Er du vores nye social- og sundhedsassistent? Vi tilbyder dig et afsnit med et godt arbejdsmiljø, høje trivselsmåling...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Er du nysgerrig på arbejdet med patienter, der er særligt udfordret af kombinationen mellem deres psykiske lidelse og misbrug? Så vil vi glæde os til at læse din ansøgning.

Vi søger en social- og sundhedsassistent til vores kognitive indslusnings - og stabiliseringsafsnit (KISA) i Psykiatrisk Center Sct. Hans. Afsnittet er det første afsnit af sin slags i landet og skal med udgangspunkt i vores kognitive pleje- og behandlingsstrategier tilbyde vores målgruppe tidligere behandling.

Din hverdag og dine arbejdsopgaver
Du bliver en del af et afsnit, hvor der er et godt arbejdsmiljø med høje trivselsmålinger, et godt arbejdsfællesskab med fokus på- og tid til kerneopgaven samt gode kollegiale relationer.

”Det er fantastisk at arbejde i en personalegruppe, som arbejder SÅ engageret for at gøre en positiv forskel for patienterne. Sjældent har jeg oplevet en afdeling med så stor omsorg for både patienter og kolleger.”
– Birgitte, M22

Din fornemmeste opgave bliver at bidrage til, at patienten aktiveres og stabiliseres, så denne efterfølgende kan overflyttes til et af de andre afsnit og behandlingstilbud i afsnit M22. Et behandlingsforløb på KISA-afsnittet varer i 3-4 uger.

Konkrete eksempler på dine arbejdsopgaver:

  • Du bliver kontaktperson og ansvarlig for pleje og behandling i udrednings- og stabiliseringsfasen.
  • Du holder ugentlige målrettede samtaler med patienterne med fokus på motivation.
  • Du hjælper patienterne med at aktiveres og skabe en stabil hverdag.

Vi arbejder ud fra en fælles behandlingsfilosofi, hvor kognitiv adfærdsterapi er fuldt integreret i tilgangen til patienterne og kulturen på afsnittet. Vi tilbyder dig derfor at starte op på en ni måneders sideløbende uddannelse i kognitiv adfærdsterapi (KAT) indenfor det første år. KAT er en miljøterapeutisk metode til at inddrage patienten i egen behandling gennem oplæring i teknikker, der styrker selvværdet og giver indsigt i egen sygdom.

Vi tilbyder

  • Et højt fagligt miljø. Vi er gode til at bruge den enkeltes særlige kompetencer, og hvor der er tid til faglig fordybelse samt diskussion.
  • En god start. Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du kommer godt fra start. Derfor skræddersyr vi din introduktion til afsnittet og patientgruppen med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring.

”Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et fælles fokus på faglighed, nærvær, og et godt arbejdsmiljø. Som kolleger hjælper vi hinanden, og skaber plads til trivsel for alle. Der er fokus på, at patienter selv har kompetencer, og med den rette støtte kan der gøres en forskel!”
- Helle, M22

  • Fleksibilitet. Vi har stor forståelse for behovet for at få arbejds- og privatliv til at hænge sammen. Derfor er vi fleksible og imødekommende overfor, at du selv kan have indflydelse på din vagtplan - og der er næsten altid mulighed for at få fri ved ønske.
  • Daglig gang i naturskønne omgivelser. Afsnittet er omsluttet af de naturskønne omgivelser ved Roskilde Fjord og Boserup Skov.


Vores forventning til dig
Du er uddannet social- og sundhedsassistent – gerne med et medicinkursusbevis. Psykiatrisk erfaring er ikke en nødvendighed, er du ny i psykiatrien, skal vi nok sørge for, at du bliver godt klædt på.

Vi søger dig, der er nysgerrig på specialet og som kan byde ind med relevant erfaring og faglighed. Har du somatiske kompetencer, du kan trække på i behandlingen, eller erfaring med misbrugsbehandling, vil vi også meget gerne høre om disse i din ansøgning.

Helt overordnet søger vi nye kollegaer, der har fokus på kerneopgaven og sygeplejefagligheden, og som brænder for det tværfaglige arbejde, hvor vi sammen finder de gode løsninger og bidrager til den fælles udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes i blandede vagter, primær dag/aften, nattevagter kan forekomme ved fx sygdom eller lign. Weekendarbejde ca. 4. uge (8 timers vagter).

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 01. maj 2023 eller efter aftale.

Er du klar til at blive vores nye kollega?
Vi har tilladt os at gøre det nemt for dig. Søg allerede i dag via linket her på siden. Vi indkalder løbende til samtaler.

Ansøgningsfristen er den 24. marts 2023. Du bedes uploade et CV sammen med din motiverede ansøgning.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Cecilie Rasmussen på 53710117. Vi giver også gerne en rundvisning, hvis du vil se afsnittet og de smukke omgivelser ved Roskilde Fjord.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Roskilde
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Om jobbet Står du og mangler et fritidsjob, hvor du er med til at gøre en stor forskel i andres liv, så kom og bliv en del af Høng og Gørlev hjemmepleje. Vi søger afløsere, som brænder for at hj..
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Om jobbet Velkommen til hjemmeplejen i Gørlev. Vi glæder os til at få netop dig, som ny kollega. Vi søger en Social- og Sundhedsassistent til Gørlev Hjemmepleje, der har lyst til at komme og..
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i ret..
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info