Jeg søger stilling som projektleder, driftsleder, afdelingsleder, supply chain management, maskintekniker, maskiningeniør, produktionsteknolog eller produktionschef i Hele Danmark

Jeg ønsker et leder job, hvor jeg kommer til at arbejde inden for produktions- projekt- forandrin...
Jeg ønsker et leder job, hvor jeg kommer til at arbejde inden for produktions- projekt- forandringsledelse, i en virksomhed som er i udvikling, hvor jeg kan arbejde medarbejder udvikling, og skabe verdens bedste team, gerne i samarbejde med kollegaer som brænder for deres arbejde.

Jeg er en faglig stærk leder som kan tilbyde en helhjertet og motiveret indsats som leder, der brænder for udfordringer og profitable resultater, sætte ting i systemer efter systematisk og logiske overvejelser.
Med over +15års ledelse erfaring ud af +26års erhvervserfaring har jeg skabt mig et stort personligt netværk, som jeg udbygger og vedligeholder hver dag.
Som person er jeg udadvendt og trives i dialogen med mennesker uanset position. Det være sig eksisterende eller potentielle kunder, samarbejdspartnere og kolleger.
Mit arbejde er af høj kvalitet, struktureret og målrettet. Jeg sætter en ære i at nå deadlines og målsætninger.
Erfaringer:

Jeg kan bidrage med +26 års erhvervserfaring og +13 års ledelse erfaring fra ind- udlandet, primært inden for produktionsvirksomheder ofte med stor kompleksitet.
jeg trives godt i en travle hverdag som veksler mellem mange forskellige typer af opgaver, hvor vi hjælper hinanden, og sætter en ære i at sikrer at tingene kører optimal, og sikre at man løser sine opgaver til tiden, så man sikrer en høj leveringssikkerhed og lønsomhed i virksomheden, samt sikre en god kvalitet som er en del af min dagligdag gennem mange år.

I tidligere stillinger har jeg haft ansvar for bl.a. drift- projekt- forandringsledelse, planlægning, Sikkerhed/kvalitet, Produktionsoptimering/LEAN, vedligeholdelse, logistik, KPI-rapporteringer, nøgletalsopfølgning, tavlemøder, i disse jobs har jeg været i kontakt med mange forskellige mennesker, hvor koordinering og planlægning tværs af organisationen har været en vigtig faktor for at få tingene til at gå op i en højre enhed.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].