Rekrutteringsfirma

CRM Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Har du erfaring med udvikling og drift af Dynamics CRM 365 og kunne tænke dig en stilling, hvor du kan komme tæt på forretningen, og hvor der er kort vej til beslutningerne. og hvor vi i IT hele tiden har fokus på at blive mere professionelle.

Du bliver en del af en IT-division (30 medarbejdere på samme lokation og 10 off-shore), hvor vi er nået langt i vores rejse med at skifte til nye teknologier og hvor vi prioriterer tid til at finde den gode og rigtige IT-løsning. Vi står over for flere digitaliseringsopgaver og at optimere udnyttelsen af vores nye platforme. Her vil du være med til at gøre en forskel for vores forretning og ikke mindst vores medlemmer, og du vil på tæt hold kunne se værdien af det, du leverer.

Det betyder, at vi har brug for at udvide og skal ansætte flere medarbejdere i år, blandt andet til vores CRM team, som du bliver en del af. Teamet består i dag af tre udviklere (to interne og en off-shore konsulent), hvor I sammen deltager i udvikling og drift, samt nye projekter.

Om jobbet
Som primære ansvarsområder vil du skulle vedligeholde og udvikle vores CRM Dynamic 365 løsning. Over tid vil du opbygge viden om de forretnings-flow og data-flow, som løsningen understøtter. Du vil være med til at sikre øget automatisering af forretningsprocesser og sørge for, at vores medarbejdere i forretningen har en god oplevelse med vores CRM løsning.

Systemet har en god understøttelse af forretningsprocesserne sådan, at betalinger og abonnementer kan håndteres effektivt og med god data kvalitet.
Arbejdsopgaverne vil desuden bestå i:
  • Design og implementering af ændringsønsker fra forretningen, herunder udvikling af plugs-ins og konfigurationsopgaver i CRM
  • Sparring med kolleger fra FDM’s forretningsområder (ledere og superbrugere) om krav, ønsker og muligheder i CRM, koordinere og facilitere afklaringer
  • Sikre stabilitet af drift og systematisk test ved ændringer og opdateringer.
  • Udførelse af service requests (f.eks. oprettelse af views, rollestyring, data udtræk)
  • Deltagelse i større tværgående projekter
  • Adhoc data analyser og løbende rapportering
  • Håndtering, undersøgelse og udbedring af fejl, og rette op på data kvalitet

Om dig
Vi forestiller os, at du har 5 års erfaring inden for IT og at du har mindst 2-3 års erfaring med Dynamics CRM 365. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra at arbejde med IT løsninger i en abonnementsvirksomhed.

Du bør desuden have hands-on erfaring med at anvende:
  • C#
  • Java/type script
  • SQL

Det er en fordel, hvis du har kendskab til Power Platform og at du har lyst til at sætte dig ind i og undersøge teknologier elle tools, der kan hjælpe med udviklingstunge opgaver i CRM f.eks. unified service desk - USD
De vigtigste personlige kompetencer:
  • Struktureret: Bidrager til at sætte opgaver i system, samt sikre at deadlines og aftaler overholdelse.
  • Kommunikations-kompetencer: God kommunikator, der kan formidle komplekse problemstillinger på en forståelig måde for ikke-IT kyndige, og kan udvise den tålmodighed, det måtte kræve
  • Ansvarlighed: at du kan gå i front og drive forbedringer, dialoger eller f.eks. et incident


Om afdelingen
IT-divisionen består af ca. 40 personer på kontoret i Lyngby og 2 offshore udviklingsteams, der arbejder med hele paletten fra drift og infrastruktur til applikationsudvikling, digitalisering og projektledelse. IT-divisionen dækker alt fra medlemsvendte applikationer til underliggende forretningsapplikationer og integrationer til vores partnere.

I kontoret i Lyngby sidder vi fysisk sammen i åbne kontorer, der gør det nemt at vidensdele og arbejde tæt sammen på tværs af afdelingerne i IT. Vi har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne og vi har en åben og uformel omgangstone, hvor humøret er højt og hverdagen er præget af, at vi er sat i verden for at skabe værdi.

