Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Mekaniker
 • Ribe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

MEKANIKER SØGES TIL [xxxxx] RIBE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Kunne du tænke dig, at arbejde et sted, hvor faglig stolthed, ærlighed og kvalitet bliver vægtet højt? Så er du måske vores nye medarbejder i teamet af dygtige medarbejdere i Ribe, som vil være ”BRANCHENS BEDSTE”?

Til vores Ribe-afdeling søger vi en mekaniker/tekniker med høj faglig og teknisk viden. Alder og køn har ingen betydning, bare du har fulgt med tiden og du sammen med os vil kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS BEDSTE.

Som person er du stabil og en god kollega med smil på læben, så vores kunder får den bedste oplevelse hos os. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af mekanisk arbejde, fejlfinding og diagnosticering af elektriske systemer.

Vi tilbyder en alsidig hverdag sammen med de bedste kolleger i et miljø, hvor du har stor indflydelse på dine arbejdsområder. Teamet i Ribe har en ung og energisk ledelse, der tilbyder en grundig oplæring og relevante efteruddannelser. Og da afdelingen også er Bosch Car Service værksted er dine udviklingsmuligheder uendelige.

Interesseret?

Det eneste du skal gøre, er at følge ansøgningslinket her på siden. Du er også velkommen til at kigge forbi til en uformel snak og møde dine måske kommende kollegaer.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte mekanisk værkfører, Mikkel Ravn Kraft på telefon 7615 3513.

Lignende jobs

 • AUTOMEKANIKER/AUTOMONTØR SØGES TIL FREDERICIA

  Vi oplever en stor travlhed og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.

  Teamet i Fredericia tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser..
 • Mekaniker i Sønderborg

  Leder du efter muligheden for at blive værkfører, og har du et stærkt overblik? Så er det måske dig, der skal træde ind i stillingen som værkfører ved Erling Høi-Nielsen i Sønderborg.

  din nye h..
 • Værkførerassistent, personbiler

  Er du udadvendt, nysgerrig og brænder du for at yde kunderne den bedste service og rådgivning? Så er det måske dig, vi søger til vores team i Vejle!

  Vi søger en værkførerassistent til vores afd..
 • Varebilsmekaniker - Mercedes-Benz

  Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og lækkert værktøj? Så er du måske Ejner Hessels nye Mercedes-Benz varebilsmekaniker i Vejle.

  Vi søger en dy..

Lignende søgeresultater