Denne annonce er oprettet af en betalende bruger

Revisor søges til vores Thisted afdeling

Indrykket: 19.1.2023

Revision Limfjord, Thisted

Revision Limfjord er blandt de 20 største revisionsfirmaer i Danmark med omkring 115 medarbejdere. Vi er erfarne, lokale revisorer, der ser det som vores opgave at udvikle vores kunders forretning, så det at drive virksomhed bliver anstrengelserne værd. Vi har seks kontorer: Holstebro, Hurup, Skive, Struer og Thisted samt repræsentationskontor København Ø.
Vi har en fælles stabsfunktion bestående af en Faglig afdeling, HR, Økonomi, PR/Marketing samt IT. Vi er i øjenhøjde med vores kunder, og vores hovedmål er at sikre kunderne faglig korrekt betjening. Vi sørger for, at kunderne er på højde med lovmæssige krav, og at der eksisterer de nødvendige rammer for sund vækst i vores kunders virksomheder. Derfor prioriterer vi et veluddannet og engageret personale højt, hvor der samtidigt er rum til hinandens forskelligheder.
Hos Revision Limfjord ved vi, at arbejde er en del af livet – ikke hele livet. Derfor skal der være plads til familieliv og fritidsliv – selv med arbejde i revisionsbranchen.


Revision Limfjord er en solid virksomhed, og til at understøtte den fremadrettede udvikling søges en:

Revisor til vores Thisted afdeling

Ønsker du at arbejde i en revisionsvirksomhed, hvor der er stor fleksibilitet? Kan du arbejde selvstændigt og målrettet? Har du en fagrelevant uddannelse og minimum 3 års erfaring?

Vi søger en revisor til vores Thisted afdeling. Du bliver en del af et engageret team med erfarne kollegaer i et udviklingsorienteret revisionsfirma. Dine opgaver kan blandt andet være:

 • Udarbejdelse af regnskaber for privatejede virksomheder og selskaber
 • Udarbejdelse af budgetter
 • Skatteberegninger
 • Løbende kundekontakt


Vi har ikke opskriften på den perfekte revisor. Vi har plads til forskelligheder. Vi sætter dog både faglig og social omgængelighed højt, ligeledes kvaliteten af de daglige opgaver. Som person er du både fagligt og socialt engageret, og du sætter stor personlig stolthed i udførelsen af dine daglige opgaver. Du er energisk, har lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt samtidig med, at du er en stærk kommunikator, der formidler i øjenhøjde, således at kunderne føler sig trygge og godt vejledt. Det er jo godt at kunne regne – også med hinanden.

Du tilbydes en spændende stilling i et moderne revisionsfirma med stor fleksibilitet - også i statusperioden. Vi sætter kvalitet, effektivitet og service i højsædet, og der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i denne stilling, som kan tilpasses dine ønsker og behov. Vi tilbyder en attraktiv pensionsordning med dertilhørende forsikringer, feriefridage og sociale arrangementer gennem vores personaleforening samt andre personalegoder.

Kontakt os

Kan du genkende dig selv i ovenstående beskrivelse, så send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via ansøgningsformularen nedenfor.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Hovmark Pedersen,

tlf. 40292902 eller mail [email protected]

Ansøgningsfrist: Den 15. februar 2023

Vil du lære os endnu bedre at kende? Se www.revisionlimfjord.dk
Få yderligere info og kontakt på Revision Limfjord's hjemmeside: klik her......

Lignende jobs

0 job fundet
 • Erfaren revisor til vores kontor i Hobro – bliv en del af BDO

  Har du erfaring med revision og regnskab, og er du frisk på nye udfordringer i et af landets førende rådgivnings- og revisionshuse? Søger du en afdeling, hvor du er sikker på, at du har de rette ko..
 • Ledende revisor til revisionskontor med vokseværk – BDO Aalborg

  Du ankommer til BDO Aalborg, beliggende i Visionshuset på den gamle eternitgrund, og tager elevatoren op til receptionen, klar til en ny dag med en masse gode kollegaer og kunder. Du åbner computer..
 • Revisor, der drømmer om at blive en af Danmarks bedste regnskabsspecialister

  Er du revisor med stor interesse i regnskabsreguleringen og med et brændende ønske om at blive en af de bedste? Vi søger en ny kollega til at styrke vores team og bidrage til BDO’s faglige afdeling..
 • Ambitiøs revisor som brænder for revision

  Drømmer du om en karriere, hvor du gør en mærkbar forskel og skaber resultater sammen med andre, men aldrig på bekostning af den gode balance med plads til fritid og familie? Til [xxxxx] i Aalbor..
 • Revisorer til vores kontor i Aalborg

  Ønsker du en fleksibel hverdag med plads til høje ambitioner uden at gå på kompromis med livet uden for kontoret? Vil du være en del af en social vinderkultur, hvor du skaber resultater sammen med .