Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Sygeplejerske
 • Sønder Omme
 • Mandag den 13. februar 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Fængselssygeplejerske til Sundhedsenheden - Sdr. Omme Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Sønder Omme

Har du lyst til en spændende og anderledes sygeplejeskestilling i en organisation, der varetager en samfundsmæssig vigtig opgave?

Vi kan tilbyde et spændende arbejde i nogle anderledes rammer, hvor en spidskompetence hos dig skal være evnen til at kunne samarbejde positivt i et tværfagligt miljø med fængselsbetjente, sygeplejeskekolleger, læger, psykiater, socialrådgivere, værkmestre, samt eksterne samarbejdspartnere såsom hospitaler og misbrugscentre.

Du vil, som ansat fængselssygeplejerske, være hjemmehørende under Sundhedsenheden i Områdekontoret i Kriminalforsorgen Syddanmark med tjenestested i Sdr. Omme fængsel.

Jobbet som fængselssygeplejerske
Det er væsentligt, at du har lyst til at arbejde med en patientgruppe, der lever i et fængselsmiljø og har multifacetterede sundhedsmæssige problemstillinger, hvor det oftest kræves at kunne ”tænke ud af boksen” inden for de givne rammer for at løse opgaven.

Arbejdsopgaverne i klinikken er meget alsidige, og med varierende kompleksitet, og kan bedst sidestilles med arbejdsgangen i en lægepraksis, hvor der er rig mulighed for at præge din egen arbejdsdag i tæt samarbejde med dine to sygeplejerskekollegaer.

De sygeplejefaglige opgaver bestå blandt andet af:

 • Modtagelsessamtaler ved indsættelse
 • Sygeplejekonsultationer med udgangspunkt i de indsattes somatiske, psykiske og kroniske problemstillinger
 • Visitering til og opfølgning på lægekonsultationer
 • Planlægning, opfølgning, kontrol og koordinering af behandlingsforløb
 • Varetagelse af medicindosering

Vi søger en kollega, der kan trives i et dynamisk og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere.

Vi forventer, at:

 • Du har været uddannet sygeplejerske igennem nogle år – Medicinsk erfaring eller erfaring fra primær sektor er absolut en fordel. Du må gerne have interesse for psykiatri og misbrug
 • Du har en høj grad af selvledelse, ansvarsfølelse og bidrager positivt ind i et arbejdsfællesskab i klinikken, der baserer sig på principperne om et selvstyrende team
 • Du har gode evner til at indgå problemløsende i samarbejdsrelationer, da tværfagligt samarbejde med fængslets øvrige faggrupper er af helt afgørende betydning i dagligdagen
 • Du er nærværende og udstyret med et venligt, positivt og medmenneskeligt livssyn og vil gerne investerer for at skabe et godt fælles arbejdsmiljø med læring, arbejdsglæde, trivsel og gode samarbejdsrelationer i højsædet
 • Du har gode pædagogiske evner og kan kommunikere sikkert og tydeligt i vejledningsøjemed - til både indsatte og ansatte

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelsen sker i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten samt cirkulære om organisationsaftale for sygeplejersker i staten og er omfattet af aftale om Ny Løn.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Du ansættes i Kriminalforsorgen Syddanmark, Sundhedsenheden, hvor dit tjenestested er Sdr. Omme fængsel, Holdgaardsvej 142, 7260 Sdr. Omme.

Institution Sdr. Omme, der en del af Kriminalforsorgen Syddanmark, består af både Sdr. Omme Fængsel og Lyng Udslusningsfængsel. Sdr. Omme Fængsel er et åbent fængsel med plads til 240 mandlige indsatte og har ca. 140 medarbejdere. Fængslet består af flere selvstændige specialafdelinger og flere almindelige belægsafdelinger.

Bemærk; der arbejdes i udgangspunktet ikke i weekender og på helligdage. Ved ferie, kursus og evt. sygdom er man selvdækkende på matriklen.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, men timeantallet kan forhandles. Der er god mulighed for at få en vis indflydelse på planlægning af egen arbejdstid med udgangspunkt i driften.
Arbejdstiden er i dagstimerne og vil typisk være med mødetid kl. 7.30/8.00 og fri kl. 15.00/15.30

Stillingen er til besættelse fra den 1. april 2023.

Om os:
Sundhedsenheden er en forholdsvis nyoprettet enhed i Kriminalforsorgen Syddanmark, hvor det sundhedsfaglige og personalemæssige ansvar for læge- og sygeplejegruppen er placeret hos en sundhedsfaglig ledelse bestående af en Overlæge og en Oversygeplejerske.

I Sundhedsenheden er der ansat 4 afdelingslæger og 23 sygeplejerkolleger, der er placeret rundt på områdets 14 matrikler, der dækker over arrester, åbne og lukkede fængsler og yder sundhedsbetjening til ca. 1.400 indsatte.

Du kan læse mere om os på hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Sikkerhedsarbejdet i Kriminalforsorgen indgår som en naturlig del af jobbet og vægtes meget højt. Der er nultolerance i forhold til vold og trusler.

Du søger stillingen ved at klikke på "Søg stillingen”.
Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring, samt angivelse af referencer skal være modtaget senest den 13. februar 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 8.

En forudsætning for ansættelse i stillingen er, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i Det Centrale Kriminalregister. Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Oversygeplejerske Camilla Lund Hansen på telefonnr. 7255 8911 – Herudover vil der også kunne træffes aftale om en personlig samtale med en fremtidig kollega omkring indholdet i jobbet.

Lignende jobs

 • Sygeplejerske/SSA søges til Ældre Afsnit 04, Psykiatrien Vejle

  Sygeplejersker/SSA søges til fast stilling, Ældre Afsnit 04, Psykiatrien Vejle
  Stillingen er på 37 timer ugentligt i skiftende vagter og ønskes besat snarest muligt
  Vil du være med til at styrke .
 • Afdelingsleder til Syrenparken, Socialpsykiatrisk botilbud i Børkop.

  Ønsker du et lederjob tæt på kerneopgaven og finder du ledelse allerbedst - når fokus er på høj faglighed og professionelt samarbejde, - så kig videre.
  Syrenparken er et Socialpsykiatrisk botilbud..
 • Dygtig sygeplejerske søges til fast stilling i akut neurologisk sengeafsnit

  Ønsker du et spændende job, i et akut sengeafsnit, der kræver at du har fokus på både den akutte sygepleje og grundlæggende pleje og omsorg? Og ønsker du samtidigt gode erfarne kollegaer, en stabil..
 • Intensivsygeplejersker til Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus

  Grib chancen og få en introduktions stilling på Intensiv i Kolding
  Vi tilrettelægger et oplæringsprogram der passer netop til dig og dine kompetencer, det varer tre til fire måneder med faste vejl..

Lignende søgeresultater