Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rekrutteringsfirma

Senior technical lead - Techem

Mere end 30 dage gammel, men stadig aktiv på jobudbyderens hjemmeside

Århus

 • Er du en seniorudvikler og arkitekt, som vil gøre en stor forskel?
 • Har du lyst til en fast kontorplads i Aarhus hos en meget solid virksomhed?
 • Kan du håndtere mange stakeholders, sikre godt overblik og skabe fremdrift?
 • Vil du ind i en spændende branche med stigende vigtighed og fokus?

Udvikling af markedsvendte applikationer

Techem er et af de førende firmaer i verden i sit felt, og har 3.900 medarbejdere. I Danmark er der ansat 130 medarbejdere. Virksomheden er meget velkonsolideret. Techem sælger og leverer tekniske løsninger og serviceløsninger i forbindelse med udarbejdelsen af fordelingsregnskaber for el, vand og varme til udlejere og administratorer i ejendomsbranchen.

Techem er i gang med en transformation i forhold til udvikling af nye services inden for overvågning og måling af energiforbrug: Efterspørgsel og muligheder for overvågning/dataudveksling om forbrug og driftstilstand i ejendomme vækster. Techem er i førersædet på udvikling af software til at understøtte denne efterspørgsel med nye applikationer målrettet både ejere, lejere og administratorer af udlejningsejendomme.

For at sikre en bedst mulig udnyttelse af disse muligheder skal der ansættes en fuldtids technical lead som får personaleledelse for p.t. 2 internt ansatte udviklere plus teknisk ledelse af både disse og eksterne partnere.

Du vil referere til CEO i Techem som også er leder for styregruppen for softwareudvikling.

Softwarearkitekt som fortsat motiveres af at programmere

Vi søger en profil, som både har lysten og evnen til at være 1) softwarearkitekt, 2) spillende træner for programmører og 3) senior sparringspartner for en styregruppe som består af direktionen i selskabet.

Du er vant til at arbejde med rigtig store datamængder, mange samtidige brugere og med høje krav til stabil back-end og til sikkerhed. Måske har du baggrund fra bank, forsikring eller forsyningsvirksomhed. Det kan være du er konsulent i dag, men har lyst til at have en fast arbejdsgiver over en årrække. Ideelt har du erfaring med udvikling af markedsvendte applikationer. Du er sandsynligvis datalog – eller du har anden relevant uddannelse kombineret med minimum 5 års erfaring som seniorudvikler/arkitekt.

Din tech-stack inkluderer Python, Django, Linux og Azure. Har du også erfaring med React, så er dette en fordel.

Du kommunikerer skriftligt og mundtligt på engelsk og dansk.

Mere om ansvaret og opgaverne i stillingen

Du vil arbejde tæt sammen med en kombineret project manager/product manager som har arbejdet på projektet i 4 år.

Som spillende træner kommer du selv til at programmere i Python. Som arkitekt vil du udarbejde tekniske løsningsforslag og estimere omfang af opgaver. Du skal løfte og udvikle dit udviklingsteam. Vi søger en leder og ikke en solist.

Den profil vi søger, skal forholde sig til denne kontekst/udvikling: Datamængder stiger eksponentielt i takt med at tekniske løsninger muliggør real-time overvågning indenfor forbrug på fjernvarme, el, brugsvand og også andre målemuligheder. Samtidigt vil antal samtidige brugere vokse. Dette stiller store krav til en robust backend. Applikationerne skal også integreres med kundernes software-løsninger. Løsningerne skal samtidigt understøttes af den softwareudvikling som foregår i det tyske hovedkvarter for Techem internationalt. Efterspørgslen efter applikationer er drevet både af ønsker fra markedet, regulatoriske forhold og lovgivning. Flere af applikationerne er allerede i drift, og er nu i en fase hvor de videreudvikles.

