Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rekrutteringsfirma
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Sælger
 • Søborg

Tilbudsleder - NCC, Beton & Anlæg

Søborg

 • Motiveres du af at lede store tilbudsprocesser?
 • Har du erfaring med totalentrepriser og hovedentrepriser?

Kleven & Partners søger for NCC

Om Beton & Anlæg

Det går godt i Beton & Anlæg, og du har nu mulighed for at være med til at præge den positive udvikling, idet vi leder efter en dygtig tilbudsleder.

Beton & Anlæg skaber bæredygtige løsninger til fremtidens infrastruktur. Deres ekspertise omfatter særligt anlægsbeton, herunder tekniske anlæg som vandværker, renseanlæg og bassiner.

Beton & Anlæg leverer komplette infrastrukturprojekter – lige fra design og konstruktion til produktion og service, og har specialiseret sig i infrastrukturprojekter i alle størrelser. Beton & Anlæg varetager således alt fra de store og meget komplekse beton- og anlægskonstruktioner til mellemstore projekter.

Du vil arbejde for afdelingen Beton & Anlæg Øst. Denne afdeling har 45 medarbejdere, som du vil opleve som kollegaer, selvom du organisatorisk tilhører tilbudsafdelingen.

Du kan også læse mere her

Danmarks mest spændende stilling inden for tilbudsledelse på infrastruktur

Som tilbudsleder vil du udarbejde tilbud på store og komplekse projekter. Du vil arbejde med totalentrepriser og konsortier.

Du får ansvar, indflydelse og muligheden for at sætte dit fingeraftryk på NCC’s fortsatte vækstrejse, og du vil både få støtte og mulighed til at udvikle tilbudsprocesserne hos NCC.

Dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af:

 • at styre og lede tilbudsprocesser
 • at arrangere og afholde salgsmøder med samarbejdspartnere
 • at udarbejde og sikre dokumentation for gennemførelse af tilbudsråd
 • planlægning og afholdelse af opstartstilbudsmøder samt efterfølgende koordineringsmøder
 • faciliterer risiko- og mulighedsmøder for afgrænsning heraf
 • koordinering af udvælgelse af tilbudsdeltager herunder også produktionsansvarlig sammen med afdelingscheferne
 • koordinering med tilbuds- og formidlingskonsulenterne for tilrettelæggelse af tilbudsmaterialet vedrørende besvarelse af de kvalitative parametre.

Du vil referere til sektionschef, Rasmus A. Rasmussen. Rasmus er en erfaren og dygtig leder, som i år blev indstillet til årets leder, NCC Civil Engineering.

Du er proaktiv og resultatorienteret

Som person er du en holdspiller og det falder dig naturligt, at agere selvstændigt og proaktivt. For at lykkes i jobbet er det essentielt, at du brænder for at styre og lede tilbudsprocesser, og at du trives med at have en stor kontaktflade. Du er en stærk kommunikator, og er drevet af at vinde projekter.

Erfaring med tilbudsledelse inden for byggeri og/eller anlægs- og infrastrukturprojekter

Erfaring er vigtigt, men du kommer ind i en afdeling, der i høj grad også vægter kemi og personlighed.

Vi forestiller os, at du:

 • er uddannet bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller lignende – (ikke afgørende)
 • har flere års erfaring med projektledelse inden for byggeri og/eller anlægs- og infrastrukturprojekter
 • har erfaring fra produktion
 • er vant til tæt kundekontakt og trives med at bedrive godt købmandskab
 • kan begå dig på dansk og engelsk
 • har forståelse for jura og kontraktindgåelse
 • har erfaring med håndtering af stakeholders i tilbudsprocessen
 • er kyndig i brugen af it-systemer og kalkulationsprogrammer

Afdelingen vil gøre alt, hvad de kan for at hjælpe dig godt i gang. Der er et godt samarbejde internt i Beton & Anlæg og på tværs af hele forretningsområdet Civil Engineering Danmark, som Beton & Anlæg er en del af.

Hvad tilbyder NCC?

Hos NCC ligger styrken hos deres kompetente medarbejdere. Derfor gør de meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor medarbejderne kan udvikle sig sammen. Du vil få sparring fra et stærkt og kompetent bagland. Herudover tilbyder NCC en god lønpakke med sundhedsforsikring, medarbejdergoder og udviklingsmuligheder internt i NCC.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte headhunter Arne Kleven på tlf. 20 88 77 63 eller headhunter Nicoline Lauridsen på tlf. 53 58 20 18. Er du interesseret i stillingen, så send gerne din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater.

Om NCC

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om NCC her
Få yderligere info og kontakt på Kleven & Partners's hjemmeside: klik her......
Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.

Lignende jobs

 • Svensk medarbetare med fokus på försäljning sökes - deltid eller heltid

  Fri kontakt
  Sælger søges til organisation/virksomhed i 1827 Frederiksberg C
 • Er du fremtidens bedste sælger? - Jyllands-Posten

  Fri kontakt
  Har du lysten og viljen til at udvikle dit salg markant? Har du ambitioner om at tage din karriere til et nyt niveau? Vil du med på en af Danmarks bedste salgsuddannelser? Du kan komme helt til tops.
 • Sælger/Kunderådgiver - Shurgard Self-Storage center

  Fri kontakt
  Sælger/Kunderådgiver til Shurgard Self-Storage Center. Shurgard styrker deres team i storkøbenhavn og vi søger derfor endnu en ny sælger - er det dig? Shurgard er den største ejer og udvikler af self-storage løsninger i Europa, med mere end 220 anlæg fordelt over syv lande.
 • Tilbudsleder til Hercules Fundering - Søborg

  Fri kontakt
  Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.