Udbudskonsulent/-jurist til Allerød Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vil du være med til at sikre fortsat ambitiøs udvikling af indkøbsområdet sammen med en engageret gruppe af konsulenter? Og har du både teoretisk ballast og praktisk erfaring med udbudsprocesser, så er du måske den udbudskonsulent/-jurist, som vi søger til vores team.

I Allerød Kommune er Udbud & Indkøb et højt prioriteret område i rivende udvikling. Vi er en vellidt og respekteret enhed, som bliver taget med på råd i alle hjørner af organisationen. Vi gennemfører og rådgiver om udbudsprocesser, yder juridisk- og indkøbsfaglig sparring og bistår organisationen ved kontraktuelle tvister. Vi har aktiviteter knyttet til både udbud, kontraktstyring, analyser og E-handel, og vi søger fortsat at optimere kommunens kontraktportefølje.

Allerød Kommune har i januar 2023 vedtaget en ny Indkøbsstrategi, som sætter den strategiske retning for kommunes håndtering af udbud, indkøb og kontraktstyring. Strategien har som overordnet ambition, at vores indkøb skal være bæredygtige både i Økonomisk, miljømæssig og social forstand, for derved at skabe værdi for hele kommunen.

Foruden en lang række EU-udbud, tilbudsindhentninger og SKI-aftaler, har vi mange spændende projekter på vores årshjul for 2023/24, herunder implementering af Indkøbsstrategien, et øget fokus på bæredygtige indkøb og en formalisering af kommunens kontraktkvalificeringsproces, som understøtter optimering og kvalificering af alle kontrakter, der bliver indgået i kommunen.

Som team løfter vi i flok og søger lige dele at hjælpe hinanden og understøtte hinandens kompetencer. Vi er hver især ansvarlige for vores egen opgaveportefølje, men vi hjælper også hinanden, når der er behov for det. Vi søger kontinuerligt at dygtiggøre os inden for vores respektive fagligheder, og vi prioriterer at deltage i både faglige og sociale netværk, internt såvel som eksternt. Vi har en uformel omgangstone, og vi giver plads til forskellighed.

Hvis du bliver en del af Udbud & Indkøb i Allerød Kommune, vil dine opgaver blandt andet kunne bestå af at:

  • gennemføre EU-udbud for Allerød Kommune
  • deltage som tovholder/projektdeltager, når vi gennemfører udbud i samarbejde med andre kommuner
  • koordinere høring/tilslutning til SKI-aftaler med de relevante afdelinger i kommunen
  • gennemføre/understøtte miniudbud og dynamiske indkøb på SKI-aftaler
  • gennemføre tilbudsindhentninger
  • implementere de indgåede aftaler
  • yde rådgivning og sparring til alle dele af organisationen
  • arbejde strategisk og målrettet med at kvalificere kommende kontrakter
  • understøtte organisationen ved kontraktuelle tvister i samarbejde med enhedens Contract Manager.

Om dig

  • Du har en relevant videregående uddannelse, fx cand. merc. jur. eller cand. jur., eller du har teoretisk og praktisk erfaring med at gennemføre EU-udbud.
  • Du er tillidsvækkende og er god til at opbygge relationer.
  • Du er initiativrig, har gennemslagskraft, er selvstændig og har stærke kommunikationsevner.
  • Du er en habil projektleder, en dygtig og proaktiv sparringspartner i forhold til for eksempel fagchefer og dine kolleger, og du evner at samarbejde engageret med mange forskellige mennesker på tværs af fagligheder.
  • Du trives med at tage ansvar og kan lide udfordringer.

Om os

Som udbudskonsulent/-jurist vil du blive en del af enheden Udbud & Indkøb. Vi er organisatorisk placeret i afdelingen Økonomi, hvor du får 22 gode kollegaer. Udbud & Indkøb er normeret til 5 fuldtidsstillinger: en udbudskonsulent/-jurist (dig), en udbudsjurist, en contract manager, en e-handelskoordinator og en leder (udbudsjurist). Herudover har vi en dygtig studentermedhjælp 15 timer om ugen.

Allerød Kommune indgår desuden i Indkøbsfællesskab Nordsjælland (IN), som består af en række kommuner, der samarbejder om fællesudbud og vidensdeling. Du vil derfor få et stort netværk af dygtige og engagerede kollegaer i indkøbsfællesskabets øvrige kommuner.

Allerød Kommune er en arbejdsplads, som har fokus på stærke faglige og sociale fællesskaber. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Løn- og ansættelsesvilkår

Lønnen bliver forhandlet individuelt efter principperne i Ny løn. Der er mulighed for indplacering som specialkonsulent.

Arbejdstiden er 37 timer pr uge (inkl. frokost). Vi har flekstid og gode muligheder for hjemmearbejde, og vi vægter "work-life-balance" højt.

Tiltrædelsen vil blive aftalt nærmere, men kan for eksempel være pr. 1. maj 2023.

Er du interesseret?

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent og leder af Udbud og Indkøb Louise Waneck Borello på 23 65 48 88.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 19. marts 2023.

Vi forventer at afholde første samtale 22. marts 2023 og anden samtale 24. marts 2023 og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5a4661bd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Allerød
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Allerød

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 3450 Allerød
    • Indkøber
    • Allerød
    Få mere info
  • Indkøber i Kvistgård

    Do you have a strong analytical mindset that enables you to identify connections, risks, and issues in demands and forecasts across the organization to ensure alignment in the Supply Chain Planning..
    • Indkøber
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Indkøber (studiejob) i Hillerød

    Vil du udvikle dine kompetencer i en professionel indkøbsafdeling? Koncernindkøb hos [xxxxx] er ansvarlig for sourcing, kontraktstyring og juridisk rådgivning vedrørende kontrakter og udbud på tvær..
    • Indkøber
    • Hillerød
    Få mere info
  • Indkøber i Gentofte

    Imagine a future where you’re part of a team responsible for best-in-class procurement and supporting a vision of a world that runs entirely on green energy Join us in this role where..
    • Indkøber
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 4
25. marts 2024 4
24. marts 2024 4
23. marts 2024 4
22. marts 2024 4
21. marts 2024 4
20. marts 2024 4