Opgaver opsummeret:

 • Optimere effektivitet i udviklingsarbejdet – planlægning/opfølgning på opgaver
 • Være med til at udvikle en god kultur i et ungt udviklingsteam
 • Teknisk ledelse af 4 personer og personaleledelse af 2 udviklere – en gruppe som vil blive større
 • Tæt samarbejde med product manager/project manager
 • Beslutte standarder/arkitektur og modellering backend og frontend
 • Sikre at det fundamentale omkring backup, sikkerhed osv. altid er i orden
 • QA – udvikle teststrategi og sikre at fejl bliver opdaget før de når kunderne
 • Lead software udvikler: design af softwareløsningerne, sætte standarden for holdet, samt løse de sværeste programmeringsmæssige problemer
 • Være den primære kontakt til internationale kollegaer på softwareudvikling
 • Bidrage til en opdateret oversigt over softwareudviklingen sammen med product manager/project manager, og også deltage i løbende afstemning for ændringer i scope

Fast ansættelse som senior i velkonsolideret virksomhed

Du får reference direkte til CEO for Techem Danmark som også er CEO for Techem Norge. Du kommer derfor på virksomhedens strategiske udvikling og du bliver en signifikant bidragsyder til udvikling hos Techem.

Du får en særdeles god onboarding. Den eksterne konsulent som har fungeret i rollen så langt, er tilknyttet Techem til du bliver selvkørende.

40 % af Danmarks energiforbrug bliver brugt til opvarmning. Ydelserne som Techem udvikler og sælger er en af nøglerne til den grønne omstilling i Danmark. Du kommer til at gøre en forskel!

Lønpakken er konkurrencedygtig.

Du får fast arbejdsplads på Trindsøvej i Aarhus. Gode kontorforhold med frokostordning, høj anciennitet, god stemning og særdeles sund virksomhedsøkonomi.

Interesseret i at høre mere eller at søge stillingen?

Rekrutteringsvirksomheden Kleven & Partners Rekruttering bistår med at finde den nye kollega. Kent Fredslund Pedersen arbejder mellem jul og nytår og kan kontaktes på +45 28770070. Arne Kleven starter på arbejde efter juleferien fra 2. januar og kan kontaktes på +45 20887763. Du kan også søge stillingen (”Søg stilling” her på siden) og vi kontakter dig i starten af det nye år. Målet er at skrive kontrakt med den nye lead i januar 2023.
Få yderligere info og kontakt på Kleven & Partners's hjemmeside: klik her......
Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.

Lignende jobs

0 job fundet
 • Myndigheds- og complianceansvarlig med juridisk baggrund - Aarhus

  Fri kontakt
  Fintech-virksomhed med stort og afprøvet markedsgrundlag Etablere administrative processer Juridisk compliance. Om Finnex. Finnex er et fintech softwarehus der leverer detaljeret privatøkonomisk information om individer og husstande som ikke kan findes samlet andre steder.
 • Er du skarp til tal og en god samarbejdspartner?

  Fri kontakt
  Vi søger en erfaren bogholder til et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse. Du får dine egne selskaber, som du bliver ansvarlig for, men du har et team bag dig, der er klar til at hjælpe.
 • Har du både lager- og livserfaring?

  Fri kontakt
  Så er du måske lige en af dem, vi søger, til et Try & Hire-forløb hos Brixius Trading A/S! På vegne af Brixius Trading A/S søger vi to allround-lagermedarbejdere til et Try & Hire-forløb (16 ugers vikariat med henblik på fastansættelse). Du skal kunne varetage alle opgaver på lageret.
 • Intern for Strategic Sustainability Consulting

  Intern for Strategic Sustainability Consulting Do you want to change the world and move businesses and society in a sustainable direction? Do you want to push the boundaries of your profession and .
 • Dispatcher

  Opportunity
  Er du en problemløser, der trives med en stor kontaktflade og en hverdag med stor variation? Så er du måske vores nye Dispatcher i APM Terminals Aarhus.

  APM Terminals Aarhus er Dan..