ERP Dataspecialist

Indrykket: 10.1.2023

Juelsminde

Vil du være en vigtig medspiller i at designe og udvikle vores nye globale ERP løsning, og drømmer du om at være en del af en virksomhed med en ambitiøs vækststrategi for de kommende år?Hvis ja, så...
Få yderligere info om stillingen
Få fuld adgang til jobbet og vores services for 19 kroner for de første 2 dage og herefter 190 kroner per 7 dage. Opgradering giver dig adgang til alle jobs og straks-besked om nye relevante jobs, og alle virksomheder kan kontakte dig med jobtilbud.

Lignende jobs

0 job fundet
 • Data Analyst

  Are you a highly skilled Data Engineer with a can-do attitude? we might have an ideal career opportunity for you!

  Power Solutions Quality Improvements and Processes CIM Nacelle, Hub & LPF

  .
 • IT Infrastrukturkonsulent

  Er du en smilende IT-problemknuser og motiveres du af ansvar og udfordringer? Brænder du for at finde den optimale løsning til hele kundens IT-livscyklus? Så er du måske vores nye IT Infrastrukturk..
 • Data Scientist til softwarevirksomhed, Aarhus

  Vil du arbejde med nye teknologier i en softwarevirksomhed med ambitioner? Har du interesse i at udvikle software, der omsætter lærebøgernes discipliner som f.eks. Machine Learning, Multi Variate A..
 • Data Scientist

  Do you have a passion for using data science to create intelligent customer-centric solutions? Are you intrigued by working with physical challenges and digital implementation? Would you like to be..
 • BI-udvikler med indgående viden om Microsoft BI søges

  Brænder du for at arbejde med data og for at hjælpe vores kunder med at skabe ny viden og indsigt i deres forretning? Er du klædt fagligt godt på inden for Microsofts BI teknologi, og har du lyst t..