Søgeresultatet findes ikke

Du er kommet til et søgeresultat som ikke findes. Kom hurtigt videre ved at trykke på en af disse knapper:

Søg i ledige jobs

Opret en jobagent


Jobsearch.dk er den største jobportal i Danmark og giver dig et samlet overblik over ledige jobs fra danske virksomheder. Vi indsamler via såkaldt robotcrawling alle ledige stillinger og er derfor det perfekte redskab for dig vil agere på jobmarkedet, dvs dig der søger nyt job eller dig der søger rekruttering af nye medarbejdere til din erhvervsvirksomhed. Hvis du leder efter job i bestemte områder, kan du benytte disse smutveje i søgningen: Jobs i København, jobs i Aarhus, jobs i Odense, jobs i Aalborg. Du kan også altid lave en søgning efter dit nye job ved at klikke på "Find job" i menuen herover. God fornøjelse med jagten efter dit nye job.

Lignende jobs

 • Tekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 14. april 2023 København. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye fuldtidstekniker på Scandic Falkoner.
 • Breakfast shiftleader, 130 timer, Scandic Webers

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 28. marts 2023 København. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Breakfast Shiftleader på Scandic Webers. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
 • Assisterende Restaurant Manager & Sommelier, fuldtid, Restaurant Ansvar

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 27. marts 2023 København. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores Assisterende Restaurant Manager og Sommelier til Restaurant Ansvar, Greenery Lab på toppen af Scandic Spectrum.
 • To kvikke IT-studentermedhjælpere søges

  Fri kontakt
  Digital Disruption Media søger to kvikke studentermedhjælpere, som kan arbejde cirka 10-15 timer hver uge. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
 • Initiativrig konsulent med globalt udsyn og stærke formidlingsevner

  Fri kontakt
  Interesserer du dig for international politik, og kan du målrettet skubbe komplekse, politiske budskaber ud over rampen? Så kan vi tilbyde dig et af de vel nok mest attraktive job, du kan få på den internationale scene i Danmark.
 • Har du grønne fingre, og finder du værdi i at arbejde i det fri? Så er ...

  Fri kontakt
  Vores kunde i København søger en græsmand til et vikariat med henblik på fastansættelse. Du bliver en del af et professionelt team med over 70 ansatte. Du vil indgå i et dynamisk team - hvor der i fælleskab er et mål og forventning om at løfte enhver grøn opgave.
 • Biler, fart og fysisk arbejde?

  Fri kontakt
  Har du muskler til at montere dæk? Trives du i en hverdag med fart på, og er du vild med at rode med biler? Så kan vi måske skaffe dig præcis det job, der får dig til at stråle!
 • Holder du af det danske vejr og dens natur, så er det måske dig vi søg ...

  Fri kontakt
  Ønsker du at arbejde i det fri, hvor du kan bruge dine krop og hænder? Virksomheden kan tilbyde dig et job fyldt med vekslende arbejdsopgaver med masser af faglige udfordringer. Du vil blive en del af af et team blandt søde, nysgerrige og dynamisk kollegaer.
 • Trives du med at arbejde i den friske luft? Så er du måske den pladsma ...

  Fri kontakt
  Børge Kristiansen & Søn søger en ny medarbejder til deres plads i København SV. Her modtager man, sammen med kolleger, metalskrot fra privat- og erhvervskunder. Børge Kristiansen & Søn søger en ny medarbejder, som ønsker at lære de forskellige metaller at kende, og som kan blive en god kollega i mange år fremover.
 • Erfaren leder søges til vandingsopgaver

  Fri kontakt
  Vores kunde, som er bosiddende på Nørrebro, søger efter en leder til deres vandingsopgaver. Har du erfaring fra lignede branche eller indenfor grønt arbejde eller en uddannelse indenfor håndværk eller grønt arbejde, skal du søge denne stilling.
 • Drømmer du om et job med fokus på menneskelige værdier?

  Fri kontakt
  Har du koordineringsevnerne i orden, og kan du holde hovedet koldt i en situation, hvor andre mennesker er afhængige af din hjælp? Så er du måske den rette til jobbet som bedemand hos Bispebjerg Begravelsesforretning og deres team, som dækker over hele Sjælland. Om jobbet.
 • Studentermedhjælper til GT Stream

  Fri kontakt
  Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
 • Client Advisors, Prada - Copenhagen

  Fri kontakt
  Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Client Advisors – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time) Purpose of the role: We are looking for experienced client advisors for Women Shoes, Ready to Wear and Lounge Wear.
 • Senior Associates samt Managere til Transaction Advisory Service

  Fri kontakt
  Vi søger Senior Associates samt Managere til Transaction Advisory Service i København. Vil du med på en vækstrejse? Har du flair for regnskab, analyse og en god forretningsforståelse? Søger du en dynamisk hverdag og en stejl læringskurve? Så er det måske dig, vi søger?
 • Studentermedhjælper søges til vores Faglig Afdeling i København

  Fri kontakt
  Studentermedhjælper søges til vores Faglig Afdeling i København. Af natur er du grundig og omhyggelig, du vil til enhver tid gå den ekstra mil for at sikre alt er korrekt og ikke gå på kompromis med kvaliteten. Nu hvor du er i gang med din cand.merc.
 • Butiksassistance min. 8 t./uge – Philip Morris ”Heat & Brew”, København

  Fri kontakt
  Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Til denne omstilling søger vi nu deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
 • CRM Automation Manager - Bibs

  Fri kontakt
  We are looking for an experienced CRM & Automation Manager for our E-Commerce team in Nordhavn, Denmark. You will be a part of an ambitious team on a steep growth curve and a vital part of setting the direction for our future sales and marketing activities.
 • eCommerce Analyst - Bibs

  Fri kontakt
  The Role. We are seeking an experienced eCommerce Analyst to join our team. The ideal candidate will have a strong background in eCommerce, Project Management Skills, Data Analysis, Shopify, and experience with reducing costs, improving the conversion rate, and expanding and optimizing logistics operations.