Job som lærer til specialklasse

Find job som lærer til specialklasse. Tryk på knappen for at se alle jobs som lærer til specialklasse. Du kan altid se alle ledige stillinger som lærer til specialklasse ved at trykke på knappen. Vi har et kæmpe udvalg af ledige jobs som lærer til specialklasse, og ledige stillinger fra virksomheder, der søger nye medarbejdere som lærer til specialklasse. Du kan også oprette en jobagent. Start din nye udvikling. Send din ansøgning og CV i dag. Find nyt job og arbejde i dag. Start i næste måned. God fornøjelse.

Klik her for at se ledige job som lærer til specialklasse lige nu

Lærer til specialklasse hører under jobtypen Lærer.

4 job fundet
 • Aktuelle jobs
 • Pædagogisk afdelingsleder til [xxxxx] – vil du være med på holdet?

  Vil du være med til at lede en skole og DUS i det østlige Aalborg? Brænder du for pædagogisk ledelse, inklusion og samarbejde? Så er det måske dig, vi gerne vil lære at kende. Vi kan tilbyde en sti..
 • Lærer i Herning

  På Lundgårdskolen har vi i mange år arbejdet meget grundigt og ihærdigt på at udvikle optimale læringsmuligheder (også) for vores ordblindeelever.
  Vores ordblindevejleder har fået nyt job, og derf..
 • Lærer til Specialklasserne Auning Skole

  Auning Skole søger lærer til Specialklasserne:Undervise i dansk og engelsk i mellemtrins- og udskolingsklasserne Undervise i almene skolefag i specialklasserne og gerne have specialpædagogiske komp..
 • Matematiklærer til 0.-1. specialklasse på Læssøesgades Skole

  Om jobbet:

  Vil du være med til at starte en specialklasse op (0.1.-klassetrin) på en skole med stor erfaring og viden indenfor specialpædagogikken i et professionelt og givende kollegialt fælles..