Jeg søger stilling som kosmetolog/negletekniker, børnepasser, tjener, cafémedarbejder, butiksmedarbejder, blomsterhandler, fritids medarbejder eller hotelmedarbejder i Lolland og Falster

Jeg er en pige på 21 år med ben i næsen, som brændende ønsker et job. Til daglig læser jeg til sy...
Jeg er en pige på 21 år med ben i næsen, som brændende ønsker et job. Til daglig læser jeg til sygeplejerske i Nykøbing f, som jeg er rigtig glad for. Da jeg har svært ved at sidde stille, og rigtig gerne vil være i gang hele siden, søger jeg et job ved siden af skolen. Jeg er en meget arbejdsom person, og tager altid mit arbejde seriøst. jeg går meget op i at være en god kollega, at være mødestabil og altid fleksibel.
jeg er åben for at prøve noget nyt, men må også meget gerne være noget jeg har stået i før. Derfor står alle døre åbne.
Erfaringer:

Mine første år i arbejde foregik i en blomsterforretning. Her var jeg som ungarbejder, og lavede lidt af det hele. Jeg tog imod bestillinger, snittede blomster, plantede planter, gik med affald, fejede, og hjalp til med at ændre udsmykningen i butikken til de forskellige årstider.
Siden har jeg været i en grill/pølsevogn. Her bestod arbejdet af at betjene kunder og tilberede deres bestilling. I sommer perioderne var is også en af de ting, jeg skulle kunne betjene. Inden åbning stod den på let rengøring og klargøring.
Det sidste sted jeg var ansat, var i bo og naboskab sydlolland. Her arbejde jeg med udviklingshæmmede i forskellige grader. Personlig pleje er derfor ikke et problem.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].