Vores forretning siger om os. ”Der er sket rigtig meget i IT, vi skal ikke mere lappe på gamle systemer, men har fået nogle rigtige gode systemer at arbejde i og samtidig spiller servicen fra IT”
Se video: Sådan arbejder vi med digitalisering i FDM

Er du i tvivl, om du skal søge jobbet? Søg alligevel!
Vi ansætter ikke kun efter de faglige kvalifikationer og erfaring, men i lige så høj grad efter personlige kompetencer og motivation. Så hvis du er interesseret i stillingen, men mangler enkelte faglige kompetencer eller erfaringsgrundlag, så søg alligevel stillingen. Du vil nemlig opleve gode rammer for kompetenceudvikling, når du først er ansat.
I FDM har vi desuden et blik for og en målsætning om at fremme ligestilling og mangfoldighed, fordi vi tror på, at det gør os til en bedre arbejdsplads og giver bedre resultater. Så du skal være meget velkommen til at søge en stilling hos os uagtet din etnicitet, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Vi tilbyder
I FDM bliver du en del af et mangfoldigt fagligt miljø, hvor vi alle er passionerede for vores områder og arbejder sammen om hele tiden at blive lidt bedre, til glæde for vores medlemmer og kunder. Derfor er udvikling i jobbet, videndeling og kompetenceudvikling en naturlig del af hverdagen.

Som arbejdsplads vægter vi trivsel og fleksibilitet højt, og vi måler og følger op på trivslen flere gange om året for at sikre de bedst mulige rammer for dit arbejdsliv. Vores målsætning er, at du har spændende og udviklende opgaver, som udføres i et godt samarbejde med kollegaer og leder, og at du oplever en fornuftig balance ift. dit privatliv.
Du tilbydes en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring, herunder pensions- og gruppelivsordning samt helbredsforsikring. Du kan se frem til 6 ugers ferie/feriefri, ligesom du vil have fri med løn grundlovsdag samt 24. og 31. december. Barslende medarbejdere har desuden 22 uger med fuld løn ifm. barsel, så du som medarbejder er økonomisk ligestillet, hvad end du skal være far eller mor.

Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, ligesom du kan melde dig ind i vores personaleforening FDM Team, som løbende afholder diverse medarbejderarrangementer, og som giver adgang til vores motionsrum.

Søger du en stilling i FDM-huset, holder vi til tæt på Lyngby centrum i lyse og åbne lokaler, hvor der er mulighed for gratis parkering. Her nyder vi godt af kvalitetskaffe, og vores køkken sørger for varieret og sund mad til frokost, ligesom du kan købe morgenmad til en god pris.
Læs mere: Sådan er FDM som arbejdsplads
Læs mere: Om de sociale aktiviteter i FDM

Yderligere information
European Search Company håndterer rekrutteringsprocessen og vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning samt andet relevant materiale hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du derfor kontakte Søren Rosenkrantz, +45 2893 7977 eller Brian Ranvits, +45 2048 0548. Ansøgning og CV fremsendes elektronisk via nedenstående ansøgningsknap.

Om os
FDM er med 269.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål, så det er en positiv oplevelse at være bilist. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret ligger i Lyngby.
Læs mere: Om job og karriere i FDM


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nordsjælland

Lignende jobs

  • Øvrige (vikar) i Hillerød

    Tilkaldevikarer til PostNord HillerødBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som omdeler pakker i bil. Vi ringer til dig, når vi har brug for hjælp til .
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info
  • Øvrige i Hillerød

    Do you have what it takes to be part of identifying and driving the right initiatives for us to reach our ambitious goals? Are you able to build strong relations to key stakeholders in our producti..
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info
  • Øvrige i Hillerød

    Are you passionate about effective communication and have a knack for visual presentation? If you're seeking a student assistant position, we have the perfect opportunity for you. Apply now and bec..
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info
  • Øvrige i Lynge

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 3540 Lynge
    • Øvrige
    • Lynge
    Få mere info