Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Elektriker
 • Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Elektriker til e-mobility

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vi søger en elektriker til udrulning af e-mobility


Som en del af teamet omkring e-mobility får du et spændende job, hvor du sammen med dine kollegaer skal opsætte og idriftsætte ladestandere til elbiler.

E-mobility i fokus


Hos Jansson har vi en ambition om, at bidrage til nedbringelsen af Co2 udledningen. Et af vores forretningsområder som bidrager positivt til det, er e-mobility.

Vi oplever at der er kraftig stigende efterspørgsel efter løsninger – hos såvel private, erhverv samt det offentlige. I samarbejde med vores partnere leverer vi nogen af de mest klimavenlige og billige opladningsmuligheder.

Spændende fremtid


Som elektriker til e-mobility, bliver du en del af en virksomhed og arbejdsplads, hvor vi værdsætter det faglige, men har det sjovt sammen – også med sociale arrangementer uden for arbejdstiden.

Du vil blive lært op i vores bokse, men vi forventer også at du har en interesse for området, og kendskab til ladestandere er en fordel. Derudover skal du:

 • Være uddannet elektriker
 • Have lyst til at være ude på vejen
 • Kunne arbejde selvstændig
 • Se dig selv 100% i vores grundlæggende værdier: Flid, dygtighed og god opførsel
 • Have kørekort til bil

Du vil indgå i vores pensionsordning og sundhedsforsikring. Løn efter kvalifikationer.

Bliv en del af vores super team


Hos Jansson tror vi på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi er en social og flad organisationen, hvor distancen fra tekniker til direktør ikke er mere end et opkald væk. Vi tager initiativ til mange forskellige sociale arrangementer, og der er altid plads til et godt grin.

Vi glæder os til at høre fra dig


Er du den, vi står og mangler?

Så send din motiverede ansøgning og cv til afdelingsleder Mads Dane Lomholt på [email protected]

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads på tlf. 22 72 52 04.

Lignende jobs

 • RING OG HØR MERE OM ET ELEKTRIKERJOB HOS BRAVIDA REGION SYD I KOLDING

  Fri kontakt
  Ring og hør mere om jobbet: Hvis du kunne tænke dig at arbejde i en spændende og dynamisk virksomhed med masser af udviklingsmuligheder, så ring til os. NB: Du behøver ikke at sende en ansøgning, men må selvfølgelig gerne.
 • Elektrikere søges til Tavlemontage

  PRO-AUTOMATIC har travlt og søger El-faglærte til opbygning og montage af styretavler i vores produktion i Holsted. Du kommer til at indgå i et velfungerende team bestående af erfarne og kompetente..
 • Industrielektrikere til Jansson EL Vejle

  Industrielektrikere til Jansson El, Vejle
  Bliv en del af Jansson El og oplev en høj grad af fleksibilitet og variation i dit arbejde med servicering af vores mange industrikunder.

  Vi styrk..
 • Elektrikere til Bygningsstyrelsen og landskundecenter - Sydjylland

  I El serviceafdelingen i Kolding har vi fart over feltet og vi ser ind i en stigende ordretilgang. Derfor søger vi lige nu elektrikere til el serviceopgaver hos vores lokale og regionale servicekun..

Lignende søgeresultater