Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Regnskabsmedarbejder
 • København

Lønkonsulent

Grant Thornton Danmark, København

Kan du lave løn som en stjerne og brænder du for den udadvendte kundekontakt?


Så er du måske vores nye lønkonsulentDin motivation er klar og brændende for, at alle skal have deres løn korrekt og til tiden. Med grundighed og omhu går du lønprocessen igennem, du har en nysgerrig detektiv i maven og med forstørrelsesglas dykker du ned i tallene for at få det hele til at gå op.

Bag dig har du en uddannelse inden for regnskab eller lignende, og siden har du specialiseret dig inden for løn. Du kender din lønadministration fra A-Z, og det er et must, at du har minimum et par års erfaring direkte med løn. Det kan være en fordel, hvis du har arbejdet i lønsystemet Epos og har erfaring med digitale værktøjer. Du er en dygtig kommunikator, du nyder at tale med kunder både på dansk og engelsk. Derudover er du ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs. Du er social og nærværende både i forhold til kunder og kollegaer.

Kan du genkende dig selv i beskrivelsen, så er du måske den erfarne lønkonsulent, som vi søger til vores Outsourcing-afdeling i København.

En udadvendt hverdag med kunden i højsædet


Du vil få en alsidig hverdag, hvor du vil få selvstændigt kundeansvar med både nationale og internationale kunder. Dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte allround løn, herunder bland andet:

 • Lønadministration og lønbehandling fra A-Z for nationale og internationale kunder
 • HR-assistance, herunder ansøgning af refusion mv.
 • Kundeassistance ved NemID, e-Boks og andre digitale adgange
 • Lønafstemning, e-indkomst afstemning, skatte konto og finansafstemning
 • Årsafslutning og årsafstemning

Du vil blive en del af et dynamisk og professionelt team, hvor vi sætter en ære i at vores arbejde er af højeste kvalitet, og at vi yder den bedste og mest dedikerede service til vores kunder – og vi forventer, at du vil gøre det samme. Nogle dage vil blive lange og travle, mens andre dage bliver mere rolige, din arbejdsuge kan på den måde være fleksibel.


”Vores kultur er uformel – vi er nærmest lidt som en familie”


Hos Grant Thornton er vi ikke helt som de andre i revisionsbranchen. Vores kerneværdi er at være ’tæt på’ – tæt på vores kunder og deres hverdag, for det er dem, der former Danmark.

Et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt. Omgangstonen er uformel og direkte. Det er vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder - det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af, og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og med­ind­fly­delse. Og ikke mindst er vi en revisionsvirksomhed i vækst.

Vores primære forretningsområder er revision, økonomisk -og skattemæssig rådgivning til især ejer­ledede virksomheder i SMV-segmentet. Vi leverer skræddersyede løsninger tilpasset den enkelte kun­des behov. I alle vores relationer stiller vi mennesker først, og vi er drevet af det personlige engagement.

Spørgsmål og ansøgning


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anita Andersen på telefon 35 27 51 01.

Du søger jobbet ved at klikke på ”ansøg nu”-knappen. Husk at vedhæfte:

 • Ansøgning og CV (gerne med vellignende foto)
 • Eksamensbeviser / foreløbige karakterer
 • Eventuelle anbefalinger / referencer.

Vi ønsker stillingen besat snarest, og vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Få yderligere info og kontakt på Grant Thornton Danmark's hjemmeside: klik her......
For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.

Proaktive teams, ledet af ubureaukratiske partnere, bruger deres indsigt og erfaring til at forstå og formidle komplekse problemstillinger og hjælpe med at finde de optimale løsninger.

Vi går højt op i at blive anbefalet af andre, for det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er dygtige revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os.

Vi er pt ca. 350 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver - men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

Vores medlemskab af Grant Thorntons internationale netværk giver os i tilgift adgang til globale ressourcer og metoder, til gavn for vores kunder.

Vores kontorer er i København, Hillerød og Roskilde Syd, men vi har kunder i hele Danmark. Så ligegyldigt hvor din virksomhed er beliggende, kører vi meget gerne ud til dig.

Lignende jobs

 • Regnskabskonsulenter

  Fri kontakt
  Er du en passioneret talknuser, der drømmer om debet og kredit om natten? - Så er du måske én af vores nye regnskabskonsulenter! Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA.
 • Controller med god bredde i arbejdsopgaverne til solid virksomhed i København

  Fri kontakt
  Er du interesseret i en stilling, som indeholder både Business Controlling, Financial Controlling og regnskab? Vil du gerne være en del af en virksomhed, hvor samarbejde og en positiv stemning vægtes højt? I en virksomhed med flotte omgivelser og personale-forkælelse? Så vil vi gerne i kontakt med dig!
 • Proaktiv og ambitiøs Financial Controller med fokus på ejendomme og selskaber til ledende spiller på ejendomsmarkedet

  Vil du være den der har det totale finansielle overblik på vores kunders selskaber og ejendomme, som sikrer at tallene spiller, og at vores kunder får de bedste økonomiske løsninger, så er jobbet s..
 • Accounting Assistant - Bibs

  Fri kontakt
  Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København