Business Partner med flair økonomistyring i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

Business Partner med flair økonomistyring i Nukissiorfiit


Nukissiorfiit søger en Business Partner med flair for økonomistyring

Til tiltrædelse pr. 1. maj 2023 eller snarest derefter, søger vi til vor Business Partner afdelingen en engageret og analytisk Business Partner med solid økonomi- og regnskabsforståelse. Business Partnering afdelingen hører til på hovedkontoret i Nuuk. Der er tale om en utraditionel og spændende stilling i en landsdækkende virksomhed, som lægger stor vægt på bæredygtighed, og som hver dag løfter et stort samfundsansvar.

Nukissiorfiit er i konstant udvikling, hvor der skabes innovative løsninger for at sikre forsyningssikkerheden, effektiv forsyning og grøn omstilling til gavn for vore kunder og samfund. Dette ønskes gjort blandt andet ved videreudvikling og optimering af både den vedvarende energiforsyning og drikkevandsforsyningen, samt digitalisering i kundeoplevelsen og administrationen.

Business Partneringafdelingen referer til Økonomidirektøren og er en del af Økonomiafdelingen. Afdelingen består aktuelt af Business Partnering chef samt 5 Business Partnere. Hovedfokus for Business Partneringafdelingen er forbedringen af økonomien gennem forretningsudvikling og optimering af processer, digitalisering, forretningsforståelse og involvering i hele virksomheden.

Business Partneringafdelingen er en innovativ afdeling som gerne anvender det nyeste inden for IT og BI-værktøjer. Vi anvender blandt softwarerobot fra UiPATH til brug for automatisering af administrative processer. Derudover bruger vi IBM Planning Analytics til afvikling af vor Rolling Forecast model, en budgetmodel som til dels er baseret på machine learning. Til databehandling anvender vi BI systemet IBM Analytics og naturligvis Excel. En af de igangværende opgaver er udvælgelsen af et fremtidigt ERP system.

Jobbet

Du får ansvaret for økonomistyringen herunder udarbejdelsen af budgetter. Derudover vil du også få en central rolle med udarbejdelse af økonomiske analyser, derfor skal du besidde høj analytisk sans og økonomisk forståelse. Din rolle som business partner vil også være tilknytning til udvalgte distrikter og afdelinger. I samarbejde med disse skal du være med til at skabe økonomiskværdi for Nukissiorfiit. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Støtte organisations enheder i deres økonomistyring
  • Udvikle relevante BI rapporter
  • Fungere som sparringspartner for de chefer du er Business Partner for
  • Udarbejdelse af datadrevne beslutningsgrundlag til ledelsesbeslutninger
  • Opsøgende omkring fakta som skal være med til idéskabelse og forandring i virksomheden
  • Være med til, at udvikle virksomhedens KPI dash-board
  • Foretage prisberegninger for virksomhedens omsætningsstruktur
  • Løse ad hoc opgaver for Direktionen og Nukissiorfiits ressortdepartement.

Stillingen refererer til Business Partnering chefen.

I dagligdagen vil du have en bred kontaktflade i hele organisationen samt et tæt samarbejde med direktionen. Har du særlige forudsætninger vil disse sandsynligvis kunne udnyttes, idet der i virksomhedens udviklingsproces vil være gode muligheder for, at du kan sætte dit præg på stillingens indhold.

Kvalifikationer

Der er mange indgange til stillingen og din succes, men som udgangspunkt forventes at du har god erfaring med økonomistyring, forretningsudvikling samt har sans for analyse arbejde. Det er derfor en vigtig forudsætning, at du har styr på den økonomiske værktøjskasse. Business Partneren skal have evnen til, at være opsøgende og kunne indgå i dialog med sine kunder/samarbejdspartnere og har:

  • En cand.merc./cand.oecon. eller tilsvarende uddannelse.
  • Er fortrolig med økonomistyring og budgetopfølgning
  • Har stor forståelse for driftsøkonomi samt gode formuleringsevner
  • Flair for innovation i rammen af et godt forretningsoverblik og talent for resultatorienteret samarbejde
  • Yderligere er det en fordel hvis du enten har branchekendskab samt kendskab til LEAN hvorigennem du vil kunne støtte de chefer du bliver Business Partner for, på et højt fagligt niveau.

Det er en fordel, hvis du har indsigt i det grønlandske samfund og er flersproget grønlandsk/dansk.

Ansættelsesforhold og nærmere oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til den gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og den relevante faglige organisation. Ansættelse kan eventuelt ske som special- eller chefkonsulent afhængig af ansøgers kvalifikationer. Der kan stilles personalebolig til rådighed for hvilken, der betales depositum og husleje i henhold til de gældende regler herfor. Der ydes fri tiltrædelsesrejse og bohaveflytning ved ansættelsen, og efter 3 års sammenhængende ansættelse betales hjemrejse for husstanden inkl. børn under 18 år.

Se www.Nukissiorfiit.gl for yderligere information om Nukissiorfiit, idet nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Business Partnering Chef Jens B. Jessen på tlf. nr. (+299) 34 95 00.

Fritid

Der er gode muligheder for, at opleve den skønne grønlandske natur hvor der er rig mulighed for jagt og fiskeri samt langrend på præparerede løjper og skilift til alpine discipliner. Nuuk tilbyder samtidig et udvalg af kulturoplevelser, hvor vi blandt andet har Kulturhuset Katuaq, med kunstudstillinger og biograf.

Ansøgningsfristen er den 22. marts 2023

Ansøgning med CV, kopi af uddannelsesbeviser samt referencer fremsendes via mail til [email protected] eller med A-post til Nukissiorfiit, Postboks 1080, 3900 Nuuk.

Ansøgningsfrist: 22. marts 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Grønland

Lignende jobs

  • Økonom i Hele Danmark

    Fri kontakt
    Som anført på vores hjemmeside, modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. For at give vore kandidater en god service, og som led i at vi overholder Den Europæiske Persondata forordning (GDPR), samarbejder vi med prokan rekruttering, der håndterer alle vore kandidater.
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Grønland

    Air Greenlands Økonomiafdeling søger to AU-elever pr. 1. august 2024.Hvis du har stor interesse for økonomistyring af store virksomheder, og hvis du skal søge ind på den 2-årige Akademiuddannelse i..
    • Økonom
    • Grønland
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Grønland

    Selvstyrets centrale økonomifunktion søger 4-5 AU-elever i Økonomi & Ressource til start i august 2024 Har du lyst til at arbejde med regnskab på en praktikplads, hvor du får mulighed for a..
    • Økonom
    • Grønland
    Få mere info
  • Økonom i Grønland

    Vil du prøve kræfter med samspillet mellem kriminalretten, skatteretten og det finansielle område? Vil du prøve kræfter med samspillet mellem kriminalretten, skatteretten og det finansielle..
    • Økonom
    • Grønland
    Få mere info