Pedestal i Egå søger Sales Manager til Skandinavien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egå

Et unikt koncept i en kommerciel niche.

Pedestal er en ny dansk designvirksomhed med speciale i stilfuldt og funktionelt tilbehør til fladskærmsfjernsyn. Med udgangspunkt i et genkendeligt design-DNA tilbydes et fleksibelt og inspirerende produktsortiment af TV-standere, væghæng og tilbehør. Virksomhedens sortiment er målrettet private hjem og virksomheder, herunder hotel og konferenceformål. De seneste års digitale udvikling har sat yderligere skub i salget af fladskærme og mulighederne for markedet af tilbehør og indretning med elektronik.

I maj 2021 lancerede Pedestal sin første produktserie og har fået en god start i et marked med stort potentiale for fornyelse. Virksomheden oplever et stigende salg på sine egne E-commerce sites og har på den baggrund optimeret sit produktsortiment til grossist-, retail- og kontraktmarkedet.

Virksomheden er kendetegnet ved et unikt koncept, et engageret og fagligt stærkt team med en stor passion for at skabe et unikt brand. Til at understøtte virksomhedens ambitioner om international vækst er virksomheden sikret den nødvendige finansielle styrke til at kunne investere i salgs- og marketinginitiativer.

En spændende mulighed for at forme en virksomhed.

Pedestal søger en dedikeret og fokuseret profil til at etablere og udvikle virksomhedens overordnede salgsaktiviteter i Skandinavien. Målet er langsigtet vækst gennem kvalitative kunderelationer og langsigtede kommercielle partnerskaber.

Det forventes, at man har gode kompetencer inden strukturering af salg samt forståelse for samspillet i virksomhedens værdikæde. Gode kommunikative evner på dansk og engelsk er en forudsætning, ligesom evnen til fokuseret at udvikle og eksekvere go-to-market aktiviteter bliver afgørende.

En forudsætning for succes bliver en struktureret tilgang til virksomhedens ekspansionsstrategi med særlig fokus på opbygningen af eksportmarkeder gennem etablering og udvikling af lokale salgspartnerskaber.

Med en nøglerolle i etableringen af en ny virksomhed bør man trives med mangeartede opgaver fra servicering af den enkelte kunde til overordnede markedsstrategier. Et entreprenant mind-set og en god ”hands-on”-mentalitet vil blive værdsat.

Pedestal tilbyder en arbejdsplads med plads til udfoldelse og udvikling. Vi prioriterer åbenhed og ærlighed og frem for alt en dynamisk og humørfyldt arbejdsplads med fælles mål og visioner.

Man vil referere til virksomhedens CEO.

Ansøgning

UnikRecruitment bistår Pedestal ved denne rekrutteringsopgave. Virksomheden vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller på [email protected]. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Egå.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Egå

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du et stort personligt drive, og trives du med at betjene kunden over telefon og mail? Og vil du være en del af et succesfuldt team af kompetente interne og eksterne salgskonsulenter inden for .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info