Jeg søger stilling som marketingmedarbejder i Fyn, Sydjylland eller Østjylland

Jeg har stor erfaring med opbygning af marketingafdelinger fra bunden og få struktur på strategi,...
Jeg har stor erfaring med opbygning af marketingafdelinger fra bunden og få struktur på strategi, planlægning og daglig udførsel af opgaver.
Erfaringer:

Min styrke er min grafiske baggrund kombineret med analytisk og strategisk erfaring. Jeg har praktisk erfaring i at planlægge og koordinere både digitale og off-line aktiviteter, udførende grafisk arbejde samt evaluere processer og resultater.

Hos Dueholm Group og tidligere hos Klingspor A/S har jeg opbygget marketingfunktionen fra bunden med tydelige arbejdsgange, planlægning og strategi, så strukturen er tydelig for alle involverede.

Jeg brænder for at udvikle, strukturere og igangsætte tiltag, der giver resultater og jeg kan skabe en stærk visuel identitet for jeres virksomheder - hvilket jeg har stor erfaring med, både hos Dueholm Group, men også som tidligere selvstændig.

Min erfaring fra markedsføringsjobs i mange forskellige brancher har giver mig en stærk kommerciel indgangsvinkel og gør at jeg inden for kort tid kan være selvkørende.

Jeg tror på, at de bedste resultater opnås gennem samarbejde og sparring. Min rolle som Marketing Ansvarlig indebærer ikke blot at planlægning og eksekvering, men også at skabe en hverdag hvor inddragelse, engagement og information er nøgleord.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].