Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rekrutteringsfirma

Vil du med på kundeserviceholdet?

Mere end 30 dage gammel, men stadig aktiv på jobudbyderens hjemmeside

København

Vil du hjælpe kunderne, når de ringer med spørgsmål til virksomhedens produkter? Og finde ud af, om de har brug for andre produkter? Er du klar til at blive en del af et godt hold, som hygger sig sammen?

Så skal du læse videre her: Vi søger flere kundekonsulenter på vegne af vores kunde. Vores kunde er en stor telekoncern i København, som tilbyder gode rammer for din arbejdsdag og din faglige udvikling. Jobopstart er snarest muligt.

Her bliver du forkælet:
I denne virksomhed får du en hverdag med lækker frokostordning, kage om eftermiddagen, yoga- og løbeklub, zoneterapi og massage, fredagsbar, fester og meget mere.

Du får en fast løn, og der er provisionsordning uden loft. Der er en god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Jobbet er på fuldtid (37 timer) - arbejdstiden ligger inden for almindelig kontortid, og du holder fri aftener, weekender og på helligdage.
Virksomheden ligger lige ved en metro- og S-togsstation.

Mere om jobbet:
Du bliver en del af virksomhedens kundeserviceteam. Teamet sørger for førsteklasses behandling, når det handler om kundeservice – fx spørgsmål til regninger, abonnementstjek og rådgivning omkring virksomhedens produkter.

Det bliver din opgave at hjælpe virksomhedens eksisterende kunder, når de ringer ind med spørgsmål eller evt. skriver via mail. Her sikrer du dig også, at kunderne har de produkter og løsninger, de har brug for, når du har dem i røret. Når du sælger ekstra produkter, udløser det en bonus. En gang imellem ringer du også til kunderne for at følge op – som en ekstra service.

Du bliver lært op, og virksomheden giver løbende mulighed for mere uddannelse. I denne virksomhed er der fokus på, at medarbejderne er godt klædt på til opgaverne.

Din baggrund:

 • Du bliver motiveret af at give kunderne oplevelsen af god service
 • Du kan lytte til kunderne og sætte dig ind i deres spørgsmål
 • Du vil gerne sælge løsninger og hjælpe kunderne frem til de rette produkter
 • Du er klar på nye udfordringer og møder veloplagt op til dine vagter
 • Du er god til at kommunikere klart og tydeligt – både mundtligt og skriftligt
 • Din kontakt med kunderne foregår fint på både dansk og engelsk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Anne Byskov hos Centrum Personale på tlf.: 33 24 40 80.
Få yderligere info og kontakt på Centrum Personale A/S's hjemmeside: klik her......
Faste stillinger og vikariater
– inden for mange brancher og på de fleste stillingsniveauer

Når du kigger efter et nyt job, tilbyder Centrum Personale flere muligheder; Vi rekrutterer til både faste stillinger, projektansættelser og vikariater. Hos os kan du finde mange stillingstyper og de fleste stillingsniveauer – fra et receptionistjob til en stilling som økonomichef.

Centrum Personale har 30 års erfaring inden for HR-, vikar- og rekrutteringsområdet. Vi udmærker os med solid viden på området, indblik i mange brancher og et bredt netværk.

Vi benytter vores egen emnebank aktivt, når vi løser opgaver for en lang række virksomheder. Da vi ikke annoncerer alle stillinger, er det en god ide at blive en del af emnebanken og hermed stå i første række til nye jobmuligheder.

Centrum Personales rekrutteringskonsulenter arbejder med et stort personligt engagement og lægger vægt på, at kunder og kandidater får en positiv oplevelse i mødet med Centrum Personale.
Læs mere på: www.centrum-personale.dk

Lignende jobs

0 job fundet
 • Support Agent til OiSTER

  OiSTER stormer frem i Danmark. Derfor søger vi nye medarbejdere til vores Kundeservice, som skal være med til at sikre vores høje serviceniveau i en konstant voksende virksomhed.

  Som Support A..
 • Customer Engagement Coordinator

  Hos Flexii søger vi en Customer Engagement Coordinator til en bred vifte af kundehenvendte opgaver.

  Din primære og væsentligste opgave vil være at skabe den bedste kundeoplevelse, herunder dial..
 • Skriftlig stærk medarbejder til Mailteam i Kundeservice

  Du er den helt rigtige profil til jobbet, hvis du;

  Bliver motiveret af løse kunders henvendelser skriftligt pr. mail, chat og SoMe Er dygtig til at kommunikere på skrift Trives godt i en..
 • Er du vores nye Kunderådgiver?

  Er du typen, der med din tålmodighed, nysgerrighed og venlighed er klar på at give 3’s kunder en fantastisk oplevelse, når de er i kontakt med dig? Er du løsningsorienteret, så du hurtigt og effekt..
 • Client Manager (Nordic) - SmartResponse

  [xxxxx] søger for SmartResponse en ihærdig og ambitiøs Client Manager (Nordic), til at sikre den fortsatte vækst i Norden. Vi søger dig som har gode kompetencer og erfaring inden for salg og o..