Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rekrutteringsfirma
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Sælger
 • Hvidovre

Er du fremtidens bedste sælger? - Jyllands-Posten

Hvidovre

 • Har du lysten og viljen til at udvikle dit salg markant?
 • Har du ambitioner om at tage din karriere til et nyt niveau?
 • Vil du med på en af Danmarks bedste salgsuddannelser?

Du kan komme helt til tops
Jyllands-Posten søger en ny kollega, der brænder for salg, og som har lyst til at gennemgå Jyllands-Postens egen eftertragtede salgsuddannelse. Dit nye job har kontor på havnen i Aarhus – i et spritnyt hus med en formidabel udsigt og fantastiske faciliteter. Dine nye kollegaer glæder sig til at tage imod dig og er klar til at hjælpe dig på vej i din udvikling.

Opsøgende salg
Uddannelsen gennemføres i samarbejde med nogle af landets dygtigste uddannelsesleverandører og veksler imellem teori og træning i hverdagen gennem en to-årig periode. Du kommer ind i et professionelt miljø, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er masser af udfordringer og mulighed for at udvikle sig.

Du kommer til at beskæftige dig med:

 • Salg af printede såvel som digitale annonceløsninger
 • Forberede og booke møder
 • Kundebesøg
 • Idégenerering og udvikling af nye platforme
 • Planlægning af projekter
 • Salgstræning

Du vil med Jyllands-Postens stærke brand i ryggen – fra dag ét få muligheden for at komme ud i nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder. Du får tilknyttet en salgstræner, som sørger for at du er klædt godt på til dine nye arbejdsopgaver. Der er allerede nu udarbejdet en plan for dig, så du får den bedst mulige start på din salgsuddannelse.

Vi har brug for dine ideer
Du planlægger din egen tid og får tilmed muligheden for at søsætte dine egne projekter, født af dine egne gode idéer til et nyt magasin, en onlineløsning eller noget helt tredje.

Du er proaktiv og handlekraftig
Som person har du et positivt mindset, masser af gå-på-mod og så er du vild med at udfordre dig selv. Du besidder et stærkt drive, der gør dig i stand til at opnå resultater og bidrage til JP’s fortsatte succes. Du har modet til at springe ud i noget, du ikke har erfaring med, og så tør du tage beslutninger og eksekvere på dem. Vi forestiller os, at du har lederambitioner og drømmer om at gøre karriere inden for salg.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, da vi vægter talent og personlighed højere. Men det er et krav, at du:

 • har lysten og viljen til at udvikle dig inden for salg
 • har et drive og er passioneret omkring det du laver
 • har et salgs-DNA
 • er resultatorienteret og ambitiøs
 • er god til at kommunikere – både mundtligt og skriftligt

Hvad tilbyder Jyllands-Posten?
Med salgsuddannelsen får du et springbræt til en erhvervskarriere hos Jyllands-Posten eller et af JP/Politikens Hus’ øvrige selskaber. Flere af dem der har været igennem denne salgsuddannelse, sidder nu med direktørposter i dansk erhvervsliv.
Udover uddannelsen får du 26.000 kr. i måneden i år 1, og 28.000 kr. i måneden år 2, en god pensionsordning, kørselsgodtgørelse efter statens takster for kørsel i egen bil til kundemøder etc., og ikke mindst et team, der gerne vil lave sociale aktiviteter med dig – også efter arbejdstid.

Kribler det?
Vi har store ambitioner til dig – så hvis ovenstående har givet dig lyst til at søge jobbet, så upload en video af dig selv (obs: et krav for at komme i betragtning) og send dit CV via linket ”Søg jobbet her”. Vær gerne proaktiv og giv os et kald. Du kan kontakte Nicoline +45 53 58 20 18 /[email protected]

Om Jyllands-Posten
Jyllands-Posten er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsjournalistik; både digitalt og på print. I avisen og på jp.dk finder du hver dag vores stærkeste indhold, sat i scene af blandt andet dansk presses bedste layoutere, tegnere, fotografer, udviklere og journalister. Jyllands-Posten står også bag Finans, som er Danmarks største erhvervssite.
Få yderligere info og kontakt på Kleven & Partners's hjemmeside: klik her......
Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.

Lignende jobs

 • Svensk medarbetare med fokus på försäljning sökes - deltid eller heltid

  Fri kontakt
  Sælger søges til organisation/virksomhed i 1827 Frederiksberg C
 • Tilbudsleder - NCC, Beton & Anlæg

  Fri kontakt
  Motiveres du af at lede store tilbudsprocesser? Har du erfaring med totalentrepriser og hovedentrepriser? Kleven & Partners søger for NCC. Om Beton & Anlæg. Det går godt i Beton & Anlæg, og du har nu mulighed for at være med til at præge den positive udvikling, idet vi leder efter en dygtig tilbudsleder.
 • Sælger/Kunderådgiver - Shurgard Self-Storage center

  Fri kontakt
  Sælger/Kunderådgiver til Shurgard Self-Storage Center. Shurgard styrker deres team i storkøbenhavn og vi søger derfor endnu en ny sælger - er det dig? Shurgard er den største ejer og udvikler af self-storage løsninger i Europa, med mere end 220 anlæg fordelt over syv lande.
 • Tilbudsleder til Hercules Fundering - Søborg

  Fri kontakt
  Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.