Seniorlandbrugsrådgiver til Landbrugscenter Nordjylland - Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Er du fagligt stærk, og kan du gennem strategisk dialog med landbrugskunder skabe forretning og kundetilfredshed? Og vil du være en del af en ambitiøs finansiel virksomhed, der har store ambitioner inden for landbrug? Så er du måske vores nye kollega.

Dit kommende job
Du får ansvar for din egen portefølje af landbrugskunder i et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for kvalificeret sparring og backup fra specialister og erfarne kolleger. Dit helt naturlige mål er at udvikle og skabe vækst samt optimere lønsomheden i din kundeportefølje. Det gør du ved at være tæt på dine kunder, forstå deres situation, ønsker og behov, hvilket giver dig mulighed for at tilbyde de helt rigtige og individuelt tilpassede løsninger.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • lave individuelle finansielle løsninger til landbrugsvirksomheder i Nordjylland
  • optimere potentialet hos dine eksisterende kunder
  • fastholde den høje kundetilfredshed, vi har
  • identificere potentielle kunder og gøre dem til nye helkunder.

Din portefølje af landbrugskunder sammensættes ud fra dine erfaringer og kompetencer. Din løbende porteføljestyring og dit samarbejde med de kundeteams, der er omkring kunderne vil sikre, at dine faglige kompetencer hele tiden udfordres og udvikles til gavn for kunderne, Nykredit og din karriere.

Din erfaring
Du har erfaring som rådgiver indenfor den finansielle sektor og kendskab til landbrug, men det vigtigste er dog, at du har lyst til at arbejde med kunder og skabe langsigtede relationer. Du er en dygtig igangsætter, og gennem din karriere har du opnået erfaring med at styre kundeforløb over kortlægning af kundens behov og udarbejdelse af løsningsforslag til forhandling og lukning af aftalen. Du ved derfor, at forskellen mellem succes og fiasko ligger i din evne til at identificere behov og skabe relevante løsninger samtidig med, at du udvikler en tillidsbaseret relation til den enkelte kunde. Enkel og forståelig formidling af kompliceret indhold er helt naturligt for dig.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et meget kompetent landbrugsteam på 13 personer samt en studentermedhjælp, hvor vi lægger vægt på en uformel omgangstone. Vi rådgiver områdets landbrugskunder om drifts- og anlægsfinansiering samt formuerådgivning. Rådgivningen sker i samspil med vores specialister inden for formuerådgivning, Private Banking, Leasing, Cash Manager samt Risk Manager.

Om os
I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover, at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner er det også vores ambition at skabe tryghed for vores kunder. Den grønne agenda står højt på vores dagsorden og udmøntes dagligt - for eksempel gennem Strategisk Dialog samt Grøn Maskinfinansiering.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte landbrugsdirektør Frits Nygaard på tlf. 40113830 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Aalborg
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Hele Danmark

    Er du i gang med en uddannelsen indenfor landbrug, og er du interesseret i at søge elevplads i et erhverv under konstant udvikling, så har du her muligheden for at uploade din ansøgning med CV. V..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Hele Danmark

    Er du på udkig efter nyt job i landbruget? – Så bør du læse videre i dette opslag. Vi har løbende Landmænd, i hele landet, som søger efter gode og engagerede dansktalende medarbejdere. Vi v..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Nibe

    Vi søger en elev til opstart i juli/august 2024, da en anden desværre sprang fra. Vi har et hold af unge, engagerede medarbejdere, der venter på at DU søger stillingen: Vi forventer at du: .
    • Landbrugsmedarbejder
    • Nibe
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som landbrug i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!