Rekrutteringsfirma

SICK - Quality Assurance and Process Engineer

Mere end 30 dage gammel, men stadig aktiv på jobudbyderens hjemmeside

Birkerød

For SICK A/S søges en topmotiveret og resultatorienteret Quality Assurance and Process Engineer med et kontinuerligt forbedrings-mindset og ambitionen om at arbejde i en højteknologisk og innovati...
Få yderligere info om stillingen
Få fuld adgang til jobbet og vores services for 19 kroner for de første 2 dage og herefter 190 kroner per 7 dage. Få adgang til alle jobs. Få hurtig besked om nye jobs. Alle virksomheder kan kontakte dig med jobtilbud.

Lignende jobs

0 job fundet
 • Faglig dygtig kvalitetschef søges til kødforarbejdende virksomhed i nærheden af Kolding

  Fri kontakt
  Virksomheden: Er en kødforarbejdende virksomhed med over 200 ansatte i produktionen. Virksomheden arbejder målrettet med at sikre høj og ensartet kvalitet på alle produkter og har en meget stor eksport, hovedsalig til Vest- og Sydeuropa, og kvalitetsafdelingen er et nøgleområde.
 • SENIOR PRODUCT MANAGER

  Creditstar Group er en hastigt voksende international forbrugerfinansiering virksomhed med hovedkontor i Tallinn, Estland og opererer på flere europæiske markeder.

  Vi er en finansiel teknologivi..
 • Procurement Project Partner til at drive projektindkøb

  Er du god til projektplaner, tekniske indkøb samt til at skabe kommercielt overblik? Har du interesse og evne for at bidrage til en professionel, fremsynet og bæredygtig forsyningskæde, hvor konkur..
 • Lead Procurement Manager

  Imagine a future where you play a pivotal role in the early development phase of our new Danish partnership for offshore wind projects
  Join us in this role where you’ll support develop..
 • Student worker for our Planning & Procurement team

  Location: Denmark : Avedoere

  Country: Denmark

  Do you want to be part of our Planning & Procurement team at our plant at Avedøre, working wit..