Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 28.02.2023
 • Forretningsudvikler
 • Bornholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Praksisnær udviklingsmedarbejder til plejecentret Nørremølle Øst i Nexø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Bornholm

Nørremøllecentret i distrikt Øst (Nexø) søger en praksisnær udviklingsmedarbejder. pr. 1. maj 2023. I Center for Ældre vil vi have høj kvalitet i opgaveløsningen og være en attraktiv arbejdsplads.D...

Lignende jobs

 • Business Process Management Consultant

  Fri kontakt
  Brænder du for Business Improvement & Optimization? Nu har du mulighed for at blive en del af vores Business Process Management team! Som en del af vores team vil du komme til at arbejde med udvikling og support af vores Proces optimeringsprogram. Du vil indgå i et team bestående af dygtige proces forbedringskonsulenter.
 • Praksisnære udviklingsmedarbejdere til Team Aakirkeby i distrikt syd-øst

  Team Aakirkeby i distrikt syd-øst søger to praksisnære udviklingsmedarbejdere. pr. 1. juni 2023. I Center for Ældre vil vi have høj kvalitet i opgaveløsningen og være en attraktiv arbejdsplads.Derf..
 • Praksisnær udviklingsmedarbejder Team Hasle Hjemmepleje

  Team Hasle i distrikt Nord søger en praksisnær udviklingsmedarbejder. pr. 1. juni 2023 eller efter aftale. I Center for Ældre vil vi have høj kvalitet i opgaveløsningen og være en attraktiv arbejds..
 • Praksisnær udviklingsmedarbejder til Plejecenter Klippebo

  I Center for Ældre vil vi have høj kvalitet i opgaveløsningen og være en attraktiv arbejdsplads.Derfor søger vi praksisnære udviklingsmedarbejdere, der skal være med til at styrke den faglige udvik..

Lignende søgeresultater