Denne annonce er oprettet af en betalende bruger

DESSERTKOK TIL MESSECENTER HERNING

Indrykket: 12.1.2023

Head Ahead ApS, Herning

Der er kun et Messecenter Herning - og vi mangler én dessertkok i vores køkken. Kan du sætte et markant sødt aftryk på menuoplevelsen som prikken over i’et?

Jobbet og opgaverne


Der er store forventninger til madteamet i MCH. Tusindvis af fine og forskellige måltider skal ledsage det fuldendte eventoplevelse med mange års tradition for at overgå sig selv, konstant innovere og overraske sit publikum. Er du ambitiøs og dygtig både fagligt og personligt, så er stillingen som dessertkok ledig.

Du trives i et miljø, der altid er i en dynamisk bevægelse fra planlægning, til levering og evaluering. Hvor der er højt til loftet sammen med ambitioner, traditioner og forventninger både til teamwork og at tage ansvar for fremtidens bæredygtighed.

Faglige og personlige kompetencer


Du har et grundfundament som kok, dessertkok eller konditor. Du har erfaring med at glæde og begejstre dine gæster og nu er du klar til at skalere denne oplevelse. Du vil blive en succes når du kan kombinere en faglig ihærdighed med stor fleksibilitet. Dette er helt afgørende for teamwork og dermed kundeoplevelsen.

Det kan du glæde dig til


En meget alsidig og spændende stilling i Skandinaviens førende oplevelsesvirksomhed med mere end 220 kompetente og engagerede ildsjæle, der brænder for at skabe unikke oplevelser.

I MCH har vi respekt for hinanden, og vi samarbejder på tværs af både faggrupper og vore lokationer: MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen og MCH Herning Kongrescenter.

Denne stilling har primær base i Herning Kongrescenter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig


Din ansøgning sendes online via mch.dk/job. Ansøgningerne behandles løbende.

Tiltrædelse 1. marts 2023. Vi kan være fleksible og venter gerne på den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til køkkenchef Dennis Sonberg på telefon 3165 8484.

Ansøgningsfrist:
Løbende

ANSØG NU


MCH er en af Skandinaviens største oplevelsesvirksomheder og mønstrer normalt en million besøgende om året. Enten i MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, Danmarks første multiarena Jyske Bank Boxen eller på MCH Arena. I MCH elsker vi at have gæster, og fokus er på mødet mellem mennesker og det gode værtskab. Der er godt 220 engagerede medarbejdere og op mod 1.000 freelancere, der alle vil gøre en forskel og give gæsterne unikke oplevelser. Trivsel og arbejdsglæde er afgørende for de oplevelser, der skabes for kunder, gæster og samarbejdspartnere, der ofte fremhæver den særlige MCH-ånd blandt medarbejderne. MCH A/S betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, funktionsnedsættelse mv.
Læs mere om virksomheden på mch.dk
Få yderligere info og kontakt på Head Ahead ApS's hjemmeside: klik her......
Lørdag den 11. februar 2023
HEAD aHEAD er din vej til jobbet inden for turismeindustrien, hotel-, restaurant-, rejsebranchen m.fl.

På headahead.dk finder du masser af relevante jobannoncer til dig, der har kompetencer inden for dette område. HEAD aHEAD indeholder stillingsopslag for både faglærte, ledere, mellemleder og topledere. Du finder også praktikpladser og studiejob, der kan være med til at starte din karriere inden for en spændene branche som er i vækst.

Lignende jobs

0 job fundet
 • ASSISTERENDE KØKKENCHEF TIL MCH, MESSECENTER HERNING

  Fri kontakt
  Der er kun et Messecenter Herning og kun én stilling som køkkenchefens højre hånd. Den mulighed er nu klar for en person som til bunds forstår at samskabe de bedste betingelser for køkkenteamets succes i en meget bred vifte af vigtige kunder fra den ypperste VIP menu til det bedste to- go måltid på udstillingsgulvet.
 • Vikarstilling: Køkkenchef i barselsvikariat til kantine i Herning

  Vi søger en køkkenchef til barselsvikariat, som har mere end mad på menuen!

  Har du lyst til et job med udviklingspotentiale? Lave fantastisk mad fra bunden, og videreudvikle kantinens koncept i..
 • KOK, BAGER eller MADGENI med flair for det gode brød

  OM OS
  [xxxxx] er for de kvalitetsbevidste kunder, den foretrukne leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events i Viborg og omegn.

  Vi er en ung virksomhed der har ansat både..
 • Kok til central kantine i Aarhus

  Kan du sætte hak ved følgende punkter?

  Jeg brænder for at lave mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde Jeg er faglært kok eller cater - gerne med erfaring fra rest..
 • Hotel Eyde i Herning søger stabil morgen kok

  Om os

  Hotel med en lang og stolt historie og ikke uden grund omtales som ”Byens Hotel” Hotel Eydes historie går helt tilbage til 1839 og i de særlige og charmerende rammer består hotellet, der..