Rekrutteringsfirma

El-Installatør, Maskinmester, El-ingeniør eller lignende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skjern

Vil du være med til at præge fremtidens løsninger og herunder den grønne teknologiske udvikling? Brænder du for at arbejde med maskinbyg og elinstallationer på maskiner? Og vil du være en del af en virksomhed i vækst, hvor du kan være med til at bidrage til den teknologiske udvikling? Så er det dig, vi søger til HydraSpecma A/S.

Som vores nye el-installatør eller lignende får du en unik mulighed for at tage ansvar for den el-tekniske projektgennemførelse og arbejde på spændende opgaver inden for forskellige brancher. Det er et afvekslende job hvor du bliver involveret i både små og store udviklingsprojekter. Du vil også have mulighed for at samarbejde med vores andre specialister i el-afdelingen, der fokuserer på software og high voltage.

Dine ansvarsområder inkluderer projektering og specifikation af elinstallationer for maskinanlæg, projektering og specifikation af fordelings- og maskintavler samt kontakt til underleverandører af instrumenter, frekvensomformere, el-tavler, kabler m.m. Du vil også have ansvaret for specifikation af eldata for maskiner, ATEX-klassifikationer, risikovurderinger og performance level beregning, test på anlæggene, kvalitetssikring og support til opstart.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som f.eks. El-installatør, El-ingeniør, Maskinmester, Automatiktekniker eller lignende, helst med erfaring fra maskinbyg og elinstallationer på maskiner.

Som person trives du i et dynamisk og kundeorienteret miljø, hvor du er omstillingsparat og en god formidler i dialogen med både kunder og kolleger. Du er initiativrig, udadvendt og selvstændig. Du holder dig ajour med den tekniske udvikling og sætter en ære i høj kvalitet og professionalisme.

Som ansat hos HydraSpecma bliver du del af et stærkt team, hvor der stilles store krav til den enkelte. Vi tror på, at hvis man trives, får udfordringer og udvikler sig i hverdagen, er det med til at skabe bedre resultater både for den enkelte medarbejder og dermed også for HydraSpecma og vores kunder og leverandører.

Vi tilbyder dig en spændende stilling på vores hovedkvarter i Skjern, hvor du får et meget selvstændigt job og gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Løn med fritvalgskonto, pensionsordning med høj virksomhedsandel m.m.

Lyder dette som noget for dig? Ansøg nu og bliv en del af vores stærke team hos HydraSpecma A/S.

Vi ser frem til at høre fra dig

Ansøg ved at trykke på knappen "Ansøg nu". Bemærk at din ansøgning kun er modtaget hvis du straks herefter får en kvittering på din e-mail.

Hvis du har spørgsmål til stillingen og noget du ønsker det uddybet, er du velkommen til at kontakte partner Poul Lauridsen fra HR navigator på mobil 2841 2345.

HydraSpecma A/S havde i 2021 en omsætning på 2,3 milliarder kroner, og totalt set 1300 ansatte. November 2022 overtog man vinddivisionen i den svenske industrikoncern Ymer Technology med yderligere 180 medarbejdere. HydraSpecma har hovedkontor i Skjern. Faciliteter i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Polen, England, Kina, Indien, USA og Brasilien. Virksomheden er 100% ejet del af Schouw & Co.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Skjern

Lignende jobs

  • Elektriker (elev) i Ringkøbing

    Er du klar til at starte din karriere med en lærlingeplads og vil du gerne arbejde i et globalt miljø I vindindustrien - Nu har du en unik mulighed for at arbejde i flere virksomheder under dit udd..
    • Elektriker
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Elektriker til vedligehold og drift - 4-dages fast aftenhold Vil du være en del af teamet, der får tandhjulene til at dreje rundt i en verdensomspændende virksomhed? Vi søger en kollega, d..
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Motiveres du af at arbejde med drift og vedligehold af forsyningsanlæg? Kan du trives en i en hverdag, hvor du sikrer optimal drift af blandt andet kedler, gasmotor, køleanlæg, vandforsyning, venti..
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Elektriker i Skjern

    Vi søger en elektriker til vores Skjern afdeling som enten er, eller har lyst til at specialisere sig mod industrikunder og de serviceopgaver, vi har hos dem. Dine primære opgaver vil være hos indu..
    • Elektriker
    • Skjern
    Få mere info