Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rekrutteringsfirma

Erfaren PLC- Softwareudvikler til spændende vækstvirksomhed i Randers

Indrykket: 10.1.2023

Østjylland

Om virksomheden:
Tic-elkas A/S har 50 års erfaring i at tilbyde automation, industrielle styre- og fordelingstavler, UPS, Power Supply Systems samt montage til en bred vifte af danske og internationale kunder.

Du er åben og udadvendt og drives af at lave innovative PLC og automationsløsninger til en stor variation af brancher som f.eks. maskin-, pharma- & fødevarebranchen.

Du får omkring 180 nye kollegaer fordelt på 3 afdelinger i Skovlunde, Randers og Kaunas i Litauen. Mere specifikt bliver du en del af virksomhedens softwareteams i Danmark på 19 medarbejdere fordelt i Skovlunde og Randers. Du vil blive ansat i Randers, hvor pt. 13 kollegaer står klar til at byde dig velkommen.

Opgaven:
Du skal med reference til Softwarechefen være med til at opbygge og vækste afdelingen, du vil blive mødt af et stærkt sammenhold, hvor du hurtigt vil opleve et godt kammeratskab, som medvirker til et positivt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne bliver i mange år.

Du skal kunne arbejde både selvstændigt, og i teams med opgaver for kunder i både Danmark og udlandet.

Du skal være klar til at rejse i forbindelse med indkøring, service og udvikling.

Med base på kontoret i Randers udfører du bl.a. følgende opgaver.

 • Udvikling af PLC- programmer på bl.a. Siemens- og Allan Bradley-platformene.
 • Udvikling af SCADA og HMI- løsninger
 • Dokumentation f.eks. DS, FAT/SAT og brugervejledninger
 • Teknisk afklaring med kunden.

Personlige og faglige kvalifikationer:
Du har +5 års erfaring, du har et stort drive en positiv livsindstilling og tilgang til opgaverne. Det er vigtigt, at du er i stand til at håndtere mange forskellige opgaver indenfor software.

Du er en person, der udover at have ben i næsen, hurtigt kan omstille dig, i en travl og spændende hverdag.

Det forventes du har en baggrund som elektriker, elinstallatør, maskinmester, el ingeniør, automationsteknolog, eller har anden relevant baggrund.

Det er vigtigt at du har lysten til at lære, og evnen til at holde overblikket, løbende have kommunikation med kunder og styre projektet hele vejen i mål.

Det vil være en fordel at du:

 • Har erfaring fra lignende stilling
 • Har godt kendskab til Office- pakken.
 • Kan samarbejde med mange forskellige faggrupper, herunder projektledere, konstruktører og elektrikere
 • Kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Har erfaring med robot programmering.
 • Er god til at dokumentere eget arbejde.

Virksomheden tilbyder dig:
Virksomheden tilbyder dig en udfordrende stilling med høj grad af involvering i en dynamisk organisation, hvor du selv har mulighed for at planlægge din arbejdstid. Du tilbydes efteruddannelse flextid og mulighed for at arbejde hjemme fra.

Du tilbyder en attraktiv lønpakke, med pension, sundhedsforsikring, laptop og mobiltelefon

Ansøgning

Alle spørgsmål kan rettes til prokan rekruttering, partner and headhunter Finn Villemoes Pedersen på 24 20 06 13 mail [email protected] eller send en ansøgning via vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vore stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.
Få yderligere info og kontakt på Prokan Rekruttering's hjemmeside: klik her......
Prokan rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed.
Vi arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at vi i vores samarbejde med vores kunder hele tiden forsøger at være på forkant med vores kunders ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere. Vi opbygger derfor databaser for vores kunder således, at kunden altid har en pulje af relevante kandidater til eventuelle ledige jobs.

Lignende jobs

0 job fundet
 • IT Infrastructure Engineer

  Are you passionate about developing, improving, and maintaining core IT infrastructure? Are you an expert on computers and their hardware, software, and networks. If so, you might be the colleague .
 • C# Back End Developer

  Are you a highly skilled C# Developer with a can do attitude? we might have an ideal career opportunity for you!

  Power Solutions Applications, Controls & ElectricalPlant Performance & Reportin..
 • Softwareudvikler med kandidat eller ph.d.-baggrund til udvikling af kompleks FinTech-platform, Aarhus

  Søger du komplekse udfordringer og et lærende udviklermiljø med højt til loftet? Vil du arbejde med at idéudvikle, nytænke og udvikle ved brug af de nyeste og mest fordelagtige teknologier? Så kan .
 • Dedikeret software tester

  Brænder du for at teste og kvalitetssikre software? Kan du beskrive testscenarier, der går bredere end det gode scenarie? Har du lyst til at skabe værdi for vores brugere af systemet og dermed også..
 • Senior Software Architect

  Would you like to see your very own software become part of physical baggage handling solutions for airports around the world?

  Welcome aboard
  Millions of passengers every year check in their..