Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 22.05.2023
 • Øvrige
 • Haderslev
 • Fredag den 30. juni 2023

FORPAGTER/-PAR ÅRØSUND BADEHOTEL, HADERSLEV - EN LILLE PERLE AF ET BADEHOTEL

HEADaHEAD, Haderslev

Drømmer du om at drive dit eget hotel i smukke omgivelser, med storslået vandudsigt?

Nu kan du blive forpagter og drive dit eget hotel, og få fri råderet over 15 værelser, køkken, 2 restauranter, bar samt banketfaciliteter. Alle værelser er individuelt indrettede, med antikviteter og møbler fra 1800-tallets romantik, i tråd med idyl og det historiske islæt. Forpagtningen er inkluderet al inventar.

Du skal med andre ord ikke have urimeligt mange penge op af lommen. Forpagtningen er på virkelig fine vilkår, og oplagt til dig eller et par, med passion for værtskabet.

Driften fordeler sig i dag således:

 • 2 restauranter til ca. 60 personer
 • Selskabsfaciliteter op til ca. 80 gæster
 • Bar/Krostue ca. 30 personer
 • Mad ud af huset/catering til private og virksomheder
 • Møder og events
 • 15 dobbeltværelser

Valget er dit, og for den/de rigtige er mulighederne mange.

Har du lyst til at høre mere om herlighederne, og hvilke muligheder det kan skabe, er du velkommen til at kontakte Thorkild Fuglsang Nielsen, HEADaHEAD på 26 89 88 89.
Ønsker du at sende informationer eller at søge denne spændende mulighed, bedes du sende CV og ansøgning via linket "Søg stillingen" her på siden.
Alle henvendelser behandles løbende og fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Det elegante og smukt beliggende badehotel er fra slutningen af 1800-tallet, tilbageført til dets oprindelige stil. Ud over panoramaudsigten over vandet, kan hotellets gæster nyde godt af mange turistattraktioner i nærområdet

Årøsund Badehotel er garant for vaskeægte, nostalgisk badehotelsidyl. Der er der mulighed for at servere udsøgte gourmetretter i smukke rammer, værelserne er indrettet i klassisk, nostalgisk badehotelsstil, og store naturoplevelser venter lige om hjørnet. Årøsund Badehotel ligger med direkte adgang til sandstrand og havn

Årøsund Badehotel blev kåret som det andet bedste badehotel i Danmark i 2020.

https://aaroesundbadehotel.dk/


Få yderligere info og kontakt på HEADaHEAD's hjemmeside: klik her......

Lignende jobs

 • Control programmer - Grindsted (Denmark)

  Fri kontakt
  Do you want to help achieve ambitious goals for WTT, which sells production solutions for the wood industry? For our customer WTT Service ApS, we are looking for an experienced PLC programmer. WTT is a project company which is a leader in wood impregnation.
 • Tandlæge til Godt Smil i Kolding

  Er du en erfaren tandlæge og har lyst til nye eventyr? Kunne du tænke dig at være en del af et større fællesskab hvor faglig sparring er et stort fokus?

  Hvis ja - så kan du meget vel være vores..
 • Vi søger en arbejdende formand til [xxxxx] på Als og opland

  Elsker du at arbejde i det fri? Og har du lyst til et øget ledelsesansvar som driftslederens højre hånd? Så har du her mulighed for at lande et godt job!

  Da vores nuværende formand har valgt at .
 • BOWL'N'FUN OG RESTAURANT THE GRILL I KOLDING SØGER UDADVENDTE OG SERVICEMINDEDE MEDARBEJDERE

  Er du serviceminded, bliver du glad af at give folk en god oplevelse og kan lide at arbejde i et socialt ungt miljø hvor tingene går stærkt? Så er det muligvis dig vi leder efter.

  Vi garantere..