Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Øvrige
 • Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Natteravn søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Da vores kollega har søgt nye udfordringer, søger vi en ny nattevagtskollega med vagter i lige uger (arbejde 7/ fri 7) snarest muligt eller senest pr. 1. april 2023 (med respekt for planlagt ferie). Vi er samlet 3 nattevagter i hver vagtuge, med gode muligheder for faglig sparring.

På Hedebo arbejder vi målrettet med sammenhængende og kontinuerlige borgerforløb og med kvaliteten i vores opgaveløsning. Så hvis du lægger vægt på udfordrende arbejdsopgaver, hvor indflydelse og selvstændighed er et must, så er det hos os.

Se her:

Den vakante stilling er p.t. primært i Dahliahuset, som pr. 1. januar 2023 er overgået til Hedebo. Dahliahuset består af 8 plejeboliger, som ligger i tæt tilknytning til vores hovedbygning.

På resten af Hedebo har vi et stort borgerflow om året. Borgerne opholder sig hos os i kortere eller længere perioder afhængig af deres diagnoser. Kompleksiteten i vores opgaveløsning er begge steder stigende, hvilket sætter store krav til vores faglige og relationelle kompetencer. Som nattevagt hos os er det derfor meget vigtigt at du i samarbejde med dine kollegaer hurtigt kan få både borger og pårørende til at føle sig trygge og i gode hænder.

Du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke skulle få brugt dine kompetencer. Tværtimod har du mulighed for at anvende og udvikle nye kompetencer, som kan føres på dit kompetenceskema, idet vi har mange forskellige opgaver.

Vi har i det daglige (også om natten) en stor samarbejdsflade, hvilket kontinuerligt kræver koordinering og gode kommunikative evner. Vi har en klar forventning om, at du som medarbejder hos os hurtigt kan skabe en god relation til både borgere, pårørende og kollegaer, gennem en imødekommende, venlig og professionel tilgang.

Før ansøgning tilbyder vi:

At skifte job kan være en stor beslutning, hvorfor vi gerne vil tilbyde dig at se stedet og møde os.

Her vil du få mulighed for at hilse på ledelsen, kollega / TR, få en rundvisning, og stille spørgsmål.

Vi arbejder målrettet med følgende faglige fokusområder:

 • Tidlig opsporing
 • I sikre hænder
 • Personcentreret Omsorg
 • Palliation
 • Kvalitetsudvikling
 • Dokumentation og nyt omsorgssystem (Nexus)

Vi forventer:

 • At du formår at skabe gode relationer og ser samarbejde som et must både i forhold til borgere men også i forhold til dine kollegaer.
 • At du er imødekommende, professionel, venlig og respektfuld i din kommunikation
 • At du har et godt klinisk blik, og er fagligt velfunderet, gerne med minimum 2 års erfaring.
 • At du kan arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret inden for eget kompetenceområde
 • At du har gode kommunikative færdigheder såvel skriftligt som mundtligt.

Vi tilbyder dig:

 • En spændende arbejdsplads, der er på forkant og kontinuerligt arbejder med udvikling af vores opgaveløsning.
 • En arbejdsplads, hvor du vil indgå i et tæt og spændende samarbejde og møde dedikerede kollegaer med forskellige kompetencer.
 • Gode muligheder for faglig udvikling.

Løn og ansættelse:

Forventet tiltrædelse snarest muligt eller senest d.1. april 2023 (med respekt for planlagt ferie).

Stillingen refererer til Enhedsleder Christina Giarbini.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag d.14. februar og onsdag d.15. februar.

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest og indhentes referencer.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

Har du brug for yderligere oplysninger omkring stillingen, eller ønske om en rundvisning er du velkommen til at kontakte Enhedsleder Christina Giarbini på tlf.: 2338 7068 eller e-mail: [email protected]

Bemærk venligst at vi kun modtager ansøgninger via nedenstående link.
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.

Lignende jobs

 • Assisterende Restaurant Manager & Sommelier, fuldtid, Restaurant Ansvar

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 27. marts 2023 København. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores Assisterende Restaurant Manager og Sommelier til Restaurant Ansvar, Greenery Lab på toppen af Scandic Spectrum.
 • To kvikke IT-studentermedhjælpere søges

  Fri kontakt
  Digital Disruption Media søger to kvikke studentermedhjælpere, som kan arbejde cirka 10-15 timer hver uge. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
 • Breakfast shiftleader, 130 timer, Scandic Webers

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 28. marts 2023 København. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Breakfast Shiftleader på Scandic Webers. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
 • Shiftleader Front Office, fuldtid, Scandic Glostrup

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 9. april 2023 Brøndbyvester. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.

Lignende søgeresultater