Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Butiksmedarbejder
 • Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Roskilde, Ros Torv - Butiksmedarbejder UNDER 18 år til dagtimer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Holder du et sabbatår? Og er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Ros Torv. Vi søger en ny medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at arbejde i vores spændende forretning i 15-20 timer om ugen. Arbejdstiden vil primært ligge i dagtimerne på hverdage, så det er vigtigt, at du kan være til rådighed i dette tidsrum. Jobbet består af kassebetjening og vareopfyldning. Det er en forudsætning, at folkeskolens 9. klasse er afsluttet.

Vi har hele tiden travlt og stiller derfor krav om, at du indgår i vores team med samme flid og engagement som vores øvrige medarbejdere. Med andre ord: vi forventer, at du besidder en høj arbejdsmoral, er myreflittig og pligtopfyldende samt møder på arbejde i godt humør, så alle kan mærke, at du brænder for at gøre NORMAL til det bedste sted at handle basisvarer. Vi forventer derudover, at du vil kunne fremvise en straffeattest.

Opstart: Hurtigst muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Lignende jobs

 • Køge - Butiksmedarbejder UNDER 18 år til dagtimer (sabbatår)

  Holder du et sabbatår? Og er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Køge, Strædet. Vi søger en ny medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at ar..
 • Køge, Ølby - Butiksmedarbejder UNDER 18 til dagtimer (25 timer)

  Skal du være med til at åbne vores kommende nye butik i Køge, Ølby? Holder du sabbatår? Så er du måske lige den person, vi står og mangler. Vi søger en medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at .
 • Køge, Ølby - Erfaren Butiksmedarbejder OVER 18 år (32 timer)

  Skal du være med til at åbne vores kommende nye butik i Køge, Ølby? Vi søger en dygtig og erfaren butiksmedarbejder OVER 18 år med detailerfaring, der har lyst til at arbejde ca. 32 timer om ugen i..
 • Deltidssælger til Køge

  Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et spændende team i [xxxxx], så kan det være dig vi mangler! Lige nu søger vi en deltidssælger på 8 timer om ugen til vores butik.

  Dine..

Lignende søgeresultater