Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Lærer
 • Sydjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Lærer til Kløvermarkskolen - ”Vi gør os umage”

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Kløvermarkskolen søger en barselsvikar til en fuldtidsstilling i perioden 1. marts 2023 og forventeligt et kalenderår frem.

Kløvermarkskolen er et Ungeunivers og rummer overbygningseleverne i Haderslev Kommunes distrikt syd. Vi er ca. 62 ansatte samt ca. 565 elever fordelt med syv/otte spor på hver årgang, heraf to Talentklasser (idræt og musik) på hver årgang. Skolen rummer også specialklasser for elever med generelle indlæringsvanskeligheder samt klasser for ASF-elever.

Kløvermarkskolens mantra er ”Vi gør os umage” og skolens værdigrundlag tager sit udgangspunkt ud fra dette:

 • Vi bliver den bedste udgave af os selv
 • Vi danner sammen mennesker til livet
 • Vi har fokus på faglighed og læring
 • Vi tager ansvar for vores skole.

Vi søger en lærer som:

 • Er ambitiøs omkring elevernes læring, udvikling og trivsel
 • Er villig til at indgå i samarbejdet på en arbejdsplads, der gør sig umage med at udleve skolens værdier. Vi er organiseret i klasse- og årgangsteam
 • Gerne har undervisningskompetencer indenfor dansk, engelsk, madkundskab og idræt
 • Kan se sig selv i et sprudlende ungemiljø – der er kendetegnet ved god trivsel og en lyst til læring
 • Kan arbejde selvstændigt, i teams, struktureret og bevare overblikket i en hverdag præget af forskelligartede forventninger.

Vi er en skole, der har et godt og ambitiøst arbejdsfællesskab omkring elevernes læring og udvikling. Vi er en skole, der arbejder med en sundhedsprofil (SUUS) hvor eleverne to gange ugentlig sætter fokus på egen træning og sundhed. Desuden er vi en skole, der gerne engagerer os internationalt og har derfor igangværende Erasmus+ projekter.

Yderligere oplysninger
Ønsker du at vide mere kontakt da gerne skoleleder Jacob Due Hansen på telefon 29 17 02 49, mail: [email protected] eller souschef Tomas Duelund på telefon 40 32 98 62, mail: [email protected]

Tiltrædelse 1. marts 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst for lærere. Der indhentes straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen hurtigst muligt og senest den 31. januar 2023.

Samtalerne holdes løbende og stillingen besættes når rette profil er fundet.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Lignende jobs

 • Serviceorienterede supportkonsulenter søges til Mentor IT i Esbjerg

  Er du typen der kan kombinere den tekniske viden med god kundeservice? Kan du formidle i øjenhøjde til vores kunder og kan du lide at gøre en forskel? Så er det dig, vi søger, til stillingen som su..
 • Mentor IT søger en Teamleder/konsulent til Esbjerg

  Brænder du for personaleledelse og at sikre den ultimative kundeoplevelse? Har du god erfaring med kundeservice i IT-branchen, som du kan tage med og bygge videre på hos os? Så vil vi rigtig gerne .
 • Ekstern lektor inden for Familie- og arveret

  Ved Juridisk Institut, [xxxxx] og med tjenestested i Esbjerg, er en stilling som ekstern lektor i familie- og arveret oprettet til besættelse fra omkring studiestart den 1. septembe..
 • Underviser til HF-afdelingen

  Grundet vækst på HF mangler vi en ny kollega.

  Leder du efter nye udfordringer og fantastiske kolleger, og brænder du efter at formidle viden i kemi. Så er det ledige job som adjunkt eller lekto..

Lignende søgeresultater