Butikschef til Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Synoptik søger optiker med butikschef-ambitioner


I Synoptik er vi fascinerede af, hvad et godt syn betyder. 80 % af kroppens sanseindtryk stammer fra synet. Det ta’r vi alvorligt. Og vi stiler hele tiden mod at blive bedre til det, vi elsker.

At stå i spidsen for en Synoptik butik kræver en butikschef, der brænder for salg, motivation og ledelse – med mod på at indfri en ambitiøs mission. Vi søger nu en butikschef, der vil være med til at skabe endnu bedre resultater i en topprofessionel virksomhed, men lige så meget for kundernes syn.

Hvis du deler vores ambition, har mod på en hverdag med masser af ansvar og generelt lever for det øjeblik, hvor du og dit team gør en positiv forskel for kundens liv, så er det måske dig, vi søger som butikschef i Synoptik.

Hvad vi kan tilbyde dig

I Synoptik bliver du en del af en spændende, dynamisk virksomhed med en varieret arbejdsdag i en konceptstyret virksomhed. Som butikschef får du en afgørende rolle i et attraktivt lederjob med stor indflydelse på egen hverdag. Vi satser massivt på udvikling af vores chefer og medarbejdere, og vi giver dig rig mulighed for at udvikle din karriere, så du kan opnå faglig og personlig succes.

Kvalitet er et nøgleord for vores virksomhed. Vores synsprøver bliver kvalitetssikret, og vi investerer løbende i det nyeste optiske udstyr og butiksindretning, så du har de bedste forudsætninger for at holde styr på din butik.

Derudover tilbyder vi dig en attraktiv sundhedsordning, pension, løn efter kvalifikationer, individuel bonusordning og naturligvis firmabetalt mobil.

Vores forventninger til dig

Du kommer fra et andet lederjob i detailhandlen og har erfaring med både salg og ledelse. Du er god til at finde balancen mellem selv at yde en solid salgsindsats og at træne og coache dit salgsteam.

Som butikschef i Synoptik er det din opgave at sørge for at realisere målene for din butik. Du har selv en aktiv rolle på salgsarealet og kommer ikke til at bruge din tid på kontoret. Du vil have et tæt samarbejde med regionschefen om de overordnede mål, men du vil have frie hænder til at udøve den salgsledelse, som leverer de bedste kundeoplevelser og salgsresultater. Du skal være ambitiøs og proaktiv, og du skal kunne trives med et stort ansvar for salg, bemanding, butiksdrift samt træning og ledelse af dit team.

Herudover kan du sætte kryds ved, at:

  • Du vil være den bedste! Det er vigtigt for dig, at din butik står skarpt, dine medarbejdere elsker at møde på arbejde, kunderne smiler, og dit salg er i top. Du bestræber dig altid på at være den bedste, og du ved, at det kræver, at du performer i både ledelse, salg og administrative processer.
  • Du leverer excellent kundeservice! Du sætter en ære i altid at gøre en positiv forskel. Og sammen med dit dygtige team sørger du for, at alle besøgende bliver til kunder i Synoptik.
  • Du går forrest! Ledelse er lige dig. Du leder fra spids, motiverer og engagerer dit team gennem dine egne handlinger, og du ved, hvad det kræver, når ord og målsætninger skal omsættes til resultater.
  • Du holder, hvad du lover! Kvalitetsbevidst, tillidsvækkende og troværdig er nogle af de ord, der beskriver dig – både i forhold til dit arbejde med kunder, medarbejdere og egen indsats.


Er du klar til en spændende hverdag med ansvar?

Er du klar til at tage del i en virksomhed, der ta’r kundernes syn alvorligt og er førende på markedet? Send din ansøgning til os – vi glæder os til at høre fra dig.

Synoptik ønsker at fremme mangfoldighed og inklusion. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Viborg

Lignende jobs

  • Butikschef i Midtjylland

    Bliv elev i Min Købmand VellingVi lærer dig ikke kun at lange varer over disken. Vi lærer dig, hvordan du driver en butik. Hvordan du driver en forretning. Hvordan du holder styr på varerne, og..
    • Butikschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Butikschef i Midtjylland

    Hvad vil du gerne arbejde med i fremtiden? Vælg en uddannelse i Min Købmand, der åbner dine karrieremuligheder. Læs mere om dine muligheder som elev i Min Købmand, hvis du hellere vil bevæge di..
    • Butikschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Butikschef i Viborg

    Har du lyst til at blive en del af familien hos Danmarks største bowling- og forlystelseskæde, så er det nu du har chancen. Vi søger en centerchef der først og fremmest er klar på at arbejde med le..
    • Butikschef
    • Viborg
    Få mere info
  • Butikschef i Silkeborg

    Er du en motiverende og resultatskabende leder? Bliv en del af et stærkt brand og en succesfuld kæde, der er i rivende udvikling. Lige nu mangler vi dig til vores butik i Vestergade, Silkeborg..
    • Butikschef
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef over tid

Dato Alle jobs som butikschef
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 1
4. april 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1