Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 01.03.2023
 • Kommunikationsmedarbejder
 • København K
 • Tirsdag den 21. marts 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Presse- og kommunikationsrådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

København K

Justitsministeriets område er konstant i mediernes søgelys, og sager om bl.a. strafskærpelser, terror, bandekriminalitet og meget andet ligger højt på dagsordenen i den offentlige d...

Lignende jobs

 • Vil du gerne skrive jobannoncer og arbejde bredt med rekrutteringskommunikation?

  Fri kontakt
  Her er en deltidsstilling som kommunikationsmedarbejder hos os i Centrum Personale – et vikar- og rekrutteringsbureau på Frederiksberg Alle. Er du interesseret i at skrive målrettede jobannoncer, der giver kandidaterne lyst til at vide mere om jobbet?
 • DI Fødevarer søger en skarp student med gode kommunikationsevner

  Fri kontakt
  Kan du omskrive faglige budskaber til skarpe tweets og LinkedIn-opslag? Har du mod på at skrive fængende debatindlæg og kronikker i samarbejde med vores dygtige konsulenter? Så er stillingen som studentermedhjælp i DI Fødevarer lige noget for dig! Hvem er vi?
 • Kommunikationsrådgiver med presseerfaring til Danmarks største erhvervsorganisation

  Fri kontakt
  Ved du, hvordan man sætter strøm til en dagsorden? Kan du begå dig ubesværet på alle niveauer af en organisation og skabe tillid som rådgiver? Giver du mærkesager maksimal synlighed på såvel traditionelle som digitale og sociale medier? Og skriver du levende, samtidig med at du skærer ind til benet?
 • DI Digital søger ambitiøs student med interesse for kommunikation

  Fri kontakt
  Vil du være med til at sætte digitalisering på den politiske dagsorden og sikre at Danmark vedbliver at være et digitalt foregangsland? Vil være en del af et team der arbejder med at løfte både erhvervslivet og den offentlige sektor ind i den digitale tidsalder? Så er et studenterjob hos DI Digital måske noget for dig.

Lignende søgeresultater