).mp4

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].