Freelance sikkerhedskonsulent til hostingvirksomhed, Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Århus

Freelance sikkerhedskonsulent til hostingvirksomhed, Aarhus
Kontaktperson
Anders Laursen
[email protected]
20689207Område
Region MidtjyllandTil hostingvirksomhed i stor vækst søges en sikke...

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om jobbet og med direkte kontaktinfo til jobudbyderen

Lignende boliger

0 job fundet
 • Myndigheds- og complianceansvarlig med juridisk baggrund - Aarhus

  Fri kontakt
  Fintech-virksomhed med stort og afprøvet markedsgrundlag Etablere administrative processer Juridisk compliance. Om Finnex. Finnex er et fintech softwarehus der leverer detaljeret privatøkonomisk information om individer og husstande som ikke kan findes samlet andre steder.
 • Senior technical lead - Techem

  Fri kontakt
  Er du en seniorudvikler og arkitekt, som vil gøre en stor forskel? Har du lyst til en fast kontorplads i Aarhus hos en meget solid virksomhed? Kan du håndtere mange stakeholders, sikre godt overblik og skabe fremdrift? Vil du ind i en spændende branche med stigende vigtighed og fokus?
 • Har du både lager- og livserfaring?

  Fri kontakt
  Så er du måske lige en af dem, vi søger, til et Try & Hire-forløb hos Brixius Trading A/S! På vegne af Brixius Trading A/S søger vi to allround-lagermedarbejdere til et Try & Hire-forløb (16 ugers vikariat med henblik på fastansættelse). Du skal kunne varetage alle opgaver på lageret.
 • Øvrige i Århus

  Søger du et fleksibelt studiejob med gode forhold og et unikt fællesskab med kolleger? Brænder du for at hjælpe andre og er du stærk i kommunikation og rådgivning over telefon? Hvis det lyder inter..
 • [xxxxx] HR Konsulentuddannelsen A5

  HR Konsulentuddannelsen er et uddannelsesforløb, til dig der ønsker at kickstarte din karriere inden for HR. Vi gennemgår HR Årshjulet, så du blive introduceret til viden og værktøjer inden for HR,.