Rekrutteringsfirma

Area Sales Manager - International

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Internationalt projektsalg af produktionsudstyr.

Afinitas A/S i Brønderslev har de globale briller på og er i kontakt med hele verden. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører maskiner og anlæg til betonvareindustrien, og er en af verdens førende inden for området.

Du får en nøglerolle i kernen af forretningen, med mulighed for at lande nogle rigtig store aftaler på kapitalgoder hvor der er andre salgsparametre end prisen, og i en branche hvor der fremadrettet vil være stor aktivitet.

Salget til kunderne er præget af en høj grad af kundetilpasning af standardmaskiner. Dit salg handler især om at du sætter dig ind i kundernes behov og, i samarbejde med virksomhedens erfarne ingeniører og teknikere, finder de rigtige produkt- og produktionstekniske løsninger.

Du vil komme til at arbejde i et teknisk og internationalt miljø med engagerede og kompetente kolleger og med en ledelse, der har vilje og evne til at bakke dine aktiviteter og initiativer op. Du får fornøjelsen af en rejseaktivitet i udlandet på mellem 50-80 dage om året.

Af primære opgaver kan nævnes:

  • Udvikle og vedligeholde kunderelationer i dit salgsområde
  • Servicering af og opfølgning på agenter i dine markeder
  • Udarbejde tilbud og salgsprojekter i samarbejde med teknisk afdeling
  • Opstilling af priskalkulationer som grundlag for tilbud og forhandlinger
  • Præsentere oplæg for kunderne og gennemføre kontraktforhandlinger
  • Deltage i messer og andre salgsfremmende aktiviteter, herunder rapportering af dine aktiviteter i virksomhedens CRM-system

Lyst til internationalt salg?

Du har mod på nye udfordringer og ønsker at løfte din karriere med salgsansvaret for virksomhedens løsninger på dine geografiske markeder. Som person har du et godt drive, og brænder for at have succes i et job med et stort ansvar og højt fagligt niveau i samarbejde med en ambitiøs ledelse.

Du har en teknisk baggrund og gerne erfaring indenfor salg af maskiner og anlæg med specifikke kundeløsninger. Det vil være en fordel, hvis du kender til kommercielle aspekter ved internationalt salg af kapitalgoder, ellers får vi dig det lært.

Kendskab til betonindustrien er et plus, men ikke et krav. I din onboarding proces bliver du sat godt ind i jobbet, teamet, virksomheden og markederne, ligesom vi tror på at du selv søger at udvikle en solid viden om firmaets produkter og deres anvendelse.

I forhandlinger med kunderne skal du kunne begå dig både blandt beslutningstagerne i direktionen og operatørerne i produktionen, ligesom du møder folk fra forskellige kulturer.

Du skal kunne udføre dit arbejde på dansk og engelsk og meget gerne på et af de andre hovedsprog.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg ved at trykke på knappen Ansøg nu

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at ringe til HR partner Poul Lauridsen på mobil 2841 2345

Vi behandler ansøgninger løbende. Bemærk at din ansøgning kun er modtaget, hvis du straks herefter får en kvittering på din e-mail

Afinitas A/S udvikler, producerer og markedsfører maskiner og anlæg til betonvareindustrien og er en af verdens førende inden for området. Det er en international virksomhed med et Worldwide salgsnetværk og eksportandelen udgør mere end 95%.

Afinitas har udvikling og produktion i USA, Tyskland og i Brønderslev. Afinitas (afinitas.com) en del af Barry Wehmiller (barrywehmiller.com) koncernen med ca. 12.000 ansatte. Inden for betonrørsmaskiner, som udvikles af Afinitas A/S, -Inc., og -GMBH, er der ca. 325 medarbejdere, heraf ca. 80 i Danmark.

Læs mere om Afinitas ved at klikke HER


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brønderslev

Lignende jobs

  • Sælger i Nordjylland

    For SICK A/S søges en stærk, engageret salgsprofil med et godt fundament indenfor automation, systemintegration, samt gerne kendskab til optiske og industrielle sensorer. Din hovedopgave vil være .
    • Sælger
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sælger i Nordjylland

    For SICK A/S søges en stærk engageret Teknisk/Kommerciel profil med et godt fundament indenfor automation, systemintegration, samt god indsigt i Vision løsninger. Din hovedopgave vil være at styrk..
    • Sælger
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sælger i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til luftforandring? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Sælger
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Aalborg

    Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfte..
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info