Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 01.03.2023
 • Øvrige
 • Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Souschef Akutafdelingen Kolding Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Vil du ledelse – så er der nu en unik mulighed for at blive Souschef i Akutafdelingen – stillingen er på 37 timer ugentlig. Start 1. maj 2023 eller efter aftale

Er du uddannet sygeplejerske og v...

Lignende jobs

 • Outrup Biogas - Driftstekniker

  Fri kontakt
  Har du lyst til at udvikle dig både personligt og professionelt, og kan du udvise initiativ og tage fat? Så kan du være den driftstekniker, vi søger til Outrup Biogas. Outrup Biogas står for en større udvidelse af biogasanlægget, og i den forbindelse søger vi en ny driftstekniker. Vi tilbyder bl.a.
 • Tekniker, fuldtid, Scandic Sønderborg

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 26. marts 2023 Sønderborg. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye fuldtidstekniker på Scandic Sønderborg.
 • FORPAGTER/-PAR ÅRØSUND BADEHOTEL, HADERSLEV - EN LILLE PERLE AF ET BADEHOTEL

  Fri kontakt
  Drømmer du om at drive dit eget hotel i smukke omgivelser, med storslået vandudsigt? Nu kan du blive forpagter og drive dit eget hotel, og få fri råderet over 15 værelser, køkken, 2 restauranter, bar samt banketfaciliteter.
 • Servicechef

  Fri kontakt
  Har du masser af visioner? Og et utrætteligt drive? Så er du måske vores nye Servicechef! Vi søger en knivskarp Servicechef til vores team i Vest med arbejdssted på vores kontor i Vejle.

Lignende søgeresultater