Genopslag - erfaren rusmiddelbehandler til nyoprettet stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vil du være med til at sikre, at flere borgere med rusmiddelproblematikker (alkohol og stof) finder vej til Greve Rusmiddelcenter, og at de oplever vores behandlingstilbud som værende kvalificeret og attraktivt?

Hos os får du indflydelse på eget arbejdsliv og på udviklingen indenfor området. Vi er visionære og ambitiøse og vi vil gerne tilbyde borgerne den bedst tænkelige helhedsorienterede behandling. Du vil sammen med dine kollegaer aktivt bidrage til at videreudvikle Greve Rusmiddelcenter.

I Greve Rusmiddelcenter tilbydes primært individuelle samtaleforløb, pårørendesamtaler og medicinsk alkoholbehandling. Vi er kendetegnet ved at have en meget alsidig sammensætning af borgere i behandling, og i de perioder hvor der er grundlag for det, bestræber vi os på at lave gruppeforløb. Substitutionsbehandling købes i anden kommune.

Derudover visiterer vi til ekstern behandling.

Om jobbet og os

Som rusmiddelbehandler i Greve Rusmiddelcenter vil du arbejde i vores eget behandlingstilbud, hvor borgere via vores egen myndighedsdel, er visiteret til behandling. I indsatserne tages der udgangspunkt i borgerens behandlingsplan, som rusmiddelbehandler har udarbejdet sammen med borgeren.

Du vil få en spændende og varieret hverdag i en organisation med høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, og med løbende evaluering og opkvalificering af vores indsatser. Ud fra eklektisk tilgang arbejder vi målrettet på at udvikle den lokale indsats med en høj faglig kvalitet, bredde og rummelighed i forhold til metodeanvendelse. Du vil opleve en bred vifte af samarbejdsrelationer, herunder samarbejde på tværs mellem centrene i Greve kommune.

Arbejdstiden ligger indenfor tidsrummet kl. 8.15-19.00, du kommer til at arbejde til kl. 19.00 én fast dag om ugen og har tidligt fri hver fredag. For nuværende har vi virtuel behandlingskonference hjemmefra om fredagen. Du vil have et tæt samarbejde med engagerede og respektfulde kolleger, som arbejder med stor professionalisme, og som tillægger den faglige sparring stor værdi. Du vil desuden modtage sagssupervision med ekstern supervisor. Vi har et sundt, psykisk arbejdsmiljø med høj trivsel og lavt sygefravær. Dine kollegaer er sammensat af socialrådgivere, pædagoger og sygeplejersker, som alle har terapeutiske overbygninger, samt psykolog, kropsterapeut og læge.

Vi er beliggende i Hundige, kort gåafstand fra Hundige S-togsstation og tæt ved motorvejen.

Om dig

Vores forventninger til dig er, at du har en grunduddannelse som socialrådgiver, sygeplejerske eller pædagog,og har kendskab, efteruddannelse og praksiserfaring med udvikling og udførelse af rusmiddelbehandling inden for alkohol og stofbehandling. Du har et bredt fagligt metodekendskab med erfaring i anvendelse af disse, og vi ser gerne, at du har kendskab til myndighedsområdet inden for stof- og alkoholbehandling.

Du er systematisk, og ser de administrative opgaver og den skriftlige dokumentation som en naturlig del af jobbet. Det er en fordel hvis du, som overbygning af grunduddannelse, har relevante efteruddannelser / kurser, som kan bruges i udførelsen af rusmiddelbehandling, og gerne en NADA-uddannelse.

Som person er du god til at samarbejde, du har en respektfuld og tillidsvækkende tilgang til andre mennesker, og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Øvrige oplysninger

Ansættelse sker pr. den 1. maj 2023. Stillingen er 37 timer ugentlig og din løn liver forhandlet efter overenskomst med din faglige organisation, og er med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Leder Christina G. Jensen på telefon 40768032 eller mail: [email protected].

Du kan læse om Greve Rusmiddelcenter på vores hjemmeside: www.greve.dk/misbrug

Vi holder samtaler den 7. marts 2023 og eventuel anden samtalerunde den 13. marts 2023.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Greve

Lignende jobs

  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Valby

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Valby
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i København S

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Kokkedal

    Paramediciner til Akutbil/AmbulanceLige nu søger [xxxxx] Ambulance Hovedstaden en paramediciner. Du skal kunne se dig selv i en døgnvagts stilling fra stati..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Kokkedal
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Herlev

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0