Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rekrutteringsfirma

Klar til et job, hvor du kan udvikle dig inden for salg? Sammen med et super team …

Mere end 30 dage gammel, men stadig aktiv på jobudbyderens hjemmeside

København

Her er en karrieremulighed for dig, som har noget erfaring med kundekontakt og salg, og er klar til at tage det næste skridt i din faglige udvikling - du er garanteret en fast løn på omkring 20.000,-

Har du masser af energi, og bliver du motiveret af kontakten med kunderne? Vil du gerne være en del af et super team, som skaber salgsresultater og bliver forkælet i hverdagen med god løn og forskellige personalegoder? Så er det dette job, du skal søge;

Vi kigger efter nogle kolleger til telesalgsteamet hos vores kunde – en stor telekoncern i København, som tilbyder gode rammer for din arbejdsdag og din faglige udvikling. Jobopstart er snarest muligt.

Der er tale om et fast job med fast løn og bonusordning (uden loft) – plus en masse personalegoder som lækker kantine, massageordning, løbeklub og mulighed for videreuddannelse.
Jobbet er på fuldtid, og arbejdstiderne er: mandag til torsdag kl. 8.30-16.30 – fredag kl. 8.30-16.00.

Din udvikling inden for salg – med karrieremuligheder i virksomheden:
Du bliver en del af et team, som glæder sig til at opnå en masse resultater sammen med dig. Du bliver lært op og vil løbende modtage feedback på dit arbejde, så du kan udvikle dig fagligt.

Du starter med at kontakte mindre erhvervskunder på telefonen. Det er en blanding af canvassalg og leads fra marketingafdelingen. Der er diverse administrative opgaver ifm. salgsarbejdet.
I takt med at du udvikler dit salgstalent, kan din karriere gå i flere retninger – bl.a. som kørende Account Manager.

Din baggrund og dine personlige egenskaber:

 • Du har erfaring med salg, gerne telesalg
 • Du vil gerne udvikle dig inden for salgsområdet og har lyst til nye udfordringer
 • Du er fuld af energi og bliver motiveret af kundekontakten
 • Du går efter at skabe resultater
 • Du er god til at tale med alle
 • Du kan lide at være en del af et energisk og socialt team

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Anne Byskov hos Centrum Personale på tlf.: 33 24 40 80.
Få yderligere info og kontakt på Centrum Personale A/S's hjemmeside: klik her......
Faste stillinger og vikariater
– inden for mange brancher og på de fleste stillingsniveauer

Når du kigger efter et nyt job, tilbyder Centrum Personale flere muligheder; Vi rekrutterer til både faste stillinger, projektansættelser og vikariater. Hos os kan du finde mange stillingstyper og de fleste stillingsniveauer – fra et receptionistjob til en stilling som økonomichef.

Centrum Personale har 30 års erfaring inden for HR-, vikar- og rekrutteringsområdet. Vi udmærker os med solid viden på området, indblik i mange brancher og et bredt netværk.

Vi benytter vores egen emnebank aktivt, når vi løser opgaver for en lang række virksomheder. Da vi ikke annoncerer alle stillinger, er det en god ide at blive en del af emnebanken og hermed stå i første række til nye jobmuligheder.

Centrum Personales rekrutteringskonsulenter arbejder med et stort personligt engagement og lægger vægt på, at kunder og kandidater får en positiv oplevelse i mødet med Centrum Personale.
Læs mere på: www.centrum-personale.dk

Lignende jobs

0 job fundet
 • Sælger/Kunderådgiver - Shurgard Self-Storage center

  Fri kontakt
  Sælger/Kunderådgiver til Shurgard Self-Storage Center. Shurgard styrker deres team i storkøbenhavn og vi søger derfor endnu en ny sælger - er det dig? Shurgard er den største ejer og udvikler af self-storage løsninger i Europa, med mere end 220 anlæg fordelt over syv lande.
 • Salesforce Solution Architect

  Salesforce Solution Architect
  Commercial & Digital Transformation
  Do you have a passion for Salesforce? Can you leverage cutting-edge technology to create solutions to transform businesses? We a..
 • Sales Development Representative - Vibrant

  Fri kontakt
  The vision of Vibrant is to create payment solutions for the world we wish to live in. We have developed a payment solution, which is an app for smart devices that enable businesses and merchants to take payments wherever they are - just by using the smart device.
 • Student Assistant for Sales & Business Development - Energy

  Do you want to become part of our Global Energy from Waste and Carbon Capture team and develop your competencies within Global Sales & Business Development? We invite you to join us at Ramboll (Øre..
 • Sr. Director, Diabetes Business Unit

  Are you a proven senior people leader, a marketeer with a proven track record within the pharmaceutical industry with drive and a heart beating for sales? Do you want to take up a key role and resp..