Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 02.03.2023
 • Økonom
 • Hvidovre
 • Tirsdag den 21. marts 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Vikarstilling: 1-årigt barselsvikariat – Økonom/controller søges til økonomistyring i Afdeling for Medicinske Sygdomm...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hvidovre

Har du lyst til at arbejde med mange forskellige opgaver, der spænder fra økonomistyring, aktivitetsopfølgning og andre opgaver indenfor dette område? Har du en god økonomisk og strategisk forståelse og ønsker indblik i styring og udvikling af driften af en større hospitalsafdeling, kan denne stilling være det, du leder efter.

Vi søger en økonom/controller til et 1-årigt barselsvikariat med ansættelse pr. 1. maj 2023 til den 30. april 2024.

Dine opgaver

Din hovedopgave er at sikre overblik over afdelingens økonomi, herunder overblik over aktiviteter og budget. Du vil få ansvar for den daglige økonomistyring og skal kunne dykke ned i data og analysere årsager til afvigelser samt komme med vurderinger af løsningsmuligheder på budgetoverskridelser samt have øje for afdelingens langsigtede økonomiske udvikling og strategiske muligheder. Du skal arbejde på højt niveau med controlling af data.

Herudover skal du kunne bruge din viden til at udarbejde beslutningsoplæg og præsentationer samt komme med input til økonomiske strategiske tiltag. Stillingen giver således gode muligheder for både at arbejde meget detaljeret med afdelingens drift og samtidig medvirke til at sikre overblik over hele afdelingen.

Du refererer til afdelingsledelsen, som du er en tæt sparringspartner for. Herudover vil du komme til at arbejde tæt sammen med medarbejdere med tilsvarende stillinger i andre afdelinger, økonomi- og planlægningsafdelingen, ledelsesgruppen i Afdeling for Medicinske Sygdomme samt afdelingens forskere.

Vi har således brug for en person, som kan varetage mange forskellige opgavetyper, og vi vil derfor sikre, at du får et introduktionsprogram med fokus på de områder, som du har brug for at blive lært op i. Herudover vil du få en mentor.

Din profil

Du har en økonomisk uddannelse, og vi ser gerne, at du har flere års relevant erhvervserfaring, men ansøgere med kort anciennitet vil også kunne komme i betragtning. Du skal have gode faglige kompetencer, være ambitiøs og kunne tackle kompleksitet. Vi har brug for, at du er fleksibel og omstillingsparat, og proaktivt bidrager med ideer til optimering og forbedring. Du prioriterer samarbejde og samarbejdsrelationer både indenfor og udenfor afdelingen samtidig med, at du evner at arbejde selvstændigt. Du skal kunne indgå i tilrettelæggelse og koordination af processer samt kunne kommunikere mundtligt og skriftligt.

Erfaring fra sundhedsområdet vil være en fordel, men ikke et krav.

Om os – Afdeling for Medicinske Sygdomme

Pr. 1. januar 2023 er vi blevet en stor samlet medicinsk afdeling på Amager og Hvidovre Hospital, hvor Lungemedicinsk og Endokrinologisk Afdeling på Hvidovre Hospital er fusioneret med Medicinsk Enhed på Amager Hospital til Afdeling for Medicinske Sygdomme. Vi er ca. 500 medarbejder fordelt på begge matrikler. På Hvidovre matriklen er vi ca. 260 medarbejdere, og vi har udover lungemedicin og endokrinologi en palliativ enhed med udgående funktion samt en ernæringsenhed. Afdelingen på Hvidovre matriklen består af specialeopdelte ambulatorier, daghospitaler, tre sengeafsnit samt tre andre enheder omfattende rehabiliteringsafsnit, osteoporose enhed, forskningsafdelinger for de tre specialer, klinik for overvægt og ernæring og udgående funktioner.

Der er en økonomiassistent på Amager matriklen, som vil være din meget tætte sparringspartner.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer med flekstid. Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Dit arbejdssted bliver på Hvidovre Hospital.

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV og relevante bilag senest tirsdag den 21. marts 2023 kl. 12.00.

Samtaler afholdes mandag den 27. marts 2023.

Vi vægter tværfagligt samarbejde højt. Vores arbejdsplads har højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Er der spørgsmål eller ønske om uddybning af ovenstående kontakt venligst:

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte cheflæge Dorthe Goldschmidt, tlf. 2480 6114, e-mail: [email protected] eller chefsygeplejerske Lene Guldager, tlf. 2059 9626 eller e-mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk

Lignende jobs

 • Accountant til international softwarevirksomhed

  Fri kontakt
  Vil du gerne arbejde bredt med debitoropgaver? Og kan du tale tysk? Er du klar til at blive en nøglespiller i økonomiafdelingen i en international virksomhed? Så er denne stilling interessant for dig; Vi søger en Finance Accountant/Bogholder på vegne af vores kunde.
 • Serviceøkonom til Front Office, praktikplads med opstart juli eller august 2023, Scandic Copenhagen

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 27. marts 2023 København. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
 • Controller søges til 3.

  Har du lyst til nye udfordringer og mere ansvar, samtidig med at du fortsat skal være med til at løfte 3 til nye højder? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af Business Controlling, hv..
 • Nysgerrig Business Controller med sans for detaljen og appetit på frihed

  Hvordan er Business Controlling anderledes hos 3?

  Vores dagligdag er karakteriseret af et fladt hierarki, og beslutningsvejene er korte. Vi træffer vores beslutninger med et økonomisk strategis..

Lignende søgeresultater