ERP Dataspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Vil du være en vigtig medspiller i at designe og udvikle vores nye globale ERP løsning, og drømmer du om at være en del af en virksomhed med en ambitiøs vækststrategi for de kommende år?Hvis ja, så er du måske vores nye ERP Dataspecialist i Global Production IT på Palsgaard.

Vi har på Palsgaard en ambitiøs vækststrategi, hvor vi de kommende år fordobler vores produktionskapacitet. Som et led i den strategi re-tænker vi vores globale processer, og det er besluttet at implementere et af de bedste ERP software løsninger, Dynamics 365. Implementeringen vil påbegyndes i 2023.

Som vores nye ERP Dataspecialist vil du få en central rolle i forhold til design og udvikling af globale ERP løsninger, og du vil med en stærk analytisk vinkel på problemstillingerne være en værdsat sparringspartner på tværs i organisationen.

Du bliver en del af Global Production IT, som består af 3 dedikerede kolleger, og vil desuden indgå i en ERP projektgruppe på tværs af organisationen. I teamet vægter vi et fagligt stærkt fællesskab med høj tillid til hinanden, hvor vi via innovativ sparring understøtter personlig og faglig udvikling.

Du vil i det daglige referere til vores Global Production IT Manager, Ulrik Laugesen.

Dine primære ansvarsområder vil være at:

  • Deltagelse i nyt ERP projekt, både i design og udrulning Globalt
  • Sikre fælles definitioner for data og strukturer
  • Være med til at rulle Globale Master Data ud i dattervirksomheder
  • Sikker forbedret kvalitet og reduktion af fejl i Produktions ERP Data
  • Ansvarlig for at Produktions IT-processerne er opdateret

Kandidatprofil:

Som ERP Dataspecialist ser vi gerne, at du kommer med en baggrund som Master Data specialist eller IT-projektleder, og at du har min. 3 års erfaring i en lignende rolle i forbindelse med ERP system i en produktionsvirksomhed.

Rollen forudsætter, at du har erfaring med succesfuldt at udvikle processer og systemer i ERP systemer, er erfaren superbruger i Excel, og hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics 365 FO vil det være en fordel.

I det daglige vil du få en bred kontaktflade på tværs af mange faggrupper, og det er derfor afgørende, at du er en god kommunikator på alle niveauer i et driftsmiljø.

Du har en proaktiv og struktureret tilgang til tingene, er selvstartende, vedholdende og god til at få afsluttet opgaverne. Du er nysgerrig og møder udfordringer med et åbent sind og gode løsninger for øje, og du færdes gerne i produktionen for at opnå indsigt og resultater i tæt samarbejde med forretningen. Da du oftest vil have flere bolde i luften, er det nødvendigt, at du besidder et godt overblik, samtidig med at du har sans for detaljerne.

Vi arbejder internationalt, og stillingen forudsætter derfor gode dansk og engelskkundskaber både i skrift og tale. Sidst men ikke mindst forudsættes det, at du kan identificere dig med vores værdisæt; Loyalitet, Ansvarlighed og Engagement.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
  • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter såsom gratis motionshold, jagt, fiskeri mv.
  • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling.
  • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
  • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Er du interesseret?

Lyder ovenstående som noget for dig, så send os meget gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stilling er du velkommen til at kontakte Global Production IT Manager, Ulrik Laugesen på tlf. +45 7682 7541.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed, der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien og nonfood. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 300 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.Palsgaard.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Juelsminde

Lignende jobs

  • Data manager i Århus C

    Are you a data enthusiast with strong technical skills? Are you eager to make a tangible impact on daily operations? If so, you might be the perfect fit for the Data Engineering position in the met..
    • Data Manager
    • Århus C
    Få mere info
  • Data manager i Århus N

    Join our costumer, Safty, as a Senior Data Engineer/Scientist in the Fintech sector! Do you enjoy tackling complex challenges while engaging with customers? If so, you could be the ideal candidate..
    • Data Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Data manager i Hasselager

    Do you want to play a key role in improving performance in the pharmaceutical and industrial manufacturing? Are you passionate about finding patterns in data? And do you dream of a flexible work we..
    • Data Manager
    • Hasselager
    Få mere info
  • Data manager i Århus

    In the role, your primary responsibility is to provide analytical support to portfolio managers in our renewables trading team. You will dig into available data to help make smart investment decisi..
    • Data Manager
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0