Job som socialpædaog

Find job som socialpædaog. Tryk på knappen for at se alle jobs som socialpædaog. Du kan altid se alle ledige stillinger som socialpædaog ved at trykke på knappen. Vi har et kæmpe udvalg af ledige jobs som socialpædaog, og ledige stillinger fra virksomheder, der søger nye medarbejdere som socialpædaog. Du kan også oprette en jobagent. Start din nye udvikling. Send din ansøgning og CV i dag. Find nyt job og arbejde i dag. Start i næste måned. God fornøjelse.

Klik her for at se ledige job som socialpædaog lige nu

Socialpædaog hører under jobtypen Pædagog.

Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående jobs, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.
16 job fundet
 • Aktuelle jobs
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Skolepædagog søges til Tune Skole og SFO

  Fri kontakt
  Tune Skole er en skole, der er beliggende på to matrikler i et landsbymiljø i naturskønne omgivelser i Greve Kommune. Skolen er en 3-sporet skole med i alt ca. 650 elever fra 0.-9. klasse. Indskolingen og SFO’en er samlet på afd. Lunden. Mellemtrinnet, udskolingen, vores specialtilbud og Klubtilbud er placeret på afd. Højen.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune STU Greve vækster, vi mangler et pædagogisk match.

  Fri kontakt
  Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret og andet. Fælles for målgruppen er, at alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 45 studerende i aldersgruppen 16-25 år.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Pædagog til SFO og skole på Hedelyskolen

  Fri kontakt
  Tilsammen favner vi bredt i hverdagen, men der er alligevel nogle særlige områder som vi ønsker at styrke. Derfor leder vi efter pædagoger med enten en stærk udelivs-/udelegs- profil, eller er skarp indenfor leg & læring med IT og teknologi, eller en der kan tilføre SFO´en sang, musik og rytmik.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Pædagogisk personale søges til dagtilbud i Greve Kommune – vi har brug for dig

  Fri kontakt
  I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Socialpædagog til ”De Unges Hus” i Greve, et lokalt døgntilbud til 8 unge 13-17/22 år.

  Fri kontakt
  Vil du være en del af det? Vi søger uddannet socialpædagog til at varetage tovholderfunktioner i teamet. Kerneopgaven er at facilitere udvikling og arbejde med aftalte mål ud fra handleplaner og samarbejde med de unge og familierne.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Børnehaveklasseleder

  Fri kontakt
  Strandskolen er en tresporet skole med ca. 620 elever. Skolen er opdelt i to afdelinger, indskoling og udskoling. Vi har et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger og vægter teamsamarbejdet højt.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Børnehaveklasseassistent til Tune Skole

  Fri kontakt
  Tune Skole er en skole, der er beliggende på to matrikler i et landsbymiljø i naturskønne omgivelser i Greve Kommune. Skolen har tilsammen ca. 650 elever fra 0.-9. klassetrin fordelt på tre spor, hvoraf indskolingen er samlet på afd. Lunden, og mellemtrinnet og udskolingen på afd. Højen.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Uddannet pædagog til 2-årig stilling med særlige opgave

  Fri kontakt
  Vi har brug for dig, som kan se sig selv i en 2-årig projektstilling. Du vil indgå på en stue sammen med personale tilknyttet en børnegruppe, hvor I, i fællesskab, skal arbejde med et barn, som har brug for en særlig målrettet opmærksomhed.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Pædagog til vuggestuen Eriksminde Børnehus

  Fri kontakt
  Eriksminde Børnehus. Den selvejende institution Eriksminde Børnehus, søger pædagog til fast stilling. Eriksminde Børnehus er en selvejende integreret institution, der er normeret til 36 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn. Vuggestue og børnehave er adskilt i 2 separate huse, med hver deres dejlig og stor legeplads.
 • Pædagog til Lindetræets vuggestuegruppe

  Pædagog søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
 • Pædagoger med ressourcesyn og spræl søges

  Kildegårdskolen søger to skolepædagoger til at være med i vores faglige, sociale og personlige udvikling af vores skønne elever. Begge stillinger er på 37 timer og til besættelse den 1.8.23.

  Bræ..
 • SFO pædagog på 20 timer med arbejdssted på Bødkergården i Østervrå

  Pædagog søges til organisation/virksomhed i 9750 Østervrå
 • To spændende logopædstillinger i PPR Hillerød

  Vil du gøre en forskel for børn og unge med et særligt behov, så har vi stillingen til dig i PPR Hillerød. To af vores dygtige logopæder har valgt at gå på pension, så derfor søger vi to logopæder .
 • Pædagog/pau/pædagogmedhjælper til Herluf Trolle Børnehus

  Vi har brug for en dygtig pædagog og/eller en dygtig pAU/pædagogmedhjælper til vores børnehave/vuggestue.

  Huset vokser og vokser og vi skal have flere hænder til alle vores dejlige børn.

  Herl..
 • Pædagog med det faglige kompas rettet mod det gode børneliv søges

  Er du nysgerrig, legeglad og vild med det gode børneliv? Så er dagtilbud Chili helt sikkert noget for dig
  Chili søger en pædagog med godt humør, energi, høj faglighed og lyst til at blive klogere..
 • Pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper til børnehuset Troldemosen

  Den sammenlagte institution Hyldemosen/Troldemosen søger en pædagogmedhjælper på 25 timer om ugen til Troldemosens børnehave snarest og frem til 30. november 2023.

  Om Hyldemosen/Troldemosen
  Tro..