Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 28.02.2023
 • Øvrige
 • Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Enhedschef til dagtilbudsområdet i Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

I Greve Kommune er vi i gang med en omlægning af strukturen på dagtilbudsområdet. Tidligere har kommunen været opdelt i to distrikter, som har haft hver deres områdeleder. Til hvert område har der været en fælles bestyrelse og et fælles MED-udvalg. Politisk blev det i efteråret 2022 besluttet at nedlægge distrikterne, og dermed også besluttet, at hver dagtilbud skal være selvstændige enheder med egen bestyrelse, eget budget og eget MED-udvalg.

I den forandring skal der ansættes en ny enhedschef til at lede dagtilbudsområdet. Som enhedschef får du ansvaret for ledelsen af de kommunale dagtilbudsledere, og du skal også varetage den overordnede ledelse af dagplejen.

Du refererer til centerchefen i Center for Dagtilbud & Skoler. I dagligdagen vil du indgå i den samlede centerledelse sammen med centerchef og souschef.

Center for Dagtilbud & Skoler varetager drift og udvikling af kommunens daginstitutioner, skoler og ungdoms- og musikskolen. Så med andre ord har vi i centeret, sammen med en masse dygtige institutions- og skoleledere, ansvaret for at sikre læring, dannelse og trivsel for alle kommunens børn og unge.

Om dig

Vi forventer en enhedschef, der i udøvelsen af ledelse både er tydelig, involverende og distribuerende. I vores arbejde i centeret er tillid til medarbejderne og frihed i opgaveløsningen vigtige værdier, som du skal kunne se dig selv i. Det kræver, at du som leder er samarbejdende, kommunikerende, troværdig og ambitiøs på områdets vegne.

Du skal have pædagogisk baggrund og et solidt kendskab til dagtilbudsområdet, vi forventer også, at du har god ledelseserfaring indenfor området. Samtidig med kendskab til fagområdet, så har du har et sikkert organisatorisk blik på den fælles opgaveløsning, erfaring med arbejdet i en offentlig forvaltning, og du skal være parat til at løse opgaver sammen med gode kollegaer fra andre fagcentre.

Dine opgaver

Chefen med ansvar for dagtilbudsområdet er personaleleder for dagtilbudslederne og dagplejen, og har det primære faglige ansvar for dagtilbudsområdet. Det betyder ansvar for ledelse af udvikling og drift på dagtilbudsområdet. Det rummer en lang række af opgaver, og opgaverne er kontinuerligt i bevægelse. Nedenstående er eksempler på centrale opgaver.

 • Koordinering og kvalitetssikring af opgaveløsningen på området i overensstemmelse med kommunens målsætninger og politikker, herunder at bidrage til, og omsætte, politiske dagsordener.
 • Koordinering af opgaver/informationer mellem de enkelte dagtilbud og centret, og sikre kvalitet i problemløsningsindsatser (eks. ved manglende kapacitet og rekrutteringsudfordringer).
 • Overordnet ansvar for tilsyn og beslutning om opfølgning.
 • Koordinering af dagtilbudsledernes fravær, herunder sikre varetagelse af driften ved længere tids fravær.
 • Faglig ledelse og sparring med lederne, herunder at sikre udvikling af pædagogisk kvalitet på området og ansvar for det løbende samarbejde mellem lederne i sparringsgrupper og videndeling mellem dagtilbuddene.
 • Kompetenceudvikling af ledere, samt afholdelse af LUS og løbende 1:1 samtaler med lederne.
 • Sikre og koordinere kompetenceudvikling af medarbejdere på dagtilbudsområdet.
 • Samarbejde med den centrale økonomienhed i centeret og lederne om den løbende økonomistyring, herunder løbende deltagelse i budgetopfølgningsmøder med lederne.
 • Afholdelse af ledermøder og pædagogisk forum.

Center for Dagtilbud & Skoler

Center for Dagtilbud og Skoler er et spændende sted at arbejde, med højt til loftet, høj kadence i opgaveløsningen og høje faglige krav. Centeret er kendetegnet ved et fladt hierarki med kort afstand mellem medarbejdere og ledere, og vi sætter pris på en humoristisk og uformel omgangstone. Vi er stolte af den trivsel, som er i centeret, og vi forventer, at alle bidrager til at fastholde centeret som et attraktivt sted at være medarbejder i en hverdag, hvor der er mange spændende opgaver.

Du kan få mere at vide om kommunen på https://www.greve.dk/ og her kan du læse relevante dokumenter på dagtilbuds- og skoleområdet.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Klaus Øvre Bentsen på telefon 20 47 51 03.

Ansættelsesforløb

Ansøgningsfristen er søndag d. 19.3.2023.

1. samtalerunde finder sted d. 21.3, og 2. runde d. 27.3.

Ansættelse er pr. 1.5.2023. Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst.
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.

Lignende jobs

 • Assisterende Restaurant Manager & Sommelier, fuldtid, Restaurant Ansvar

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 27. marts 2023 København. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores Assisterende Restaurant Manager og Sommelier til Restaurant Ansvar, Greenery Lab på toppen af Scandic Spectrum.
 • To kvikke IT-studentermedhjælpere søges

  Fri kontakt
  Digital Disruption Media søger to kvikke studentermedhjælpere, som kan arbejde cirka 10-15 timer hver uge. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
 • Breakfast shiftleader, 130 timer, Scandic Webers

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 28. marts 2023 København. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Breakfast Shiftleader på Scandic Webers. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
 • Shiftleader Front Office, fuldtid, Scandic Glostrup

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 9. april 2023 Brøndbyvester. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.

Lignende søgeresultater