Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
 • Forretningsudvikler
 • Horsens

PQ Koordinator

Skala Arkitekter, Horsens

Interesserer du dig for arkitektur og kommunikation, og motiveres du af at sammensætte vinderteams? Har du overblik og sans for detaljen, og rammer du plet med prækvalifikationsansøgninger? Så er du måske vores nye PQ-koordinator.

Hos skala architecture bliver du en del af et engageret og uformelt tegnestuemiljø præget af høj faglighed, tæt teamwork og et stærkt socialt fællesskab. Vi har fokus på bæredygtighed og udvikling, og vi vægter tværfagligt samarbejde højt. Du kommer til at indgå i vores PQ- og tilbudsteam, der foruden dig består af en PQ- og kommunikationsansvarlig samt en tilbudsansvarlig.

Hvem er du?
Du har minimum et års erfaring med PQ-arbejde
Du er struktureret, god til at planlægge og styre PQ-processer og overholde deadlines
Du har evnerne til at sætte de bedste teams, så vi vinder de opgaver, vi går efter
Du er er god til at skabe relationer og tænke strategisk
Du er god til skriftlig formidling og til at vinkle en ansøgning
Du er en god holdspiller med et positivt mindset
Det er en fordel, at du har erfaring med Adobe Indesign og flair for kommunikation, bl.a. SoMe
Din hverdag som PQ-koordinator
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med dine kolleger samt ledelsen fra din base på vores tegnestue i Horsens. Her bliver du en del af et stærkt PQ- og tilbudsteam, som i dag består af to kolleger, der bliver dine tætte sparrings- og samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver bliver at bidrage med at danne hold, lave prækvalifikationsansøgninger og koordinere indsatser med samarbejdspartnere.

Du kommer også til at bidrage med kommunikationsopgaver og SoMe, så det er en fordel, hvis du er stærk i tekst og grafik.

Du får et udfordrende job med masser af ansvar og bliver en del af en ambitiøs virksomhed med engagerede kolleger. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, frokostordning, pensionsordning, sundhedsforsikring – og et godt socialt miljø.

Hvem er vi?
Skala architecture er en mellemstor arkitektvirksomhed med hovedsæde i Horsens og kontor i København. Tegnestuen varetager en bred vifte af rådgivningsydelser, primært inden for læring, bolig, kultur, landskab og byrum samt erhverv. Vores vision er indlejret i vores navn. I alt, vi udvikler, søger vi en skalarig arkitektur med mennesket i centrum.

Søg stillingen
Send din ansøgning til [email protected] Skriv ”PQ-koordinator” i emnefeltet. Tiltrædelse er snarest muligt, og vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning så hurtigt som muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Julie Ankjær, tlf. 2746 7525, mail: [email protected]

Læs mere om skala her, på vores Instagram eller LinkedIn og få et indblik i hverdagen, vores arkitektoniske tilgang og nogle af vores projekter.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Lignende jobs

 • Kommerciel forretningsudvikler/B2B-sælger – Eurofins Product Testing A/S

  Fri kontakt
  Er du dygtig til at sælge business to business? Ønsker du at starte i en nyoprettet stilling og at have stor fleksibilitet i dit arbejde? Eurofins Product Testing A/S. Eurofins Product Testing A/S er et af de mange selskaber i Eurofins-gruppen. Eurofins er verdens største laboratorievirksomhed.
 • Business Analyst - Customer Products & Services (Africa & Europe)

  Opportunity
  Based in Aarhus, Denmark, this is an opportunity to join the Africa & Europe region within APM Terminals IT organisation. You will support the Customer Products & Services platform, h..
 • Business Analyst - Customer Products & Services (Africa & Europe)

  Opportunity
  Based in Aarhus, Denmark, this is an opportunity to join the Africa & Europe region within APM Terminals IT organisation. You will support the Customer Products & Services platform, h..
 • Junior Project Manager

  <p>We invite you to bring your bright mind into play as you execute projects for our clients. To succeed in this role you must have high ambitions for your work and independent decisive minds..