Rekrutteringsfirma

Norsktalende sælger - CarBuddii

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

  • Taler og skriver du flydende norsk?
  • Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg?
  • Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse?

CarBuddii

CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen. CarBuddii blev grundlagt på baggrund af en åbenlys mulighed for at hjælpe bilforhandlere med at digitalisere forretningsgange, reducere tidsforbrug, øge udbyttet af markedsføringen og dermed det, det hele handler om – at sælge flere biler.

CarBuddii er en flok af passionerede medarbejdere med stor erfaring indenfor udvikling af IT, og de brænder hver dag for at gøre en forskel for deres kunder og samarbejdspartnere.

Vil du med på vækstrejsen?

Det går godt for CarBuddii, men de står pt. og mangler en dygtig norsk talende sælger til deres kontor i Aarhus.Du får 14 nye kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig.

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer til at bestå af mange forskelligartede opgaver, men du vil primært være ansvarlig for rådgivende salg, herunder:

  • salgs- og pipelinestyring
  • salgsrapportering
  • involvering i udviklingen og opbygningen af dit fokusmarked
  • assistere onboarding-teamet
  • generel kundeservice og ad hoc opgaver (de hjælper hinanden på kryds og tværs ved behov)

Du får masser af ansvar og indflydelse, og du kommer til at præge din egen stilling. Det er en fuldtidsstilling og du vil referere til salgsdirektør, Clifford Dyhr.

Du brænder for salg og motiveres af personlig udvikling

Som person har du et positivt mind-set, du er proaktiv i din opgaveløsning og du går aldrig på kompromis med kvaliteten i dine opgaver. Med din strukturerede approach formår du at følge op og komme i mål med opgaverne.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, og har følgende færdigheder:

  • er norsk talende – og begår dig på et højt niveau på engelsk
  • har erfaring med softwareværktøjer – eller har viljen til at lære det
  • du er ikke bange for at fejle
  • er proaktiv og kan arbejde selvstændigt

Det er et plus, hvis du har erfaring fra et SaaS-selskab og har kendskab til bilindustrien.

Samarbejdet i højsædet

Du bliver en del af et professionelt, men uformelt miljø, hvor det gode samarbejde er en stor og vigtig del af hverdagen.

Hvad tilbyder CarBuddii?

Bliver du en del af CarBuddii kan du se frem til enorm grad af tillid, ejerskab til dine egne projekter og mulighed for at lære, udvikle og vokse både personligt og professionelt. Du kan se frem til gode betingelser, lækker beliggenhed og et rigtig godt arbejdsmiljø.

Vil du med på holdet?

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte Kent på mobil 28 77 00 70. Send din ansøgning og dit CV via linket her på siden snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Taler og skriver du flydende norsk? Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Salgskonsulent med gode rekrutterings- og menneskekundskaber.Vi søger en passioneret kollega, der er indstillet på at yde en dedikeret indsats for at levere de gode rekrutteringsløsninger, som .
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sælger (praktik) i Århus N

    <p>Vi leder efter en aspirerende, professionelt rådgivende sælger-kandidat, der trives med salg, kundehåndtering og mange bolde i luften samtidigt. Du får hos [xxxxx] en unik mulighed for a..
    • Sælger
    • Århus N
    Få mere info
  • Sælger i Viby J

    Vil du have en flok dygtige specialister under dine vinger? Og sikre sublim support gennem nærværende hands on-ledelse? Vi er i fuld gang med transformationen mod at blive en grønnere energivi..
    • Sælger
    • Viby J
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sælger i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.