Rekrutteringsfirma

Area Sales Manager - International

Indrykket: 9.1.2023

Brønderslev

Internationalt projektsalg af produktionsudstyr.

Afinitas A/S i Brønderslev har de globale briller på og er i kontakt med hele verden. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører maskine...
Få yderligere info om stillingen
Få fuld adgang til jobbet og vores services for 19 kroner for de første 2 dage og herefter 190 kroner per 7 dage. Få adgang til alle jobs. Få hurtig besked om nye jobs. Alle virksomheder kan kontakte dig med jobtilbud.

Lignende jobs

0 job fundet
 • Sales Manager

  Historien om Familien Bühlmann er historien om værtskab og gastronomi i særklasse. Anemette og Danni Bühlmann driver hoteller med fokus på unikke rammer, gastronomi og ansvarlighed overfor menneske..
 • Area Sales Consultant til Nordjylland

  Kan du forestille dig at sælge verdens bedste arbejdsbeklædning og sikkerhedsfodtøj til vores MASCOT-forhandlere? Og har du lyst til at blive en del af et team af engagerede kolleger, der brænder f..
 • KEY ACCOUNT MANAGER

  - med reference til Business Unit Manager

  Saferoad Danmark A/S
  Aalborg SØ
  [xxxxx] VIRKSOMHEDEN

  SAFEROAD er leverandør af løsninger, som øger trafiksikkerheden for alle tra..
 • Sales agent søges til 3´s privatmarked, Aalborg

  Vi søger nye kollegaer der har lyst til at arbejde med mennesker og salg. Det er vores mål at du udvikler dig som sælger, hvor du via telefonen ringer til eksisterende kunder eller nye kunder via L..
 • Sales Agent søges til 3Business Aalborg

  Vi søger nye kollegaer, der har lyst til at arbejde med mennesker og salg, og som ønsker feedback på resultaterne dagligt. Det er vores mål, at du udvikler dig som sælger, hvor du via telefonen vil..