Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Butiksmedarbejder
 • Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Aarhus, Tordenskjoldsgade - Butiksmedarbejder UNDER 18 år til dagtimer (25 timer)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Århus

Holder du et sabbatår? Og er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Aarhus, Tordenskjoldsgade. Vi søger en ny medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at arbejde i vores spændende forretning i ca. 25 timer om ugen. Arbejdstiden vil primært ligge i dagtimerne på hverdage, så det er vigtigt, at du kan være til rådighed i dette tidsrum. Jobbet består af kassebetjening og vareopfyldning. Det er en forudsætning, at folkeskolens 9. klasse er afsluttet.

Vi har hele tiden travlt og stiller derfor krav om, at du indgår i vores team med samme flid og engagement som vores øvrige medarbejdere. Med andre ord: vi forventer, at du besidder en høj arbejdsmoral, er myreflittig og pligtopfyldende samt møder på arbejde i godt humør, så alle kan mærke, at du brænder for at gøre NORMAL til det bedste sted at handle basisvarer. Vi forventer derudover, at du vil kunne fremvise en straffeattest.

Opstart: Hurtigst muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Lignende jobs

 • Aarhus, Søndergade - Butiksmedarbejder UNDER 18 år (SABBATÅR)

  Holder du et sabbatår? Og er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Aarhus, Søndergade. Vi søger en ny medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til .
 • Aarhus, Tordenskjoldsgade - Butiksmedarbejder OVER 18 år (15 timer)

  Har du stået i butik før, og går du ikke i skole? Så er du måske lige den person, vi står og mangler i vores butik i Aarhus, Tordenskjoldsgade. Vi søger en medarbejder OVER 18 år, der har lyst til .
 • Aarhus, Tordenskjoldsgade - Butiksmedarbejder UNDER 18 år til dagtimer (20 timer)

  Holder du et sabbatår? Og er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Aarhus, Tordenskjoldsgade. Vi søger en ny medarbejder UNDER 18 år, der har ly..
 • Aarhus, Bruuns Galleri - Butiksmedarbejder UNDER 18 år til dagtimer

  Holder du et sabbatår? Og er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Bruuns Galleri. Vi søger en ny medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at a..

Lignende søgeresultater