Forskerstilling til etablering og udvikling af forskning om multisyge patienter, Mave-tarm medicinsk afsnit, PROgrez ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Forskerstilling til etablering og udvikling af forskning om multisyge patienter i Medicin 1

Medicinsk Mave-Tarm Sygdomme og med tilknytning til Videncenter for multisygdomme og Forskningsenheden PROgrez ved Næstved, Slagelse og Ringsted sygehus.

Medicin 1, Medicinsk mave-tarm afdeling deltager i det tværsektorielle projekt ”Tværsektorielle 4-parts videomøder for komplekse og multisyge patienter”, støttet af Novo Nordisk fonden. Vi forventer, at projektets resultater kan bidrage til at skabe bedre patientforløb på tværs af sektorer for den multisyge medicinske patient. Dette er et stigende behov i fremtidens sundhedsvæsen.

Vi leder efter en forsker, der har lyst til at deltage i udviklingen af nye samarbejdsformer og organisering af sundhedsvæsenet med fokus på patienternes behov ved kronisk sygdom og multisygdom. Forskningsarbejdet omfatter bl.a. udvikling af en stratificeringsmodel til identifikation af komplekse og multisyge patienter med behov for særlige indsatser.

Vi søger en uddannet ph.d., eller en person med tilsvarende forskningserfaringer med faglig baggrund som sygeplejerske eller anden sundhedsfaglig uddannelse. Personen må gerne have erfaringer fra forskning og udviklingsprojekter i relation til kronisk og multisyge patienters forløb på tværs af sektorer.

Det forventes, at du er en engageret og aktiv forsker med interesse for organisations- og kliniknær forskning. Du må meget gerne have erfaring med interventions- og aktionsforskning. Du skal besidde en høj grad af selvstændighed i din opgaveløsning og være proaktiv for at udvikle og afprøve nye metoder og løsninger indenfor den samlede sundhedssektor. Vi forventer, at du kan gå forrest ud fra patienternes behov og ressourcer og sikre udvikling af velfungerende forløb mellem hospital, kommune og almen praksis. Samtidig skal du kunne tænke i løsninger med et lokalt, nationalt og internationalt perspektiv.

For os er det vigtigt, at du som forsker har tæt tilknytning til klinisk praksis og bidrager til såvel behandling som pleje af multisyge ofte skrøbelige og sårbare patienter. Herudover forventes, at du - ud over selv at være aktiv forsker - også kan være medvejleder og deltage ved implementering af forskningsresultater og nye løsninger i klinisk praksis. Vi forventer, at din tilstedeværelse i klinikken og videreudvikling af samarbejdet med de kliniske sygeplejespecialister i afdelingen er centrale elementer i projektet. Herudover skal du være med til at udvikle et stærkt netværk af aktører på området på tværs af sektorer. Er du ikke uddannet på ph.d. niveau, men har tilsvarende forskningskompetencer kan der indgås aftale om 3-årigt ph.d.forløb.

Vi søger efter en person der

  • Arbejder selvstændigt og er initiativrig
  • Har interesse og gerne erfaringer med at arbejde med kroniske og multisyge patienter
  • Gerne har erfaringer fra såvel primær som sekundær sektor
  • Har erfaring med forskning, herunder udarbejdelse af projektbeskrivelser, fondsansøgninger, implementering og styring af forskningsprojekter samt formidling af forskningsresultater
  • Har gode samarbejdsevner
  • Har interesse i at kombinere forskning og klinik

Vi tilbyder:

  • Et spændende forskningsfelt tæt på klinisk praksis
  • Udvikling af samarbejdsrelationer på tværs af sektorer
  • Inspirerende kollegaer
  • Udviklings- og forsknings minded klinisk praksis
  • Et inspirerende forskningsmiljø

Medicin 1 er en stor medicinsk afdeling, der ud over Medicinske mave-tarm sygdomme omfatter lungemedicin og reumatologi. Sengeafsnit for Medicinske Mave-Tarm sygdomme er et visionært afsnit med plads til 20 patienter med inflammatoriske tarmsygdomme og sygdomme i mavetarmkanalen, infektiøse tarmsygdomme, alkoholisme og udredningsforløb inden for disse områder. Fra januar 2023 har vi åbnet fire dagklinik pladser. Vi har stort fokus på at styrke pleje og behandling for multisyge og kroniske syge patienter. Vi har et tæt tværprofessionelt samarbejde, hvor vi vægter høj faglighed under patientens indlæggelse og en tryg udskrivelse i samarbejde med patienter og pårørende.

Forskeren vil blive tilknyttet forskningsheden PROgrez (https://www.progrez.org/) og Videncenter for multisyge ved Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse i Region Sjælland.

PROgrez er en multiprofessionel forskningsenhed med ca. 30 ansatte, som arbejder ud fra strategien Liv i bevægelse. Det er en forskergruppe, hvor forskerne har forskellige sundhedsprofessionelle baggrunde og som alle er optaget af at skabe liv i bevægelse. Liv i bevægelse forstås som mere end fysisk træning, fordi der også fokuseres på, at mennesket er i bevægelse igennem hele livet og på tværs af sektorer. Forskerne arbejder med kvantitative og kvalitative metoder og med en kombination af metoder i praksisnære forskningsforløb. PROgrez har et tæt samarbejde med Syddansk Universitet og de øvrige forskningsinstitutioner i Region Sjælland.

Videns og -forskningscenter for Multisygdom og kronisk sygdom er et regionalt center placeret på Slagelse Sygehus, hvis optageområde er kendetegnet ved at have en høj forekomst borgere med multisygdom og kroniske sygdomme. Til centeret er knyttet en styregruppe bestående af repræsentanter fra sygehuse, almen praksis, patientforeninger og uddannelsesinstitutioner i Region Sjælland og i Region Hovedstaden. Centret har et stærkt og aktivt forskningsmiljø, bestående af klinikere og forskere med kompetencer indenfor både kvantitative, kvalitative og epidemiologiske forskningsmetoder. Desuden er centret en del af flere forskningsnetværk nationalt og internationalt.

Stillingen er 3-årig, og på 37 timer pr. uge. Ansættelsesvilkår iht. overenskomst. Ansættelsessted er Medicin 1, Slagelse Sygehus.

Har du lyst til at vide mere om stillingen, så kontakt Chefsygeplejerske Anne Sofie Malmberg [email protected] tlf: 29 60 61 94 og adjunkt og projektleder Ditte Høgsgaard [email protected] tlf: 20 48 67 71

Ansøgningsfrist 24.3.2023. Samtaler forventes gennemført i uge 13.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Slagelse
  • Lørdag den 25. marts 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University in Slagelse, Denmark is offering a postdoctoral position as entomologist in Arable Crops, starting 1st January 2025. The position will be availabl..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, is offering a fulltime postdoctoral position in remote sensing for agroecosystem sustainability, starting September 1st, 2024, or as soo..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker (studiejob) i Roskilde

    Ph.d.-studerende til forskningsprojekt om partnerstøttet fysisk aktivitet til gravide med graviditetsdiabetes. Vi søger en kandidat til et fuldt finansieret 3-årige Ph.d.-projekt ved Sjælland..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forsker i Roskilde

    We are seeking applicants for a 3-year postdoc in marine biodiversity, to join us at the Department of ECOSCIENCE working within developing methods for monitoring, modelling, and assessing the biod..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 5
4. april 2024 6
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 5
25. marts 2024 5