Bygningsingeniør til Bygherrerolle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vær med til at skabe innovative løsninger inden for byggeri og anlæg, når vi udbygger elnettet som led i den grønne omstilling. Som bygherre oplever vi en markant vækst af opgaver, hvorfor vi søger endnu en kollega til vores byggegruppe. Vi er eksperterne i Energinet når de grønne projekter skal føres ud i livet. Du får her muligheden for at blive en del af byggegruppen, sparre med solide faglige profiler og blive en del af nye projekter indenfor fx udbygning af elnettet, energiøer, PtX mm.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Afdeling og opgaver
Du bliver en del af afdelingen Konstruktioner i vores selskab Eltransmission. Dine tætteste samarbejdspartnere er byggegruppen der pt. består af 12 medarbejdere. I afdelingen arbejder vi med byggeri- og anlægsopgaver på både store og små anlægsprojekter. Vi får mest muligt sourcet ude i byen, så som design, tilsyn og byggeledelse og arbejder henimod en større mængde turnkey løsninger. Du bliver del af en afdeling, som har en central rolle når der skal skabes innovative løsninger inden for bygge- og anlægstekniske opgaver. Vi har stort fokus på at tænke i nye baner for at kunne nå vores mål og agere i en omskiftelig hverdag. Vi arbejder derfor i teams med konstant fokus på optimering, agilitet og at indarbejde andre projektmetoder i opgaveløsningen.Dit overordnede ansvar i jobbet er gennemførelse af bygge og anlægsaktiviteter på vores mere end 200 lokationer i Danmark. Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:
  • Udbud og indkøb
  • Projekteringsledelse
  • Byggestyring og faglig afklaring
  • Kontraktstyring af rådgivere og entreprenører
  • Styring af interne og eksterne grænseflader
  • Bidrage til udarbejdelse af faglige standarder
  • Kvalifikationer
    Du har erfaring med bygge- og anlægsrelaterede projekter fx fra rådgivende ingeniørfirmaer eller entreprenører. Du er vant til at arbejde med udbud, kontraktstyring samt at planlægge og koordinere processer. Da du kommer til at kommunikere med såvel danske som udenlandske leverandører, er det vigtigt, at du er god til at kommunikere på alle niveauer og også kan klare dig på engelsk.Da du får en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende og evner at skabe tillidsfulde samarbejdsrelationer. Samtidig er du tydelig i din kommunikation, og du kan bruge din faglighed til at argumentere for specifikke, tekniske løsninger. Du evner at bevare overblikket, så du selvstændigt kan (om)prioritere opgavefokus ved behov.

    Ansøgning og kontakt
    Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”. Vi afholder løbende samtaler og lukker rekrutteringen når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Boisen på telefon 61 24 44 32 eller gruppeleder Alex Ibsen på telefon 23 33 85 29.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Bygningsingeniør
    • Fredericia

    Lignende jobs

    • Bygningsingeniør i Kolding

      Bygningsingeniør søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
      • Bygningsingeniør
      • Kolding
      Få mere info
    • Bygningsingeniør i Haderslev

      BSI med base i Haderslev er en international førende, innovativ og vækstorienteret virksomhed med mere end 125 medarbejdere. Virksomheden, der er 100% dansk ejet, er velindtjenende og velkonsolider..
      • Bygningsingeniør
      • Haderslev
      Få mere info
    • Bygningsingeniør i Sydjylland

      ALFABO søger byggeprojektleder til fremtidens almene boligerBrænder du for at indfri boligdrømme gennem store og spændende byggeprojekter i et team med en stærk ånd? Så kig videre her. Hos .
      • Bygningsingeniør
      • Sydjylland
      Få mere info
    • Bygningsingeniør i Fredericia

      Hos Artelia | Syddanmark er projekterne mange, og vi er derfor på udkig efter nye kolleger, der vil være med til at præge udviklingen på et regionskontor i vækst. Vil du være med? Vi har..
      • Bygningsingeniør
      • Fredericia
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte bygningsingeniører over tid

    Dato Alle jobs som bygningsingeniører
    24. april 2024 1