Neurofysiologi assistent til Neurologisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

En sjældent opslået stilling

Vi søger en ny kollega til vores velfungerende team. Om du er neurofysiologi assistent eller bioanalytiker m/k er underordnet. Vigtigst er det, at du har teknisk snilde.

Vil du være vores nye arbejdskollega i et dynamisk, til tider travlt og aldrig kedeligt arbejdsmiljø, hvor vi gennem vores unikke tværfaglige samarbejde får opgaverne løst på den bedste måde til gavn for patienterne og vores trivsel. Du bliver en del af en spændende afdeling med stor faglighed og med et meget velfungerende tværfagligt samarbejde med neurologer, neurofysiologi assistenter, sygeplejersker, øre-næse-hals-læger samt en professor fra Tandlægehøjskolen.

Vores arbejde består i at:

  • assistere neurologen ved undersøgelse og behandling af vores dystoni patienter.
  • være ekspert i betjening af tekniske udstyr ”keypoint”, som bruges til måling af over-/dyston-/spastisk- spænding i musklerne
  • klargøre udstyr før og efter undersøgelser, samt at modtage patienten og forberede til undersøgelserne
  • fejlfinde og eliminere elektrisk interferens og andre støjgener under undersøgelserne

Hos os kan du virkelig se, at du gør en forskel for patienterne. Der er tale om kroniske og til tider svært syge patienter, som sagtens kan komme hos os igennem årtier. Patienterne er specielle og det er vi også – på den gode måde. Vi kan lide faglige udfordringer og sætter stor pris på et godt socialt sammenhold, som gør, at vi sammen kan udvikle vores felt og udbygge vores arbejdsområder til gavn for patienterne. Vi har 4500 behandlinger om året, så det giver næsten sig selv, at vi er ret effektive i alle arbejdsprocesser.

Vi kan tilbyde:

  • teamwork sammen med 10 neurologer, 2 neurofysiologi assistenter, 2 sygeplejersker, 1 sekretær og 3 øre-næse-hals-læger/foniatere
  • stærk faglighed samt et højt tværfagligt samarbejde med resten af afdelingen, der blandt andet har højt specialiseret funktion i bevægeforstyrrelser
  • et udviklings- og forskningsengageret arbejdsmiljø
  • internationale konferencer i ind- og udland

Om afdelingen i øvrigt

Neurofysiologisk afsnit er en del af Neurologisk Afdeling, som er kendt for høj faglighed, det gode sammenhold, de hyggelige fester og det dynamiske tværfaglige samarbejde. Vi er en afdeling med flad struktur, hvor ledelsen er nærværende, lyttende og hvor tillid er en naturlighed. Vi lægger vægt på åbenhed, refleksion og tid til at diskutere faglige problemstillinger. Vi har en meget rummelig afdeling, hvor der er plads til forskelligheder og plads til at være ny.

Din profil

Vi leder efter en ny kollega, hvor omsorg for patienterne falder helt naturligt. Du skal også være en teamplayer - rummelig og fleksibel. Vi er stolte af vores teamwork, som vi mener er medvirkende til en effektiv og smidig opgaveløsning. Vi er indbyrdes afhængige af hinanden og det gode samarbejde for at kunne give patienterne den bedste behandling.

Praktiske info, ansøgningsfrist og yderligere oplysninger

Stillingen er i dagvagt på hverdage, 32-37 timer om ugen og med forventet start den 1. maj 2023.

Ansøgningsfrist er søndag den 19. marts. Vi har planlagt ansættelsessamtaler fredag den 24. marts.

Ønsker du at høre mere om stillingen, så er du meget velkommen til at ringe til sygeplejerske Louise på telefon 38 63 62 79. Vi byder gerne på en kop kaffe og en rundvisning.

Du kan følge os på Instagram: #Neurologien­­_paa_bispebjerg

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • København NV
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Valby

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Valby
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i København S

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1