Søgeresultatet findes ikke

Du er kommet til et søgeresultat som ikke findes. Kom hurtigt videre ved at trykke på en af disse knapper:

Søg i ledige jobs

Opret en jobagent


Jobsearch.dk er den største jobportal i Danmark og giver dig et samlet overblik over ledige jobs fra danske virksomheder. Vi indsamler via såkaldt robotcrawling alle ledige stillinger og er derfor det perfekte redskab for dig vil agere på jobmarkedet, dvs dig der søger nyt job eller dig der søger rekruttering af nye medarbejdere til din erhvervsvirksomhed. Hvis du leder efter job i bestemte områder, kan du benytte disse smutveje i søgningen: Jobs i København, jobs i Aarhus, jobs i Odense, jobs i Aalborg. Du kan også altid lave en søgning efter dit nye job ved at klikke på "Find job" i menuen herover. God fornøjelse med jagten efter dit nye job.

Lignende jobs

 • Solbakken - Birkelunden søger nattevagt

  Nattevagt til opsyn og praktiske opgaver

  Bofællesskabet Birkelunden søger snarest en nattevagt 20 timer om ugen.

  Birkelunden er et bofællesskab for 12 unge med fysisk og psykisk funktionsne..
 • Vikarstilling: PÆDAGOGMEDHJÆLPER BØRNEHAVEN ENGGÅRDEN (ROTATIONSVIKAR)

  For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er..
 • Vikarstilling: Birkebakken søger nattevagtvikar

  Vi har løbende brug for hjælp til at skabe nogle fantastiske rammer for vore beboere

  Derfor søger vi nu en nattevagtvikar.

  Vores mål er, at Birkebakken, som bl.a. er et døgntilbud for børn .
 • Vikarstilling: ROTATIONSVIKAR MED 30 TIMER/UGE SØGES TIL BØRNEHAVEN I DII [xxxxx]

  OBS! for at søge dette job skal du være tilmeldt som ledig på dit jobcenter og have modtaget dagpenge, kontanthjælp eller anden ydelse i mindst 26 uger.
  Er du i tvivl om dette kan du kontakte Jobc..
 • Vikarstilling: Pædagogmedhjælper vikarer søges til Landsbyen Sølund Boenhed 18

  Skal du i gang med et sabbatår, eller har du lyst til at prøve noget nyt og brænder for at arbejde relationelt tæt med mennesker med særlige behov, søger vi i Landsbyen Sølund Boenhed 18, Pædagogme..
 • Pædagogmedhjælper til blækspruttefunktion i en tidsbegrænset stilling

  Porskjær integreret institution søger Pædagogmedhjælper til blækspruttefunktion i en tidsbegrænset stilling i vores vuggestue

  Vi søger en pædagogmedhjælper på 30 timer om ugen til Den gamle Have..
 • Ellevang dagtilbud søger pædagogmedhjælper til Børnehuset ved Skoven, 30 timer

  Børnehuset ved Skoven er en integreret institution 0-6 år. Vi søger en pædagogmedhjælper fra d. 17/4 23 eller snarest derefter. Stillingen er på 30 timer og er i vuggestuen. Hvem er vi:Børnehuset v..
 • Nørrestenbro søger en pædagogmedhjælper

  · Vi søger pr. 01.04.23 eller snarest derefter en pædagogmedhjælper til vores vuggestue. Det er en fast stilling på 30 timer om ugen.
  Der vil i den første periode være varierende arbejdstid..
 • Pædagogmedhjælper til vuggestuen Glesborg Børnehave

  Glesborg Børnehave søger en omsorgsfuld og nærværende pædagogmedhjælper til vuggestuenStore smil og små fødder, små skridt og stor udvikling… kunne du se dig selv som en del af det?? Så er det mås..
 • Vikarstilling: Pædagogmedhjælper børnehaven Enggården (rotationsvikar)

  OBS! For at søge dette job skal du være tilmeldt som ledig på dagpenge, kontanthjælp eller anden ydelse og have mindst 26 ugers ledighed. Er du i tvivl om dette er du velkommen til at kontakte Jo..
 • Har du lyst til at arbejde i et spændende hus, så se her: Børnehuset Gadekæret søger 1 pædagogmedhjælper på 28 timer...

  Om jobbet:
  Børnehuset Gadekæret i Risskov Dagtilbud søger en medhjælper pr. 15. april 2023 på 28 timer.Vi er et stort dagtilbud med fælles pædagogisk retning og samarbejdsteams på tværs af dagtilb..
 • PÆDAGOGMEDHJÆLPER til Børnehuset Kloden; er du det rigtige match til én af 3 muligheder?

  Hér får du chancen for at blive en del af en rigtig skøn arbejdsplads, hvor omdrejningspunktet er det gode børneliv i et stærkt lærings- og arbejdsfællesskab. I samarbejde med den øvrige personaleg..