Job som butiksassistenter

Find job som butiksassistenter. Tryk på knappen for at se alle jobs som butiksassistenter. Du kan altid se alle ledige stillinger som butiksassistenter ved at trykke på knappen. Vi har et kæmpe udvalg af ledige jobs som butiksassistenter, og ledige stillinger fra virksomheder, der søger nye medarbejdere som butiksassistenter. Du kan også oprette en jobagent. Start din nye udvikling. Send din ansøgning og CV i dag. Find nyt job og arbejde i dag. Start i næste måned. God fornøjelse.

Klik her for at se ledige job som butiksassistenter lige nu

Butiksassistenter hører under jobtypen Butiksmedarbejder.

4 job fundet
 • Aktuelle jobs
 • Butiksassistenter LEKI Store HERNING

  Er du klar til at tage skridtet og blive en del af Europas største leverandør af mobiltilbehør? Hos LEKI Store i Herning Centret søger vi lige nu efter dedikerede og engagerede butiksassistenter på..
 • Butiksassistenter til kiosker i CPH Lufthavn fuld- og deltid

  Er du den nye stjerne i WHSmith? Så se her!

  Vi har travlt i vores WHSmith kiosker i Københavns Lufthavn og søger derfor butiksassistenter. Hos os arbejder vi godt sammen og vi vil gerne være Fi..
 • VI SØGER FLERE GODE KOLLEGER TIL VORES ELEKTRIKERTEAM

  Er du elektriker? Har du en god bred erfaring inden for elinstallationer til private, erhverv og mindre industri m.v. og synes du det er spændende at arbejde med forskellige opgaver inden for disse..
 • Butiksassistent(er) til Brønderslev

  Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Da Hedegaard i Brønderslev bliver til Danish Agro Shoppen søger vi butiksassistenter med gå-på-m..