Til dig der vil videre: Uddannelsesstilling i intensiv sygepleje.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Trives du i situationer, hvor kritisk syge patienter har behov for din hjælp?

Er svaret ja, så søger vi lige nu sygeplejersker til specialuddannelsen i intensiv sygepleje på Bispebjerg Hospital.

Som færdiguddannet intensivsygeplejerske er der brug for dig både i Danmark og ude i verden.

Du får brug for din grundlæggende viden om sygepleje, og du vil opleve, at den basale sygepleje og den højteknologiske behandling går perfekt i spænd.

Som intensivsygeplejerske er der tid til at dykke ned i den enkelte patients situation. Jeg tager imod patienten, når han er kritisk syg og er med til at identificere problemstillingerne. Jeg er også med, når patientens situation enten forværres eller bedres. Her indgår jeg i tæt samarbejde med mine kollegaer, som er sygeplejersker, læger, social og sundhedsassistenter, fysioterapeuter eller portører - og jeg står aldrig helt alene med en patient. Sara, under uddannelse til intensivsygeplejerske.

Intensivpatienter er forskellige, men én ting har de til fælles: De er i en livstruende situation og de har alle sammen pårørende, der skal hjælpes. Nogle gange skal du kunne arbejde fokuseret og hurtigt, andre gange motiverende, støttende og tålmodigt - altid skal du have din faglighed med dig.

Hvem er vi?

På intensivafsnittet på Bispebjerg er vi en stor og velfungerende tværfaglig personalegruppe på 110 medarbejdere, der på skift passer op til 12 intensivpatienter. Patienterne er ofte komplekse og kommer fra alle specialer: lungemedicinsk, neurologisk, gastroenterologisk og akutmedicin.

85 % af vores sygeplejersker er specialuddannede, hvilket i hverdagen giver overskud til kollegial læring og sparring.

”I hver vagt indgår en ”fælles fem”, hvor man i en lille gruppe kan drøfte sin patient. Det giver gode muligheder for sparring og læring. Når man starter på afdelingen, er der 12 ugers introduktion, og alle har overskud til at lære fra sig. Samarbejdet mellem alle faggrupper er præget af hjælpsomhed og teamwork. Man får fornemmelsen af at løfte i flok”. Pia, under uddannelse til intensivsygeplejerske.

Som intensiv kursist får du efter din oplæring to mentorer, der støtter og udfordrer dig, så du udvikler dig fagligt.

”Her prioriterer man uddannelsesaktiviteterne højt og gennemfører mentordage og undervisningsaktiviteter - også når der er travlt og det ellers kunne være fristende kun at prioritere den normale drift.”, Tommy, der lige er færdig med uddannelsen.

Lidt mere om intensivuddannelsen

Uddannelsen er et toårigt forløb med god afveksling mellem teori og læring i praksis. På teorimodulerne mødes man med regionens øvrige intensivkursister, og læring i praksis er dels tilrettelagt i eget afsnit, dels på et andet intensiv afsnit samt en opvågningsafdeling.

”Jeg har været sygeplejerske en del år inden jeg startede på intensivuddannelsen. Jeg nyder at have opbygget et lag teori ovenpå på den faglighed, jeg havde med mig. En teori jeg hver dag skal omsætte til praktiske handlinger, som giver mig mulighed for at yde den sygepleje, jeg synes patienterne har krav på”. Tommy, der lige er færdig med uddannelsen.

Dit uddannelsesforløb bliver tilrettelagt af Annette Larsen, der er vores uddannelsesansvarlige sygeplejerske. Vi tager udgangspunkt i DIG, og hjælper dig til at blive en del af et stærkt socialt og fagligt fællesskab gennem bl.a. caféaftener og læsegrupper.

Du bliver ansat under overenskomstmæssige forhold med fuld løn, ret til ferie under hele uddannelsen, også når du har teoriundervisning eller i praktik. Der er fri parkering og smukke haver. Du kan regne med ledere, der ved hvad det vil sige at arbejde i skiftende vagter og balancere et privatliv med et arbejdsliv.

Du kan læse om uddannelsesordningen HER

Eller følge os på instagram

Om dig:

  • Du har en professionsbachelor i sygepleje

  • Du er motiveret for at indgå i et uddannelsesforløb
  • Du sætter en ære i at give god pleje og behandling til alle patienter
  • Du trives med en uforudsigelig arbejdsdag
  • Du er klar til at samarbejde og være en del af et hold

Om afsnittet:

  • Vi har sat læring og kollegial sparring i system
  • Vi har et godt og tæt lægefagligt samarbejde
  • Vi har en høj personaletrivsel med stærk faglig stolthed
  • Vi har funktion som MAT- kald og samarbejder med alle afdelinger på Bispebjerg Hospital.
  • Vi understøtter forskningsprojekter som en naturlig del af hverdagen.

Intensivafsnittet er en del af Anæstesiologisk afdeling, som også består af Anæstesi, Perioperativt afsnit, Intermediært afsnit, Akut lægebil og Giftlinjen. Afdelingen er velfungerende med et værdigrundlag præget af retfærdighed, forudsigelighed og helhed.

Hvis vi har gjort dig nysgerrig på uddannelsesstillingen, og du har lyst til at se afsnittet eller høre mere er du velkommen til at ringe til uddannelsesansvarlig sygeplejerske Annette Larsen, tlf. 2360 1922 eller til oversygeplejerske Grethe Bendixen, tlf. 2138 1172.

Tiltrædelse: 1. maj 2023 eller efter aftale

Ansøgningsfrist: onsdag den 22. marts 2023

Ansættelsessamtaler afholdes efter aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
22. april 2024 11
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 10
16. april 2024 9
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 7
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6
26. marts 2024 6
25. marts 2024 5
24. marts 2024 5
23. marts 2024 5